פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר לא כל כך הבנתי איך לנתק ומזה חולץ ייעודי לקונקטור הATX? אני חדש בנושא הזה
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לא בטוח שצריך את זה, צריך להיות עדין.הנה מדריך קטן בקשר לזה:http://pcbheaven.com/exppages/Reuse_and-or_extend_the_Molex_connectors/תסתכל את תוך החיבור 24 הזה שהפינים מופנים לכיוון העין שלך, לכל פין יש שני תזוזים.אותם אתה צריך לדחוף קלות ואז למשוך את הכבל או לדחוף את הפין והוא יוצא.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר אני לא מתכוון שלהוציא את הפינים, אני מתכוון לניתוק החיבור מהלוח אם, סטלנים
פורסם 2010 ביוני 315 שנים זה מזכיר לי את הסיפור על כך שבפרוייקט אפולו 11, האמריקאים פיתחו עט עם בוכנה מיוחדת שניתן לכתוב איתו בחלל, זה עלה להם 10 מליון דולר בזמנו, הרוסים פתרו את הנושא ע"י כך ששלחו את הקוסמונאוטים עם עפרון. נדמה לי שלמעט העניין של היופי, את אגידת החוטים לצורך איוורור נכון של המארז ניתן לפתור ע"י איזולירבנד, גם יעיל גם זול, ומסיימים את הכל בחצי דקה מבלי להתחשמל . :lol: :lol: אדיר!
פורסם 2010 ביוני 315 שנים תוספת לשיטה במדריך בלינק - כשעובדים אל כל פין תדחפו קצת את החוטים לתוך החיבור כך שהפין נמצא הכי קרוב לקצה שניתן. אם לא אז ה \|/ שלו נתקעים בפלסטיק הפנימי של התקע והמברג מקפל אותם ל _\|/_ במקום ליישרראיתי כמה חיבורים שבהם זה קורה גם אם כן דוחפים את החוט בגלל קצוות דקים כאלה של יציקת פלסטיק בתוך החיבור שתוקעים את הפין
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר אתם לא מבינים אה? אני מתכוון לניתוק הכבל 24PIN מהלוח אם!!@!#!@#!@$#@$#@% החשמל@@!$#@!$#@$%#@ כשאני מרים את הקליפס ומנסה להוציא, זה לא יוצא, הלוח עוד רגע נשבר
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר אני ואבא שלי ישבנו וניסינו להוציא את הכבל הזה חצי שעה ולא הצלחנו... (בספק הקודם)הלכנו לחנות מחשבים, לחץ על הקליפס או משהו שמה והשתחרר.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים מחבר זהו שאני לוחץ על הקליפס ומושך זה לא משתחרר.יש עוד איזה תופסן או משהו?שמתי לב היום בספק הישן שה24PIN מחולק לשתיים - 4 פינים ועוד 20.
פורסם 2010 ביוני 415 שנים תלחץ את החיבור כולו לתוך הלוח כדיי להחזיר למקום אם הוא קצת יצאתלחץ את החץ ותוודא שהוא נפתח (ולא סתם התקפל בידית אבל עדיין תפוס)תמשיך לנדנד (לאורך החיבור) ולהוציא - בלי כוח ולא מהר אבל כמה פעמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.