פורסם 2010 במאי 2615 שנים שלום לכולם !לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח...כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכלב... אני מבין די הרבה בתחום ואני גם מבין שהתאור שנתתי לתקלות הוא מאוד כללי, אבל אני לא מצליח לבודד תקלה יותר ספיציפית מזאת ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל בעזרת התיאורים האלו להפנות אותי לסדרת בדיקות נוספת שתוכל להצביע על משהו יותר מדוייק.אשמח לשמוע את דעתם של יודעי דבר בנושא.תודה מראש.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים לא ,לי דבקה זה נשמע בסדר גמור 013..ואז עוד יש לך מתאם שיחות ..אני מבין באיזה סרט אתה ,תעשו טובה ותעברו רק לבזק בינלאומי בכל מקרה המתאם שיחות הוא בעיה תמיד
פורסם 2010 במאי 2815 שנים לדעתי זו בעיית MTUאם אתה יכול להכנס למתאם תבצע זאת עצמאיתאם לא תבקש מהתמיכה שלהם לסדר את זהממליץ על 1392
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.