פורסם 2010 במאי 2715 שנים יכול להיות שילוב של כמות גולשים גדולה (שמורידים לאו דוקא דפי אתרים..) והורדה מכוונת של ספקית האינטרנט שלך. שווה לצלצל אליהם ולוודא.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים הבעיה ידועה ונפוצה יותר בחיבור כבלים מפני שאנשים בלילה יושבים על המחשב ומעמיסים פחות בעייתי בחיבור ADSL שם יש חשיבות למרחק מהמרכזיה
פורסם 2010 במאי 2715 שנים יש סיכוי שפשוט מישהו משאיר הורדות ללילה?אם יש לך נתב עם קושחה רצינית כמו DD-WRT או Tomato אתה יכול לראות את זה בקלות.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים אני לא אלחוטי ויש הגנה (שני מחשבים אחד בכבל אחד אלחוטי).אני ממש לא מבין מה אמרת פה . אמרת אתה לא אלחוטי ובאותו משפט אמרת שיש לך עוד מחשב שכן אלחוטי מכאן נובע => שיש לך נתב אלחוטי בבית=> מכאן נובע שאתה כן אלחוטי.... או שאני מתבלבל?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר מחשב אחד פועל בעזרת כ.רשת ומתחבר למודם/ראוטר (לא כ"כ מבין בזה) באופן אלחוטי והמחשב שלי פשוט מחובר בכבל. לא חשוב, זה לא מה שמשנה. ד"א יכול להיות שזה בגלל ה utorrent שמוריד בלילה?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מה זה יכול להיות, זה בגלל זה. היוטורנט זולל לך את רוחב הפס.בקשר לאלחוטי\הגנה ושאר ירקות, לא התכוונו שאין לך הגנה למחשב (שכן הוא מחובר חוטית) אנשים יכולים להתחב ל-WiFi שלך ולגמור לך את הפס.אבל זה כנראה הסיבה הראשונה. סגור כל תוכנת הורדה ותבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.