עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות..

Featured Replies

פורסם

אני חושש שטפמרטורת המעבד וכרטיס המסך גבוהות מאוד....

של ה- cpu זה בין 48C - 52C, ושל הכרטיס מסך גם 45C-48C... זה הגיוני?

את הטפמרטורה של הכרטיס מסך יש לי מהתוכנה של ATI (CATALYSE CONTROL CENTER... אז יש שם ATI OVER DRIVE....

ואת הטמפרטורה של המעבד (Phenom 955) מתוכנה שהורדתי CORE TEMP.

עכשיו לפני כמה דקות גם הורדתי תוכנה מוזרה קצת בשם Motherboard 5, לא מצאתי בהגדרות את הלוח אם שלי אז נתתי משהו דומה

ואחרי כמה דקות אני שומע אזעקה (שנראה כאילו זה בא מהמחשב עצמו ולא מהרמקולים) והודעה מהתוכנה הזאת שאומרת שהטמפרטורה של המעבד עברה את ה- 70C או משהו כזה.... אז מחקתי את התוכנה הזאת אבל עדיין התוכנה הקודמת מראה לי שהטמפרטורה היא רק בין 48 ל- 52...

דרך אגב אפשר גם לשמוע את המאווררים שם בפנים עובדים כמו לא יודע מה... (שזה דווקא אמור להיות טוב, כי זה אומר שיש מי שמקרר :-P)...

מה אתם חושבים? איזה תוכנה אמינה יש לבדיקת טמפרטורות ואיזה מערכת קירור מומלצת לדעתכם היום? (עד 500 שקל)

דרך אגב גם כבר עזרתם לי בעבר מאוד בבחירת מסך למחשב בפורומים פה

תודה מראש :)...

פורסם

על איזה כרטיס מסך מדובר?

אני מניח שהמעבד פועל על קרור סטוק. ואם אתה שומע אותו עובד כמו אתה לא יודע מה.. כנראה שחם שם בפנים והמאוורר עובד על מהירות מלאה על מנת לקרר את המעבד.

התקציב שלך מיועד רק למעבד? או שמדובר גם על אפשרות לקירור של הכרטיס מסך?

בנוסף

איזה מארז יש לך?

פורסם
  • מחבר

על איזה כרטיס מסך מדובר?

אני מניח שהמעבד פועל על קרור סטוק. ואם אתה שומע אותו עובד כמו אתה לא יודע מה.. כנראה שחם שם בפנים והמאוורר עובד על מהירות מלאה על מנת לקרר את המעבד.

התקציב שלך מיועד רק למעבד? או שמדובר גם על אפשרות לקירור של הכרטיס מסך?

בנוסף

איזה מארז יש לך?

קודם כל, אני מודה לך על התגובה

אז כן, אין לי איזה מערכת קירור מים מסובכת עם צינורות וכו' (כמו שאני רואה פה בגלריות) אני לא חושב שיש לי תקציב לזה...

הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD5770.

ה-500 שקל זה להכול, אני חושב שזה מספיק לא? אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת

לגבי המארז יש לי משהו מאוד פשוט אני כמעט בטוח אבל לא ב-100% שזה המארז שיש לי ‏Elite 334 Black

פורסם

אתה מדבר על המארז הזה?

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4253&category_id=19

אם כן אז אני ממה שאני רואה הוא מגיע רק עם מאוורר אחד אחורי..

חוץ מגופי הקירור של הכרטיס מסך והמעבד אני מציע לך לרכוש עוד מאוורר 12 ס"מ לקידמת המארז שיכניס אוויר.

‏Arctic F12 PWM 120mm‎ יעשה את העבודה במחיר שפוי (כמובן שיש עוד דגמים, אני המלצתי עליו כי יש אותו לחבר..)

בדלת של המארז יש לך אפשרות לשים מאוורר נוסף אבל אני לא בטוח אם נכנס לשם 8 או 12 ס"מ.. ממה שאני מצליח לזהות זה נראה כמו 8..

תוספת של מאוורר לדלת שיכניס יזרוק אוויר קר נוסף על הכרטיס מסך..

מבחינת קירור למעבד יש לך את ה‏Mugen II שיתן לך ביצועים נהדרים תמורת המחיר (185 בקיי אס פי.. אתה מוזמן לבדוק בעוד חנויות) רק שאני לא ממש בטוח שהוא יכנס לך במארז.. צריך לעשות בדיקה יותר מעמיקה של מידות)

או את ‏Freezer 7 Pro Rev.2 (לי יש את הגירסא הקודמת.. עושה עבודה נהדרת עם 720be שלי) במחיר יותר זול ובעל מימדים יותר קטנים..

לגבי קירור לכרטיס מסך, אישית, לא ראיתי משהו.. אני אנסה למצוא משהו במהלך היום.. של איזה חברה ה5770 בכל מקרה?

תבדקוק טמפרטורות של הכרטיס מסך בזמן מאמץ.. אולי בכלל מיותר להחליף את הקירור שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים