פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים כולנו יודעים את זה , זה לא חדשואם תנסה להפיץ את זה בעולם יגידו שזה קליפ פרו ישראליובלה בלה והוא מתעלם מהחיסולים ושאר הדברים אז בעצםחוץ מהעובדות שאנחנו כבר יודעים זה לא מחדש כלום.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים עצוב, אבל,דמגוגיה זולה.מראה ילדים פלסטינאים עם רובים, אנשים יוצאים מפיגוע ואחרי זה הפגנה של נשים בשחור (אם אני לא טועה)כאילו שאתה/כל שאר המגיבים (כולל אותי)/הממשלה/מישהו מהקואליציה חבר פעיל בנשים בשחור.אלה לא מייצגים אף אחד ואלה לא מייצגים אף אחד.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים מחבר אהלן,הסרטון מתפרסם הרבה מאוד בארצות אחרות. 1500 כניסות ביומיים בלבד.אני לא אומר שזה ישנה לגמריי את דעתם של האנטישמיים, אבל לפחות זה ידליק להם אור קטן במוח שלהם.השרת שעליו מוחזק הסרטון הוא חזק מאוד ומהיר, יכול להחזיק הרבה אנשים בבת אחת.פרסמו כמה שיותר.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים הסרטון יפה וחשוב, אך יש שם טעות כתיב, וזה דבר חשוב מאוד אם זה מתפרסם בחו"ל : YOUR IN IT צריך להיות YOU'RE IN IT או YOU ARE IN IT
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים צודק.ומה בקשר לפס קול? יש לכם המלצה למשהו טוב יותר?זה פס קול טוב אבל הוא ישראלי. נסה משהו כללי, יש כאלה מנגינות במיוחד עבור הקטעים האלה, אני לא זוכר שמות אבל תנסה לשאול או לחפש בקטעיםדומים. enya יכולה להשמע לא רע עם זה.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים אחי זה עבד לי כמה שניות אבל אחר-כך הוא אומר שהמחשב לא מחובר לאינטרנט, אבל הוא מחובר.ולפי מה שהספקתי לראות הוא משהו שאני ממש ירצה לראות אז יש פה את האיציק שלי ואם אתה יכול לשלוח לי צור קשר בו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.