עבור לתוכן

עזרה בפרויקט קירור מים!

Featured Replies

פורסם

שלום אני עומד לקנות את המיפרט הבא:

I7 920

GTX 470 SLI

OCZ 6GB

HEC 1000W

איזו משאבה אני יכול להביא?

איזה רדיאטור?(טריפל)

אני צריך גם בלוקים

מה המארז הכי גדול שאפשר להשיג בארץ???

פורסם

אז ככה, יש עוד שאלות , כדי שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר.

1. האם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל?

2. מהו התקציב שאתה מוכן להשקיע? (כולל משלוח+ לקחת בחשבון מכס)

3.האם אתה רוצה לקרר את כל הרכיבים (מה עם הלוח אם?)

4. האם יש דרישות מיוחדות? עדיפות ליצרן מסויים? (מחברים רגילים, או להתחיל להתעסק עם זוויות, מחברים לחץ, ומחברים מסתובבים)

5. האם אתה מעוניין במיכל, או במערכת סגורה?

לגבי המארז - ישנם לא מעט מארזים גדולים - ותוכל לקבל את התשובות הטובות ביותר בפורום המתאים, תוכל לציין כי אתה צריך אותו לקירור מים.

שים לב

אם אתה רוצה לקרר את צמד הכרטיסים והמעבד - לא תוכל לשים את כולם על רדיאטור בודד - יותר מידי חום,

המעבד לבדו דורש טריפל, וכרטיסי המסך החמים זקוקים לפחות לטריפל, קוואד אף יטיב עימהם

את הקירור ללוח (אם תרצה) - למרות שX58 לא זקוק לקירור מים, נוכל להלביש על אחד הלופים, בהתאם לרדיאטורים.

לגבי המשאבות, אין יותר מידי אפשרויות, או 655 או 355, שניהם מעולות, אחת בעלת זרימה חזקה יותר ואילו השניה נותנת גובה ראש גבוהה יותר.

אני עובד עם לא מעט מהם - ומאוד מרוצה.

בנוסף - ישנם רדיאטורים שמנמנים שיכולים לתת ביצועים טובים יותר (שוב - תלוי מה התקציב)

אני אתן לך כמה טיפים לגבי המארז:

ברוב המארזים הסטנדרטיים בארץ, לא תוכל למקם צמד רדיאטורים גדולים בתוך המארז, סביר להניח שאחד מהם יהיה חיצוני (לרוב בגב המארז, ואילו השני על הגג)

אפשרות נוספת היא בניית מארז מ -0, לפי הדרישות שלך - אם יש לך רצון, יכולת וסבלנות.

אפשרות אחרונה, ולא רעה בכלל היא לאחד צמד מארזים "נחמדים", ולהנות מהמקום, מבלי להתעסק בכל המפרצים, וההכנות הכרוכות בבנית מארז מ-0.

דוגמה לצמד CM590 שלי

img3514.jpg

עוד

img3880o.jpg

אחרונה

img3882h.jpg

השמים הם הגבול ;)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה, יש עוד שאלות , כדי שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר.

1. האם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל?כן,יש לך חנות טובה שאתה ממליץ עליה?

2. מהו התקציב שאתה מוכן להשקיע? (כולל משלוח+ לקחת בחשבון מכס)כ4000 ש"ח לשלוש לופטים

3.האם אתה רוצה לקרר את כל הרכיבים (מה עם הלוח אם?)אני רוצה לקרר את כל הרכיבים חוץ מההרד דיסק וזכרון הRAM

4. האם יש דרישות מיוחדות?אממ.. אני חושב שלא עדיפות ליצרן מסויים? (מחברים רגילים, או להתחיל להתעסק עם זוויות, מחברים לחץ, ומחברים מסתובבים)

5. האם אתה מעוניין במיכל, או במערכת סגורה?מיכל

לגבי המארז - ישנם לא מעט מארזים גדולים - ותוכל לקבל את התשובות הטובות ביותר בפורום המתאים, תוכל לציין כי אתה צריך אותו לקירור מים.

שים לב

אם אתה רוצה לקרר את צמד הכרטיסים והמעבד - לא תוכל לשים את כולם על רדיאטור בודד - יותר מידי חום,ברור טריפל לכול לופט

המעבד לבדו דורש טריפל, וכרטיסי המסך החמים זקוקים לפחות לטריפל, קוואד אף יטיב עימהם(קיים קוואד?)

את הקירור ללוח (אם תרצה) - למרות שX58 לא זקוק לקירור מים, נוכל להלביש על אחד הלופים, בהתאם לרדיאטורים.

לגבי המשאבות, אין יותר מידי אפשרויות, או 655 או 355, שניהם מעולות, אחת בעלת זרימה חזקה יותר ואילו השניה נותנת גובה ראש גבוהה יותר.

אני חושב שאני אלך על 655

אני עובד עם לא מעט מהם - ומאוד מרוצה.

בנוסף - ישנם רדיאטורים שמנמנים שיכולים לתת ביצועים טובים יותר (שוב - תלוי מה התקציב)

אני אתן לך כמה טיפים לגבי המארז:

ברוב המארזים הסטנדרטיים בארץ, לא תוכל למקם צמד רדיאטורים גדולים בתוך המארז, סביר להניח שאחד מהם יהיה חיצוני (לרוב בגב המארז, ואילו השני על הגג)גם אני חשבתי על זה אבל אני רוצה שלושה רדיאטורים אחד לכול לופט

אפשרות נוספת היא בניית מארז מ -0, לפי הדרישות שלך - אם יש לך רצון, יכולת וסבלנות.אין לי את היכול וחוץ מזה אני סופר עצלן!

אפשרות אחרונה, ולא רעה בכלל היא לאחד צמד מארזים "נחמדים", ולהנות מהמקום, מבלי להתעסק בכל המפרצים, וההכנות הכרוכות בבנית מארז מ-0.זה רעיון מצויין יש לי מישהוא שיחול לרכך לי

דוגמה לצמד CM590 שלי

img3514.jpg

עוד

img3880o.jpg

אחרונה

img3882h.jpg

השמים הם הגבול ;)

בהצלחה.

פורסם

רום יש לך סטיקי שנוגע לקירור מים..חנויות וכו.

אני מציע שתעיין בחנויות השונות..תתרשם תראה מחירים ודגמים..

לאחר מכן..תגיע לכאן תציע מה שראית ומה שנראה לך ואנחנו נעזור ונכוון כמובן :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים