עבור לתוכן

חבילת 12mb של הוט

Featured Replies

פורסם

היי,

יכול להיות שאני אעבור לחבילת הטריפל של הוט שנראית נחמד.

רציתי לשאול אתכם לגבי תשתית הUFI של ה12mb,

האם היא יציבה?

כמה אתם משלמים לספקית?

איזו מהירות אתם מקבלים בהורדות ישירות\טורנט?

ובכללי, אם אתם מרוצים מהחבילה.

פורסם

יש כאן שירשור על זה שהם לא מספקים למישהו את הסחורה בשעות עומס על 5 מגה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462253.0

יכול להיות שבUFI יהיה להם את האפשרות כי זה רוחב פס הכולל הוא פי 4 ממצב שאין UFI . עדיין כמה שכנים זללנים יכולים לעשות צרות.

מישהי בעבודה שלי אמרה שהיו להם כל הזמן ניתוקים באיזור הדרום אז היא הורידה את הקצב ועברה לבזק .

השאלות על הורדות יותר תלויות בספקית (והיה שירשור על זה בפורום כללי). אני משלם 100 שקל לחודש על גיימר 10 מגה ב014 עם התחיבות לשנה (מחיר רגיל 150 שקל אם אני זוכר נכון) אני לרוב לא מתמקח עם הספקית שלי (וזה אומר שאני לא מקבל את המחיר המיטבי) . אני על גיימר מאז שהוא קיים ואני לא חיפשתי תחליף (כשהציעו לי תחליף זה היה אותו המחיר + התחיבות ולא רצו לתת לי להתנסות בחינם :screwy:) .

כדאי שתרוץ על שירשורים האחרונים ו/או תריץ חיפוש. אגב לי אין טלויזיה רב ערוצית כבר שנתיים. לא מזמן קניתי מסך שמסוגל לקלוט את הערוצים הדיגיטאלים אבל האופציה הזאת לרוב לא בשימוש (ה1920X1200 מחובר למחשב בשימוש רציף).

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מצטער להקפיץ,

פשוט אני חייב עוד חוות דעת על התשתית של הוט.

הרבה אמרו לי כבר שהתשתית של הוט נחותה לעומת זו של בזק, האם מישהו יכול לאשר את זה?

פורסם

הייתי ממליץ לך להיזהר מאוד מהטריפל שלהם

המחיר הוא טוב,אבל הקנס שאתה תצטרך לשלם להם אם תרצה לעזוב הוא אסטרונומי

אם אני לא טועה אתה עלול להגיע למצב שאתה צריך לשלם להם 3000 שקל קנס אז תשקול

את הצעדים שלך טוב מאוד

לגבי התשתית שלהם,אני לקוח ב12 מגה

שהאינטרנט עובד אז הוא עובד טוב מאוד,מטורנטים בהנחה שיש מי שחולק אני יכול להגיע לפול מהירות

גם מאמיול אני מגיע למהירות מאוד גבוהה

אבל שהאינטרנט לא עובד...,מאז שהתחברתי אליהם היו אצלי 4 טכנאים בהפרש של שבוע \ שבוע וחצי כל אחד

הדבר הכי חכם שהייתי ממליץ לך לעשות הוא להתחבר אליהם,אבל ללא שום התחייבות,לפחות לחודש \ חודשיים הראשונים

לפי דעתי התשתית של הוט נחותה מבזק מבחינת כמות התקלות שיש להם,אצל בזק לא הייתה לי תקלה אחת

באינטרנט שנבעה מבזק,אצל הוט היו מלא תקלות,אבל מבחינת מהירות הוט יכולים לספק לך מהירויות שבזק

לא יכולים (אם אין אצלך NGN אז אתה מוגבל ל5\4 מגה ברוב המקרים)

פורסם

אצלי יש חבילת 12 מגה של הוט

עובד מצויין בלי שום בעיה, הבעיה היחידה שנתקלתי בה זה שתשתית הוט מגבילה אותך לשלושה יצרני ראוטרים בלבד

אדימקס עובד מצויין אבל לינקסיס לא מצליח למצות את מלוא החיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים