פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר קניתי את ה-slipstream 1200.עכשיו יש בעיה קטנה עם הTRUE,אחרי שהוצאתי את המאורר הישן והורדתי את התופסנים שמחזיקים אותו נוצר מצב שאין לי גישה לחבר את התופסנים על הגוף קירורכדי לחבר את המאורר החדש.. אני מדבר על החלק התחתון.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים הם הורדתה אותם אין סיבה שלא יהיה מצב שתתקין אותם מחדש..תעל התמונה או הסבר שנבין טוב יותר..
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר הכל טוב ותקין.. הבעיה היא שאין לי גישה להתקין את המאוורר כל עוד הגוף קירור מחובר ללוח אם ונמצא בתוך המארז..אני אנסה להתעסק עם זה שוב ולראות מה קורה.
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר הסתדרתי תודה..התקנתי אותו ואפשר להגיד ששומעים אותו בקטנה ביחס ל-800RPM שקניתי.במקרה הכי גרוע אם לא אסבול אותו אשאר עם קירור פסיבי לבינתיים.
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר אגב יש איזו דרך לנסות להשתיק את ההארד דיסק ? שמתי לב שהמאורר של הספק משמיע מן נקישות מעצבנות כאלה כשמקרבים את האוזן למחשב..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים להשתקי את הHD ? אם הרעשים מהכונן עצמו לא ממש..אם זה נגדות במארז או רעד..אז יש גומיות..נקישות ? נסה לנקות אבק ולשמן..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר לגבי ההארד דיסק עטפתי אותו בסמרטוט ועליו שמתי גומיות..את המאורר של הספק אני אנקה עם פן,מקווה שזה יעזור..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים תשים את ההרד דיסק בדבר כזה אם גומיות של בגדיםhttp://lifehacker.ru/2008/04/14/kak-umenshit-shum-vashego-vinchestera/מאוורר של הספק - תנקה ותבדוק שהוא לא 'מכסח' חוטים / מדבקה / וכדומה
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר נראה לי מסובך כל העסק הזה..זכור לי שבעבר היו מן מעטפות גומי כאלה מיוחדות להארד דיסקים..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים יש כל מיני קיטים שמאפשרים התקנה של הכונן במפרץ ה3.5 אינץ ומגיעים עם מחברים מגומיות..אבל בגדול פשוט תחפש גומיות מרכיבים אחרים..ותרכיב...חשוב לציין שתבדוק טוב מאיפה הרעש עמו..מהכונן או מהמגע שלו עם המארז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.