עבור לתוכן

צריך עזרה בהגדרת נתב של אדימקס כ-Access Point..

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

יש לי שני ראוטרים של אדימקס, ואני רוצה להגדיר אחד מהם כ-AP כדי להגדיל את הטווח קליטה.

Edimax 6204-WG - נמצא בקומה עליונה ומחובר ישירות למחשב עם כבל רשת - אינטרנט מחובר וגולש.

Edimax BR-6424n - אני רוצה להגדיר אותו AP בקומה התחתונה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב נייד בצורה אלחוטית, ובנוסף לזה כדי שאני אוכל להתחבר לרשת של ה-PS3.

ניסתי להגדיר אותו בעצמי, אבל ללא הצלחה :\

חיברתי אותו עם כבל ישירות למחשב הנייד, לא חיברתי אותו ליציאה של ה-WAN אלא לאחת מתוך הארבע יציאות של ה-LAN.

אני חייב לציין שיש לי גם אפשרות לחבר אותו קווית לראוטר בקומה העליונה, אם זה משנה משהו או הופך את ההגדרה ליותר פשוטה.

נכנסתי לממשק של הראוטר, והגדרתי בו Universal Repeater וקישרתי בינו לבין ה-SSID של הראוטר למעלה.

בנוסף לזה, הגדרתי בו SSID שונה ושיניתי את הצ'אנל לאותו אחד שמוגדר בראוטר בקומה למעלה.

אחרי האתחול של הראוטר, המחשב הנייד באמת זיהה את ה-SSID החדש שיצרתי, אבל אחרי שהתחברתי אליו הוא הציג לי סימן קריאה צהוב, ולא אפשר לי לגלוש באינטרנט.

בנוסף לזה, האות של הקליטה נשאר נמוך כמו מקודם.

איבדתי את עצמי בניסיון להגדיר AP, ואני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי =]

פורסם
  • מחבר

תודה, הצלחתי להגדיר בחיבור קווי קיים - חיברתי את הנתב למטה עם כבל לנתב למעלה ואחרי זה הגדרתי את מה שהיה צריך להגדיר, לאחר מכן התחברתי ל-SSID החדש שנוצר (AP) והמחשב האלחוטי התחבר לאינטרנט.

שאלה קטנה בנוגע לחיבור הזה, כרגע הנתב למטה (AP) מחובר עם כבל רשת למחשב הנייד ועם כבל רשת לנתב למעלה - אני יכול לנתק אותו מהמחשב ועדיין להצליח לגלוש אלחוטי? ז"א שהנתב למטה שמשמש AP יהיה מחובר אך ורק לנתב הקיים למעלה ולחשמל.

עוד משהו בקשר לתצורה שונה של חיבור (WDS), הנתב שלי גם תומך באופציה הזאת.

במדריך רשום שצריך להכניס את הכתובות MAC של כל אחד משני הנתבים אחד בשני, רציתי לדעת על איזה כתובת MAC מתכוונים כי יש לי שניים:

Internet Port - MAC Address

LAN Port - MAC Address

המון תודה לכם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים