עבור לתוכן

עזרה|מציאת מוצר.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך קופסה שמתאימה למפרץ ה5.25". פשוט קופסאת פלסטיק בצבע שחור בעלת חורים לברגים במקומות המתאימים ופאנל קידמי חלק ונקי בגודל המדויק של כוננים רגילים.

המארז הוא ANTEC 300 והפאנל הקדמי ניתן לפירוק קל. אז הקופסה צריכה להיות כמו בגודל של כונן רגיל כדי להתאים.

זה ישמש לאיזה פרויקט. בהתחלה חשבתי לשים רכיבים על כיסוי של המארז ואת המעגל בתוך המארז אבל זה מונע מהפאנל הקדמי מלהתפרק. עלה לי רעיון של לחבר את המעגל לפאנל באמצעות כבל DVI זכר-נקבה ואז יהיה אפשר לפרק אותו.

אבל אני מנסה לפשט עניינים אז אני צריך כזאת קופסה.

פורסם

מה עם איזה כונן CD ישן שתפרק לו את כל הבפנים?

פורסם

+ותחליף לכונן CD הזה את הפאנל לפאנל אטום של מארז גנרי (תחפש בג'אנק של מעבדת מחשבים) כדיי שיהיה לך פאנל ריק

פורסם

את המחבר מאחורה - אני ממליץ לך לעשות עם מחבר LPT כמו של מדפסות ישנות, יותר זול ונפוץ, ועושה את העבודה הכי טוב.

בקשר לקופסא - כמו שכבר אמרו - או שתרוקן משהו, או שתבנה אחת מפרספקס או חומר אחר, או שפשוט תקנה קופסא במימדים הכי קרובים לאלה שאתה צריך, ותגשר על הפערים בעזרת ספייסרים.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע איזה כונן CD מיותר.. וגם אם יהיה זה אפשרי להוציא את הכל ולהישאר אם המבנה שלו? גם צריך לחבר לו פאנל קדמי נקי...

אבל פאנלים קדמיים יש בשפע.

אין לי כל כך כוח לבנות קופסה מה שגם אין לי כלים למשימה.

ובקשר לכבל חשבתי גם על כבל פרללי שמצאתי בבית...

אני ראיתי כאן באתר באיזה מדריך שיש קופסה שמתאימה בדיוק למימדים של הפאנל הקדמי. במדריך לבקר מאווררים.

אם אולי מישהו יכול להגדי לי איפו אפשר להשיג דבר כזה זה יהיה מעולה.

פורסם

פאנל קדמי ריק נתפס במארז ללא קופסה. אתה יכול לבנות את הבקר אל הפאנל ולא לשים קופסה בכלל

אתה יכול לחבר את הפאנל הריק ל CD מעל הפאנל הקיים (פחות החור של המגש כדיי להעביר חוטים) ולהכניס את הכונן עמוק יותר לתוך המחשב

פורסם

פשוט תפרק את הרשת שעל המפרץ ותזהר לא לשרוט אותו.

ויש לך מפרץ שחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים