עבור לתוכן

בעיות גלישה לאחר מעבר לקו הטלפון של נטויז'ן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לפני כשבועיים עברתי לקו הטלפון של נטויז'ן ומאז התחילו לצוץ לי בעיות מאוד מוזרות... כשאני מנסה לראות סרטונים בסרימינג לא משנה מאיזה אתר (גם יוטיוב) באיזהשהו שלב הוא פשוט נתקע למרות שהפס למטה שמראה כמה מהסרטון עבר "באפרינג" ממשיך להתקדם, הסרטון נעצר והוא מפסיק לטעון אותו, כשאני מנסה להציג תמונות (גם בפייסבוק שיש להם שרתים יציבים) הוא טוען רק חלק מהתמונה (בדרך כלל מעט ממנה) וכל השאר אפור, נעצר באמצע טעינת אתרים, תוך כדי הורדה של קובץ דרך הדפדפן הוא פתאום מראה שההורדה הסתיימה אבל הקובץ לא נפתח...

כשאני עושה פינג לראוטר אני רואה שהתקשורת איתו קבועה, אין טיימאווט בכלל. הם התקינו משהו שהם קוראים לו מנתב שיחות או משהו כזה של חברה בשם audiocodes ואני משער שפה קבור הכלב... אני מבין די הרבה בתחום ואני גם מבין שהתאור שנתתי לתקלות הוא מאוד כללי, אבל אני לא מצליח לבודד תקלה יותר ספיציפית מזאת ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל בעזרת התיאורים האלו להפנות אותי לסדרת בדיקות נוספת שתוכל להצביע על משהו יותר מדוייק.

אשמח לשמוע את דעתם של יודעי דבר בנושא.

תודה מראש.

פורסם

תנתק את המתאם שלהם ותראה אם הבעיה נפתרת - אם כן, שיבואו ויתקנו את זה.

פורסם

:bash:לא ,לי דבקה זה נשמע בסדר גמור :silly:

013..ואז עוד יש לך מתאם שיחות ..אני מבין באיזה סרט אתה ,תעשו טובה ותעברו רק לבזק בינלאומי :xyxthumbs:

בכל מקרה המתאם שיחות הוא בעיה תמיד

פורסם

לדעתי זו בעיית MTU

אם אתה יכול להכנס למתאם תבצע זאת עצמאית

אם לא תבקש מהתמיכה שלהם לסדר את זה

ממליץ על 1392

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים