פורסם 2010 במאי 2715 שנים 1. נוקיה 67202.HTC MAGIC3.סוני אירקסון יאריהמחיר של כולם זהה.מה שחשוב לי זה:א. מכשיר איכותי שיחזיק 3 שניםב. סוללהג. MP3 טוב לנסיעותד. איכות שמע ודיבור טובהה. מצלמהו. דפדפן אינרנט טוב.ז. GPS מובנה, ותוכנת GPSח. מערכת הפעלה ידידותית.אני מתכוון לקנות את המכשיר ברשת פלאפון עם תוכנים החיילים שיש להם. תודה לכל העוזרים!
פורסם 2010 במאי 2715 שנים אתה קונה מסוכן או במרכז שירות?במרכזי שירות אין יותר את הנוקיה 6720 ואת הHTC MAGIC.אצל סוכנים תלוי אם נשאר להם מלאי של המכשירים הישנים האלה.עדיף לך בכל מקרה YARI או HTC MACIG מבין שלושתם.אם תרצה להשקיע, אז גם הSPICA אופציה טובה.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר איזה תוכנת GPS יש ביארי? והאם השימוש בה עולה כסף נוסף?והאם אני יכול להתקין על הפלאפון הזה WAZE ?נ.ב אני קונה במרכז שירות
פורסם 2010 במאי 2815 שנים יש את התוכנה של החברה הסלולרית.אם אני לא טועה שWAZE גם עובד שם.SYGIC או IGO אני לא מאמין שיש לסוני אריקסון.הSPICA קצת יותר חופשי במקרה הזה כי מדובר על אנדרואיד.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים הSPICA קצת יותר חופשי במקרה הזה כי מדובר על אנדרואיד.אם כי מדובר באנדרואיד ממוצע ביותר, גם אם מומלץ מכל מה שהוצע כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.