עבור לתוכן

בדיקת ספקיות, אני כרגע משווה בין 013 ל 014

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרגע סיימתי התחייבות ב 013 והחלטתי לפני שאני נרשם מחדש אני אבדוק גם כמה ספקיות אחרות,

יש לי 4 מגה בבזק, ואני זכרתי ש 014 הם טובים אז חשבתי שאני רק השוואה בינהם,

אני רוצה לדעת מה השעה שנחשבת הכי עמוסה ככה שאני אבודק את שתי הספקיות בשעה הזאת,

בנתיים ראיתי שגם 013 וגם 014 חונקים את הטורנטים, אבל לא אכפת לי בכל מקרה אני לא מוריד משם,

אני בודק אותם מול rapidshare , mediafire. quickupload אני מקבל באתרים האלה מהירות של 500 קבוע אז למה לי להוריד דרך הטורנטס.

יש עוד משהו מאוד מוזר, ב 014 אני מקבל (כשאין עומס ) 556kb/s ו ב 013 אני מקבל (כמעט תמיד נראה שלהם יש פחות עומס) 500kb/s הקטע המוזר זה למה אם יש לי 4 מגה למה אני מצליח להגיע ל 556kb/s ואין לי יותר מ 4 מגה כי אחרי שראיתי שאני מקבל 556kb/s ב 014 אז העלתי ב 014 ל 7 מגה ועדיין אני מקבל את אותה המהירות, אז הרגע העלתי ב 013 ל 5 מגה נראה מה תיהיה המהירות עכשיו.. מאוד מוזר.

בעיקרון השאלה שלי מה השעות שנחשבות עמוסות כדי שאני אבדוק את הספקים בשעות האלה, תודה.

פורסם

לא הבנתי משהו:

איך בדיוק אתה בודק בשתי החברות?

פתחת חשבון בשתיהן?(נשמע הזוי......)

פורסם

014 מעולים.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי חשבון בשניהם בלי התחייבות ואני מחליף בינהם ובודק..

בכל מקרה.. יש למישהו מושג למה אני מגיע ל 556kb/s בבזק בינלאומי ו 500kb/s בנטויזיון"?,..

כמה זה 4 מגה אצלכם? אני יודע שזה אמור להיות 500kb/s

ומתי זה שעות העומס?

פורסם

כי שאתה מעלה מהירות בספק אתה צריך להגדיל מהירות בתשתית לכן הורדת עדיין במהירות 4Mb במקום 7.

פורסם
  • מחבר

טוב, החזרתי ב 014 ל4 מגה ובנטויזיון אני על 5 מגה... אני גולש דרך תשתית בזק 4 מגה,

צילמתי את המסך בסרט בכל זמן הבדיקה, אבל התוכנה נתקעה... מזה חבל דווקא היה אמור לצאת יפה... בכל מקרה צילמתי את הדף הסופי:

internetspeedk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

speed2w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

אז אתה מחובר בתשתית בזק, אם תשים לב כשאתה בודק מהירות בתשתית בדר"כ תקבל מהירות קצת יותר גבוהה ממה שמוגדר לך (תלוי בקרבה למרכזייה).

אז כך שאם יש לך קרבה טובה למרכזיה ואתה מנוי על 4 מגה בתשתית תקבל 4.2 ואולי אפילו יותר, בנטוויז'ן המנוי על 4 מגה ובבזק בינלאומי על 5 מגה משמע,

בחיבור בנטוויז'ן תעמוד על מהירות של 4 מגה בדיוק, בבזק בינלאומי תקבל את ה 4.2 שאתה מקבל מבזק (בגלל שבב"ל אתה על 5 מגה) מקרבה למרכזיה זו או אחרת..

פורסם
  • מחבר

אז אתה מחובר בתשתית בזק, אם תשים לב כשאתה בודק מהירות בתשתית בדר"כ תקבל מהירות קצת יותר גבוהה ממה שמוגדר לך (תלוי בקרבה למרכזייה).

אז כך שאם יש לך קרבה טובה למרכזיה ואתה מנוי על 4 מגה בתשתית תקבל 4.2 ואולי אפילו יותר, בנטוויז'ן המנוי על 4 מגה ובבזק בינלאומי על 5 מגה משמע,

בחיבור בנטוויז'ן תעמוד על מהירות של 4 מגה בדיוק, בבזק בינלאומי תקבל את ה 4.2 שאתה מקבל מבזק (בגלל שבב"ל אתה על 5 מגה) מקרבה למרכזיה זו או אחרת..

ואאלהה בדיוק הפוך, בבזק בינלאומי אני על 4 מגה, ובנטויזיון אני על 5, יש מצב בזק ובזק בינלאומי עושים פה איזה קטע.. לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים