עבור לתוכן

התלבטות לגבי נגן mp3

Featured Replies

פורסם

היי,

היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס).

עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן.

יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר).

תודה!

פורסם

ה-COWON V5 יש אותו לחבר שלי והתרשמתי ממנו לטובה, לא יודע להגיד לך בהשוואה ל-I7 כי לא ראיתי אותו במציאות.

ע"פ נתונים של COWON ל-V5 יש קצת פחות סוללה, יש 45 שעות של מוזיקה אבל עדין מכשיר טוב ותומך בהצגת סרטים HD בפורמט MKV (חסר לי מאד ב-PS3 ופה יש את זה :pissed:) עם HDMI. נחמד מאד

אבל לא יודע אם שווה לך להוציא עוד 1400 שקל לדגם 16GB (מחיר בארץ), לפי דעתי אם אהבת את ה-I7 פשוט תקן אותו ותחסוך ת'כסף למשהו אחר.

פורסם

אם עלות התיקון היא רבע או שליש מעלות חדש והמעבדה תתן לך אחריות לזמן סביר אז בטח שכדאי לתקן.

תבדוק כמה עולה חדש או משומש כזה בEBAY.

כמה זיכרון יש לו ?

פורסם

SnoopDoggyDogg אני ממש לא מבין את ההמלצה שלך, הבחור עם MP3 מעולה שנהרס... שיתקן או יקנה אחד חדש כזה

אבל V5 הוא בכלל PMP ובקטגוריה נפרדת ממנו

פורסם
  • מחבר

המכשיר כבר לא נמכר, אפילו לא באיביי....

קיניתי אות ב480 שקל, כנראה שתיקון יעלה משהו כמו 300-400 שקל, אני אברר ביום ראשון.

המכשיר עם 8 גיג'ה.

אני נוטה לתקן אותו (למרות שהמחיר גבוה) כי לא מצאתי נגן דומה לזה....

ומעניין אותי בעיקר מוזיקה, לא סרטים או תמונות

פורסם

תיקון ב-400 שקל?

I9 חדש עולה 480 ש"ח (4GB) עם מסך גדול יותר.

בטוח בחו"ל תוכל להשיג I9 עם 8GB במחיר דומה

פורסם

16GB Sansa +clip עולה 280 שקל ואפשר לשים לו כרטיס של 16GB ב210 שקל ולקבל 24GB ב 490 שקל.

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף לתקן את המכשיר, שאמור לעלות בערך 250 ש"ח.

מאוד התלבטתי לגבי ה-i9, שגם הוא מציג לפי תיקיות, אבל הזמן סוללה שלו די עלוב - 25 שעות, ובנוסף הוא לא מציג עברית.

תודה לכולם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים