עבור לתוכן

המלצות ועצות לגבי קנית N97. שווה?

Featured Replies

פורסם

מה אמור לצאת בכלל באייפון החדש שאין ב N97?

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עזבו את N97. ירדתי ממנו סופית אחרי שהבנתי שזה- 5800 עם מצלמה משודרת + כמה פיצ'רים נוספים.

מה עדיף?

אייפון 3G במחיר סביר או אייפון 3GS במחיר מופקע?

ההאם באת זה שווה ת'כסף האייפון 3GS?

כי לפי מה שהבנתי וראיתי אצל חברים ההבדל במהירות, אם זה רק ההבדל המשמעותי זה לא בעיה...

יש עוד הבדלים קריטים בדגמים?

פורסם

עכשיו תסבירו לי למה אתם מתווכחים בין שני טלפונים דפוקים כשיש טלפונים שמריצים אנדרואיד?

פורסם

בקשר לאייפון GS עדיף לחכות כי המחיר כרגע של 3gs הוא 199$ ובזמן הקרוב המחיר הולך לרדת ל99$ בחול אז לדעתי שווה לחכות קצת ולהביא אותו בתקציב הזה

אני בעל אייפון 3GS ואני מאוד מרוצה ממנו גם בתור פלאפון (זה כנראה מתחלק לחצי ששונא אותו ולחצי שאוהב אותו...)

פורסם

בקשר לאייפון GS עדיף לחכות כי המחיר כרגע של 3gs הוא 199$ ובזמן הקרוב המחיר הולך לרדת ל99$ בחול אז לדעתי שווה לחכות קצת ולהביא אותו בתקציב הזה

תראה לי איפה קיימים מחירים דמיוניים כאלו, אני מייד מביא סטוק של 25 יחידות.

האייפון 3GS עולה בארה"ב עדיין מעל 500 דולר.

בקשר לאייפון 4G:

אני יודע ש-N97 טוב יותר מאייפון בסוללה, מצלמה, מוזיקה, מקלדת, מולטי-טסקינג, ועוד...

אבל עדין אחרי התעסקות עפ אייפון קשה לעזוב.

יש שם משהו מושך.

אחרי כ"כ הרבה שנים עם סימביאן זה נמאס. נוקיה עשתה טעות שלא יצאה לפנסיה עם סימביאן והתקדמה למערכת אחרת.

האייפון בכל זאת נשאר מלהיב, ובעיקר בגלל כמות ה-APPS שיש לו וזה פרט לא פחות חשוב מהחומרה.

חיפשתי במשך שבוע תוכנות ויישומים שמתאימים ל-N97 ולא מצאתי יותר מ-5 שימושיות שאין בנוקיה הנוכחית שלי (עם סימביאן 9.3)

חשבתי על ה-HD2 גם, מה דעתכם?

האם שווה היום לקנות מכשיר עם WIN 6.5?

מנסיון שלי עם אומניה המערכת לא הכי כפית שבעולם, למרות ממשק ה-sense UI המדהים ש-HTC שמו (וזה צעד מבורך)

בכל זאת מדובר ב-WIN MO ואני לא יודע אם כדי להשאר תקוע עם מערכת בהוספיס על סף מוות.

"מולטי טאסקינג"? איזה מולטי טאסקינג כבר אפשר לעשות על N97? להפעיל שיר ולהציג תמונה באותו הזמן זה בערך הגבול שלו.

לסימביאן אין כרגע הרבה APPS רציניים, כבר נטשו את המערכת, לא נשאר ממש מה לעשות שם. כל מי שיש לו שכל עבר לפתח ל Iphone OS או לאנדרואיד.

לגבי "יש באייפון משהו מושך", אין שום דבר נסתר או לא מובן פה- זו מערכת יפה שעובדת בצורה חלקה מאוד, התפריטים וכל הדברים זורמים, אין שום דבר choppy בתפעול השוטף. ומצד שני, זה לא מוגבל לאייפון. תחזיק כל מכשיר חזק מספיק עם מערכת נורמלית ואתה תחשוב אותו דבר.

אני אישית ממליץ לך לפזול לכיוון אנדרואיד, המיילסטון של מוטורולה נמכר בארץ בדילים לא רעים.

פורסם

איך הסוללה עם גלישה ב-WIFI? ואיך המוזיקה. האלו בעיקר הדברים החשובים לי שלא מצאתי עליהם תשובה מספקת ב-gsmarena.

למה אף אחד לא הציע לו HD2 ? הוא אלוף בגלישה, הכל חלק ומהר. הממשק של הנגן מאוד נחמד ונוח לדעתי...

ולא חושב שלאייפון או לN97 סוללה מחזיקה יותר מהHD2, אפילו אם כן, לא חושב שזה משהו משמעותי..

והכי חשוב, הוא נמכר בארץ בערך במחיר של N97 לפי מה שאני זוכר.

[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 09:46:34

אני בעל אייפון 3GS ואני מאוד מרוצה ממנו גם בתור פלאפון (זה כנראה מתחלק לחצי ששונא אותו ולחצי שאוהב אותו...)

נראה לי זה אם אתה עושה CONTRACT , אם אתה פשוט קונה את המכשיר בלי התחייבות המכשיר יקר בהרבה..

פורסם

רישמית הHD2 נמכר ב3700 והN97 ב3600 (אוראנג')

בחניות אפשר למצוא את הHD2 ב2600

לחבר שלי יש N97 שהתחיל להטען מעצמו (באג כלשהו) לא יודע איך זה קורה :nixweiss: אבל הוא לא צריך לחבר את הפלאפון למטען בכלל, שזה שווה הרבה כסף :xyxthumbs:

פורסם

לא הציעו לו HD2 כי מערכת ההפעלה שלו הולכת להיזנח. אני דווקא מהמעטים שאוהבים את WM אבל חבל להשקיע במכשיר בלי עתיד.

אגב, רק בשביל הכותרת של הת'רד - הN97 הוא מכשיר איום ונורא, כמות הבאגים בו לא נורמלית.

פורסם

אף אחד לא הציע HD2 כי Winmo זו אחלה מערכת לשימוש "משרדי"- אבל לא יותר מזה.

מבחינת APPS למשתמש הממוצע, ל winmo אין הרבה יותר מסימביאן (למרות שאלו שיש ברמה גבוהה בהרבה)

אני לא יכול להגיד ש "אין לו עתיד", אבל בזמן שבאפסטור ובאנדרואיד מרקט מתווספים 200-500 ישומים חדשים כל יום, לווינדוס מובייל כמעט ולא יוצאים דברים חדשים שרלוונטיים למשתמש הממוצע.

פורסם
  • מחבר

בסדר!

שכנעתם אותי!

עכשיו איזה אנדרואיד שווה לקחת?

ומה שאני צריך זה שהוא יהיה מולטי-טאץ', סוללה חזקה, WIFI, טוב במוזיקה ובעיקרון מקלדת וירטואלית ממש נוחה.

מעצבן אותי מכשירי מסך מגע שהם עם מקלדת גרועה ובלי גלילה קינטית.

מה דעתכם על HTC HERO?

פורסם

ישן, לא ממש משתלם.

ואישית אני חושב שדי דבילי לקחת מכשיר אנדרואיד בלי מאיץ גרפי ייעודי.

לך או על אחד מהמכשירים עם מעבד כלשהו של קוואלקום מסדרה 8 או מהגבוהים של סדרה 7 (נקסוס, דיזייר, LEGEND) או על מיילסטון.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה-LEGEND נראה טוב.

כנראה אני אלך עליו.

המלצות? חוות דעת?

שוב אני אזכיר שמה שחשוב לי זה סוללה, תמיכה מלאה בעברית, מסך מגע, המקלדת הוירטואלית, ומוזיקה.

אני גם חדש באנדרואיד, איך החנות יישומים? יש הרבה אפליקציות ומשחקים בחינם או שרוב הדברים השווים עולים כסף? יש מולטי-טסקינג באנדרואיד?

משהו יודע אם יש לו קליטה טובה ברשת פלאפון?

(כי הוא בתדר 2100/900)

פורסם

אני לא בטוח שכדאי לך ללכת על הלג'נד אם מאוד חשוב לך סוללה. קראתי ביקורת לפני כמה זמן ובה כתוב שהסוללה לא מחזיקה הרבה יחסית. מצד שני , אי אפשר לצפות מסמארטפון לחיי סוללה ארוכים..

פורסם

הכל פונקציה של שימוש, זה נכון לגבי כל הסמארטפונים עם מסכים גדולים.

סתם לדוגמה, בימים שאני חורש על הנקסוס עם אינטרנט/משחקים/מנסה אפליקציות חדשות וטונות של דברים, הסוללה נגמרת תוך יום או פחות.

בשימוש קל (רוב היום המכשיר עם מסך כבוי, קצת שיחות פה, SMS או 2 שם, דברים כאלו) הסוללה יכולה להחזיק יומיים-שלושה.

פורסם
  • מחבר

הסוללה טובה יותר משל אייפון וזה טוב לי.

אני כמעט נעול על לג'נד, קראתי בביקורת של GSM ARENA שהקטע של המוזיקה חזק במכשיר.

גם עוצמת רמקולים וגם באוזניות (חשוב לי מאד יציאת 3.5") וממשק הנגן עצמו נראה טוב ואינטואטיבי.

אני כמעט נעול על המכשיר יש לי רק כמה שאלות בסיסיות בקשר לשימוש באנדורואיד (חוץ ממשחק של 5 דק' במג'יק אין לי ניסיון).

1) יש מולטי-טסקינג?

וכשאני אומר מולטיטסקינג אני לא מתכוון להריץ בו זמנית 5 משחקים תובענים אלא מוזיקה + אינטרנט או לחלופין מוזיקה + דפדפוף בתמונות, כתיבת SMS, דברים כאלה....

2) יש הרבה יישומים חינמיים בחנות?

3) כשמחברים את המכשיר למחשב, מעבירים נתונים דרך תוכנה ייעודית (כמו אייפון) או בדרך הרגילה כמו דיסק און קיי?

4) יש באגים מיוחדים שצריך להזהר?

5) יש תמיכה מלאה בעברית עם ממשק ה-SENSE UI גם בכתיבה וגם בקריאה עם יישור ימין לשמאל?

6) מקלדת נוחה?

זהו בסך הכל, אם התשובות הן חיוביות אני אלך על האגדה הזאת :xyxthumbs:

נשמע לי מכשיר טוב וממה שראיתי ביוטיוב מאד מהיר ואינטואטיבי לשימוש ו :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים