עבור לתוכן

המלצה לנתב ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

1.אני מחפש נתב אמין שלא יתנתק לי באמצע עבודה (מה שקורה לי עכשיו עם linksys).

2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת.

3.קליטה מעולה מכל איזור בבית - אין לי בית עם קומות אני עם מפלס אחד

4.אין הגבלת תקציב

5.שיהיה בתקן N (מתאמים יש לי של Netgear אם הם מעפנים אני יחליף רק תגידו)

6.שיתאים לכבלים במהירות של 16-50 מגה ושלא יגביל אותי

מודה מראש על העזרה

רן

פורסם

2.אצלי במחשב נמצא קובץ Access שכל המחשבים בבית עובדים עליו (זה משותף בתור תיקייה ברשת) לכן העברת מידע צריכה להיות מהירה כי כרגע הקובץ לא זהז ואין אפשרות של מיקרוסופט לעבודה על קבצי Data Base ברשת אז זה מגביל אותי ואני צריך לעבוד רק בצורה הזאת.

אולי אפשר לשים אותו על איזה ramdrive ולגבות אותו כל דקה לספריה קיימת במידה והוא לא גדול מדי.

אופציה אחרת היא לשים אותו על SSD מכל סוג (אפילו דיסק און קי) כי הIOPS של SSD מגיע ל10000 (בUSB יהיה מוגבל ל8000 או 4000 )בזמן דיסק קשיח עושה בערך 100 פעולות IO בלחץ.

אני לא חושב שמהירות הרשת תשפיע משהו על גישה לDB זה עדיין תלוי מה כמות המידע שעוברת .

כדאי שבחלק מהתקציב הלא מוגבל שלך תשדרג גם את הדיסק הקשיח לSSD מהיר ;) (יש גם דיסקים שעושים 80000 פעולות IO לשניה אבל זה יקר מSSD מבוסס פלאש).

פורסם

בשביל לגשת לקובץ יותר מהר אם אתה לא מוגבל בתקציב אז תבנה מערך של HD בתצורת RAID5

http://he.wikipedia.org/wiki/RAID

פורסם

לא הבנתי..

מה הבעיה?

הבעיה היא ברשת אלחוטית או חוטית?

על איזה גודל קובץ מדובר?

יתנתק לך מאיפה באמצע העבודה? אתה מדבר על קישוריות אלחוטית?

שיתאים לכבלים במהירות 16-50 מגה ? על איזה כבלים אתה מדבר החברה הוט? או על כבל תקשורת?

אם אתה צריך משהו שיעבוד תקין ברמת התקשורת זה לא קשור לנתב אלה לנקודת גישה\סוויטש.

אם אתה רוצה נתב שיעבוד ביעמוד במהירויות האלה עם חיבור כבלים תשכח ממחיר שיורד מ 800 שקל(וזה עוד נתב שעוד איך שהוא יסכים לעבוד עם חיבור אינטרנט כזה.)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני רוצה לעבוד על קובץ DATABASE ברשת!

שתי המחשבים מחוברים ברשת אלחוטית.

גודל הקובץ 40 מגה

הקובץ נמצא באחד מהמחשבים והוא עובד מעולה. המחשב השני מפעיל את הקובץ דרך הרשת בשיתוף פשוט (כפתור ימני על התיקייה ושיתוף) אבל הקובץ עובד ממש לאט ומאוד קשה לעבוד ככה.

אני נמצא בארה"ב ויש לי אינטנרנט במהירות 16 מגה ביט ועכשיו מגיע לאיזור 50 מגה ביט שאליו אני הולך לשדרג לכן המודם צריך לעמוד בקצבים אלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים