עבור לתוכן

המלצות ועצות לגבי קנית N97. שווה?

Featured Replies

פורסם

1- כן, יש, כמה מולטי טאסקינג שתרצה. המגביל היחיד יהיה המעבד של המכשיר שתבחר.

2- כן. יש כרגע בסביבות ה 55 אלף ישומים, רובם חינמיים. כל חודש מתווספים עוד 8000-10000 בממוצע.

3- מחברים במחשב, לוחצים על MOUNT שמופיע במסך, ומעבירים כמו DOK.

4- שום דבר מיוחד או קריטי עד כמה שידוע לי, מי שיודע על אחד מוזמן לתקן אותי אם אני טועה.

5- אין לי HTC SENSE, אז אין לי שמץ.

6- אין לי LEGEND, לא יודע. בנקסוס המקלדת מצוינת, אבל המסך ענק והרזולוציה שלו גבוהה מאוד, יכול להיות שזה יהיה שונה.

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך! עזרת לי מאד :xyxthumbs:

רק אם משהו יוכל לומר לי לגבי העברית זה החלק הכי חשוב :-\

ואם כבר נקסוס-

יש המלצות? חוויות שימוש? מוזיקה? שווה ת'מחיר?

שווה להוסיף המון כסף ל-HTC Desire (במקום LEGEND) בשביך מסך גדול ומעבד חזק יותר?

וכנראה אני אלך על DESIRE או LEGEND השאלה היא האם יש תמיכה מלאה ב-SENSE UI באנדורואיד כמו שיש ל-HD2?

ואם אין עכשיו אלא אמור לצאת, מתי זה יקרה? יש תאריך משוער? כי שמעתי שניופאן ייבאו את המכשירים לארץ

פורסם

אני מצטער שאני נדחף, אבל גם אני שוקל לעכשיו להביא את ה-N97... אני יכול להביא אותו חינם מפלאפון. האפליקציות מאוד חשובות לי ולכן האפשרות השניה שלי היא SAMSUNG SPICA I5700 (אנדרויד..) וגם אותו אני יכול להביא בחינם. מה אתם אומרים? עדיין שווה להתרחק מהN97? הוא עד כדי כך נוראי?

עריכה:

יש לי גם עוד אפשרויות... יש את הסאטיו עם מצלמה מעולה (אבל בעיתי מבחינת אפליקציות ומסך המגע...) ויש את הN86 שגם לו יש מצלמה מעולה, מאוד נוח לתפעול, ובעל תמיכה טובה באפליקציות (אבל בעייתי מבחינת גלישה - נושא חשוב מאוד).

פורסם

אל תתקרב לN97, אחי קיבל אותו בחינם מסלקום והוא מתחנן שאני אחליף איתו את הN86 שלי. אני אישית מאוד מרוצה מהN86 מלבד

איטיות בפעולות מסויימות. לדעתי הוא לא מתאים בתור מכשיר לגלישה, מצד שני אני התרגלתי למחשב כף יד שלי כך שכל גלישה במכשיר

נייד ללא מסך מגע נראית לי סיוט. אגב לSPICA אמור לצאת עדכון לאנדרואיד 2.1.

פורסם

הספיקה הוא מכשיר מסורס עם 128 מגה RAM בלבד ולא הייתי מתקרב אליו בעיקר בגלל זה (מולטי טסקינג יהיה נוראי עם 128 מגה זכרון RAM).

ה-Satio הוא מכשיר שעדיין מלא בבאגים ואיכות הבנייה שלו היא מפוקפקת בלשון המעטה, התרחק גם ממנו.

פורסם

^

^

כן שמעתי... החסרונות שיש לספיקה מבחינתי הם היעדר פלאש, צילום וידאו זוועתי, והיעדר משדר FM (יעזור לי לשמוע מוזיקה ברכב... אבל החיסרון הזה הוא רק מול N97 ו-N86...) חוץ מאלו, הוא נראה דיי טוב... מסך מגע מעולה, אנדרויד, מצלמה דיי טובה יחסית ל"רק" 3.2MP, ומעבד חזק.

לא יודע... אני מתלבט קשות.... אח שלך ניסה לעדכן את המכשיר? איזו גירסה יש לו עכשיו?

עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעה שנוספה ^... אם כך, מה לעשות? מה אני יכול לקחת? מה אם המולטי טאסקינג היחיד שאני יעשה הוא נאמר גלישה + מוזיקה? או אפליקציית GPS + מוזיקה? לדעתך הוא לא יסחוב? כי אם לא, המכשיר היחיד שאני באמת יכול לסמוך עליו יהיה ה-N86.. והגלישה בו דיי מוגבלת

פורסם
  • מחבר

HTC desire באמת יקר,

אבל מה עם legend? נראה אופציה טובה למרות מעבד 600MHZ.

פורסם

החלפתי את ה97 לאייפון 3GS האיפון פשוט בליגה אחרת לגמרי, חוץ מהמצלמה הבינונית, אין בכלל מה להשוות, הכל באייפון יותר זורם, כיף לעבוד איתו, מסך מדהים, חווית אינטרנט אחרת לגמרי, הכל קל וכיף. מכשיר מדהים.

פורסם

Bashash - ה-N86 והסמסונג הם מכשירים שונים לגמרי, בעיקר בגלל מערכת הפעלה שונה וממשק שונה (מגע לעומת כפתורים). אני אישית מחזיק בסימביאן משלי (E51) והייתי מעדיף את הספיקה על פני ה-N86, בעיקר בגלל האופי הפתוח של המערכת והגמישות הרבה שלה - אתה יכול להתקין רומים משלך (ובכך לוותר על אחריות היצרן של פלאפון) ולהתקין מגוון עצום של יישומים שמוסיפים המון למכשיר.

עם זאת, הייתי מברר מול פלאפון או סמסונג מתי מגיע עדכון 2.1 לספיקה ורוכש אותו כאשר העדכון יוצא, אלא אם זה מאוד דחוף לך ואז זה סיפור שונה.

ביקורות על הספיקה:

http://net.nana10.co.il/article/?articleid=707497 (עם גרסא 1.6)

http://www.gsmarena.com/samsung_i5700_galaxy_spica-review-465.php (עם גרסא 2.1)

פורסם

טוב אני חושב שאני ילך על הספיקה וזהו... בדוגרי כל מה שחשוב לי זה שיפעל עליו תוכנת GPS (פועלת עליו), שיהיה לו מסך מגע טוב (יש לו), ושיהיה אפשר לגלוש בו בנוחות (אפשר לגלוש בו בנוחות...חח). אני חושב שעל כל הדברים הבסיסיים הוא עונה לי, אז אני אקח אותו.

"תמיד מחייך", תודה רבה לך על העזרה! ושתמיד תחייך!

עריכה: כמעט שכחתי אותך ag43... תודה רבה גם לך! עזרת לא פחות.

פורסם

על הSPICA אני יכול לומר לך את זה - יש לי חבר שמאוד מרוצה ממנו, אבל הוא משתמש בו רק לצרכים "משרדיים" אין לו מושג איך

המולטימדיה והגלישה. השתעשעתי קצת עם המכשיר, הממשק זורם ולא ראיתי תקיעות מיוחדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים