עבור לתוכן

הגדרת מנהל הורדות למהירות מקסימלית

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ?

בתודה לכולם!!

מקווה שזה הפורום הנכון.

פורסם

תלוי מאיפה אתה מוריד.

אם לדוגמה אתה מוריד מראפידשייר,ובמקרה יש לך פרימיום,אתה יכול לבדוק מהירויות עם השרתים שלהם אחד אחד,למצוא את הכי מהיר בשבילך,ואז להגדיר להוריד רק ממנו,בנוסף תגדיר שהתוכנה תתחבר ותוריד במקביל ממנו בכמה חיבורים (3-5 או כמה שבא לך)

אם אתה מוריד באמצעות תוכנה משרתים אחרים (filefactory,netload,megaupload וכו') בגישת ה FREE (קרי - לחכות דקה או יותר/פחות,ואז מוריד) אז אתה מוגבל לחיבור בודד,והמהירות שתקבל איתו,זה מה שיהיה לך.

בקשר ללדלג על הורדות,תגדיר Priority (עדיפות) למה שאתה רוצה,ככה הוא יוריד מה שבעדיפות גבוהה יותר,וימשיך הלאה.

מקווה שעזרתי ;)

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על רפידשייר פרמיום, איפה אני מגדיר איזה שרת מועדף עלי? אני משתמש ב FDM או בORBIT,

לא בדקתי איזה שרת הכי מהיר, כי אני לא מתמצא בזה, מה שכן ההיסטוריה למדה אותי איזה שרתים הכי מהירים אצלי, אם כי זה לא באופן קבוע לכן אני מניח

שישנם שרתים פיזיים שהם הכי מהירים, למרות זאת לפעמים הם דווקא איטיים יותר מאלה שתמיד איטיים, כנראה שלרפידשייר יש גם שרות של תעדוף תעבורה, בנוסף לספק הקו שלי, ולכן זה מה שקורה לפעמים,

דרך אגב שמתי לב, שכמעט תמיד בזמנים סטנדרטיים (לא בזמן שהרשת לא עמוסה) קישורים מופנים לשרתים האיטיים הרבה יותר מאשר למהירים, לעומת זאת, קבצים קטנים מופנים בדר"כ לשרתים המהירים,

למה אתה מתכוון ב: תגדיר שהתוכנה תתחבר ותוריד במקביל ממנו בכמה חיבורים (3-5 או כמה שבא לך)? מה שנקרא MIROR? ניסתי פעם לעשות ולא הצלחתי

בתודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים