עבור לתוכן

בחירת פלאפון עד ~2000 ש"ח..

Featured Replies

פורסם

מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח.

שימושים עיקריים:

- נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד.

- אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע).

יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב?

יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?

פורסם

רצוי לחכות ל-IPHONE החדש לא בשביל לקנות אותו אלא בשביל לראות מה תהיה ירידת המחיר של ה-3G או ה-3GS. אופציה נוספת היא מכשיר מבוסס אנדרויד כמו ה-HTC HERO.

פורסם

אם להתחשב בהיסטוריה של אפל, אפשר להבין שירידת מחיר ל3G ו3GS לא תהיה אלא רק עליית מחיר לIPHONE 4G (החדש)

-נגן מוזיקה: IPHONE לא מומלץ איכות שמע "לא משהו" אין חיבור לאוזניות 3.5 מ"מ ככה שתהיה כבול לאוזניות היקרות והגרועות של APPLE, רמקולים חלשים.

-גלישה באינטרנט: איזה IPOD יש לך אם זה TOUCH אתה יכול לקחת טלפון בלי להתחשב ביכול הגלישה שלו. בכללי אין ממש טלפונים שטובים מה3GS ביכולת גלישה חוץ מהANDROIDים של ה1GHZ.

בסה"כ לשימושים שלך אכן HTC HERO הכי מומלץ יש לו רמקולים טובים חיבור 3.5 מ"מ לאוזניות, חיי סוללה טובים, WIFI מעבד בינוני (קוואלקום 528 מגה הרץ)+ מארכת הפעלה קלילה ככה שהוא יתפקד דיי טוב באינטרנט, מסך 3.2 אינ'ץ כולל תמיכה בMULTITOUCH ככה שפונקציית ZOOM כאן יש כמו באייפון והממתק הסופי מצלמת 5 MP דיי טובה.

יש לך גם HTC HD2 בתוספת 500 ש"ח, מכשיר חבל על הזמן רמקולים פשוט מפוצצים ומדהימים חיבור 3.5 מ"מ לאוזניות, סוללה בינונית, מסך פשוט ענק 4.3 אינ'ץ מארכת WM 6.5 קצת כבדה מהANDROID אבל בכול זאת טובה מהSYMBIAN והמעבד! מפצה על חסרון מארכת ההפעלה 1GHZ שלמים כולל 578 מגה זיכרון RAM ו1GB זיכרון פנימי.

פורסם

איכות השמע של האייפון טובה מאד ויש חיבור 3.5" לכל אוזנייה שתרצה.

בלי קשר אם תחכה להשקה ואכן הדברים ילכו כמתוכנן יכול להיות שתוכל למצוא את ה-3GS 16GB סביב ה-2000\2300 לאחר שהחדשים יגיעו לארץ.

פורסם

אני בשיא הרצינות לא רואה שום סיבה בעולם לקנות HERO כרגע שיש בסלקום בארץ את המוטורולה מיילסטון ב 2200~ עם החזרים פה ושם.

bay- אם כבר מוסיפים עוד ועולים ל 2500~ שקל, קצת דבילי לקחת HD2 עם Winmo שלא מתקדמת לשום מקום במקום נקסוס/דיזייר.

פורסם

^^^

אני מסכים שהמיילסטון טוב יותר מה-Hero אבל שכחת 2 דברים חשובים:

1. התחייבות לסלקום ל-36 חודשים. אפשר להתחייב ל-18 חודשים אבל ההחזרים על המכשיר פרוסים ל-36 חודשים.

2. לסלקום כמעט ואין את ה-Milestone במלאי ואני מדבר על רוב מרכזי השירות בארץ והמוקד הטלפוני.

פורסם

דווקא לפני כשבוע סלקום קיבלו משלוח חדש של מיילסטון.

בדיוק אח שלי ואני הלכנו לסלקום בשביל לראות אם יש להם אותו במלאי

והביאו לנו אחד לשחק איתו שם (וחוץ מזה שדרגו אותנו ללקוחות עסקיים, משום מה...)

פורסם

תחכה תראה מה עם האייפון ואז תחליט

פורסם

^^^

אני מסכים שהמיילסטון טוב יותר מה-Hero אבל שכחת 2 דברים חשובים:

1. התחייבות לסלקום ל-36 חודשים. אפשר להתחייב ל-18 חודשים אבל ההחזרים על המכשיר פרוסים ל-36 חודשים.

2. לסלקום כמעט ואין את ה-Milestone במלאי ואני מדבר על רוב מרכזי השירות בארץ והמוקד הטלפוני.

1- אתה צודק, אבל אני לא יודע עד כמה זה מרתיע. אלא אם משהו חריג קורה, הרבה אנשים לא טורחים להחליף את חברת הסלולר שלהם. ובמקרה שכן- לפעמים המתחרות (בעיקר אורנג' האמת) עוזרים לבטל התחייבויות ו/או להקל בתנאי היציאה.

2-פה אין לי מה להגיד, זו הבעיה האמיתית. המכשיר כל הזמן במחסור.

פורסם

אני בשיא הרצינות לא רואה שום סיבה בעולם לקנות HERO כרגע שיש בסלקום בארץ את המוטורולה מיילסטון ב 2200~ עם החזרים פה ושם.

bay- אם כבר מוסיפים עוד ועולים ל 2500~ שקל, קצת דבילי לקחת HD2 עם Winmo שלא מתקדמת לשום מקום במקום נקסוס/דיזייר.

כשהHD2 עולה ב65 אחוז פחות מהדיזייר, והלג'נד יותר מידי קטן (לחלק מהאנשים) , הוא דווקא בחירה טובה. ומה זה מערכת שלא מתקדמת לשום מקום? אם אתה לא צריך משחקים וכל מיני תוכנות (למרות שגם זה יש ל6.5) אז הHD2 דווקא אחלה מכשיר. ועם הרומים שקיימים עוד יותר טובה..

רק באסה שהסוללה שלו כזאת מעפנה...

פורסם

כשהHD2 עולה ב65 אחוז פחות מהדיזייר, והלג'נד יותר מידי קטן (לחלק מהאנשים) , הוא דווקא בחירה טובה. ומה זה מערכת שלא מתקדמת לשום מקום? אם אתה לא צריך משחקים וכל מיני תוכנות (למרות שגם זה יש ל6.5) אז הHD2 דווקא אחלה מכשיר. ועם הרומים שקיימים עוד יותר טובה..

רק באסה שהסוללה שלו כזאת מעפנה...

איפה. המחיר הכי זול שראיתי זה 560~ דולר (לפני מיסים מקומיים בארה"ב)

הנקסוס נמכר ב 530 דולר ישירות מגוגל או 570~ ומעלה בחנויות

הדיזייר יושב על סביבות 600.

איפה ראית HD2 ב 250 דולר?

בנוסף, "אם אתה לא צריך משחקים וכל מיני תוכנות"..... למה שתבזבז סכומים כאלו על מכשיר סלולרי במקום לקחת משהו פשוט בהרבה? כדי להגיד "יש לי"?

פורסם

אני מדבר על מחירים בארץ..

HD2 2500

דיזייר 3800

ולא, המכשיר סובב לא רק סביב מולטימדיה, אלא גם ממשק נח ,מהירות תגובה וכו'.. HD2 די מצליח בכל אלה.

בכל מקרה, כל אחד והצרכים והטעם שלו, יש כאלו שיעדיפו בכלל את 5800 על כל אלה...

**בדקתי עכשיו בזאפ כנראה שהמחירים כבר השתנו, דיזייר הכי זול עולה 3300.

אם הוא ימשיך לרדת ויהיה בהבדל של 200 ש"ח בערך מהHD2 , אז באמת עדיף ה דיזייר..

פורסם

מי שרוצה מכשיר מהיר, לא משתמש במשחקים/אפליקציות למיניהן, ויש לו טיפת שכל בקודקוד, יקח איזה סוני אריקסון עם מערכת הפעלה סגורה.

חוץ מזה, מי לעזאזל קונה בחנויות בארץ.....

פורסם

חוץ מזה, מי לעזאזל קונה בחנויות בארץ.....

הרבה... לא כל אחד יש לו כח לייבא את המכשיר ולהתעסק עם כל המכס ומשלוח וכל השיט הזה, זה גם עושה כאב ראש כשאתה צריך לממש אחריות.

ולא לכולם יש בני דודים שגרים בארה"ב ויכולים להביא את המכשיר.

ואתה לא צודק לגבי המשפט הראשון, יש אנשים שאוהבים מכשירים עם מסך מגע, אבל הם לא רוצים מכשיר שיגיב אחרי 3 שנות אור , ושהם לא יצטרכו "להקיש" על אותה הנקודה כמה פעמים כדי שהוא ילחץ (אהמ נוקיה 5800)

חוץ מזה, למכשירים עם מסכי מגע בדר"כ יש מסכים יותר גדולים, כך שמי שלמשל גולש הרבה בסלולרי יעדיף מכשיר מגע.

וסוני אריקסון כבר מזמן לא כמו שהיו פעם.. היה לי את ה W980 , מהרגע הראשון התבאסתי עליו, יש לו מלא באגים והוא נכבה הרבה פעמים בעצמו. וככה הרבה מכשירים של סוני אריקסון לאחרונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים