פורסם 2010 במאי 2515 שנים שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי ההמלצה פה באתר http://bit.ly/96BcLO כמובן שאני אשים את ה MUGEN II על המעבד השאלה שלי האם יש צורך לשים גם קירור יעודי לכרטיס מסך וזיכרון ? אני לא מתכנן OC.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לזכרונות לרוב לא צריך קירור ייעודי גם עם OC.לכרטיס המסך צריך קירור, אבל לא מעבר לזה שהוא בא איתו בכל מקרה. אם כרטיס המסך רועש אפשר לשקול קניית קירור שקט יותר, למשל, אבל ממש לא מדובר בצורך הכרחי.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תכיר, זו תמונה של כרטיס מסך ממוצע: אתה רואה את הדבר העגול הזה שעליו? זה מאוורר. לחילופין, חלק מהכרטיסים החלשים יותר יבואו עם צלעות קירור מוגדלות ללא מאוורר, אבל זה עדיין גוף קרור: אל תגיד לי שמעולם לא ראית כרטיס מסך (בנפרד), או לפחות תמונה...
פורסם 2010 במאי 2615 שנים נוסף איפה ? וכמו שכבר אמרו..הרכיבים מגיעים עם קירור..אין סיבה (מלבד OC כבד וגם זה תלוי מאוד) לרכוש קירור יעודי.. לא במקרה שלך בכל אופן
פורסם 2010 במאי 2815 שנים כרטיסי מסך מגיעים עם קירור פאסיבי (גוף קירור ללא מאוורר) מובנה, או שזה מודבק על מעבד הכרטיס עם פד טרמי מיוחד או שמוברג על ידי ברגים ועוד.הכרטיסי מסך החזקים יותר מגיעים עם מאוורר ולפעמים 2. יש אנשים שישר קונים או "בונים" קירור לכרטיס מסך בנוסף לנוכחי אפילו בלי OC.שבת שלום, שמחתי לעזור.נ"ב.אפשר פרטים על הכרטיס המסך הקטנצ'יק הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.