עבור לתוכן

שאלה בקשר לנתב Ambit - יש למישהו ניתוקים איתו בחיבור עם חייגן?

Featured Replies

פורסם

ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן),

אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה.

ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן.

את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן).

מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כן, מה אפשר לעשות? לדרוש מהוט נתב אחר?

תודה!

פורסם

למה לך להחליף IP?

חיבור ללא חייגן הוא עדיף, חיבור עם חייגן נתון לתעדוף ובקרה של הספקית ולכן לא מומלץ.

אין סיבה שתדרוש מהוט נתב אחר וגם לא תקבל.

פורסם

קודם כל כל מי שב014 יעבור לחיבור עם חייגן בקרוב בכל מקרה. יותר מזה למי שיש נתב של אמביט יכול לרכוש נתב חדש תקן N של אדימקס ב36 שח'

זה מבצע שבב"ל מציעה רק ללקוחות כבלים עם AMBIT שעוברים לחיבור עם חייגן.

חיבור עם חייגן עם אמביט עושה בעיות. והרבה.

אם יש לך אמביט ואתה ב014 תתקשר ותבקש את האדימקס החדש. זה בערך 1/5 ממה שזה היה עולה לך לקנות אותו לבד ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מהאמביט בכל מקרה...

פורסם

אין דבר כזה, הם לא יכולים ולא יחייבו לקוחות לעבור לחייגן.

אני בטוח שקבלת הנתב מ014 כרוכה בהתחייבות (לפי מה שאתה אומר אני מנחש ש3 שנים בשקל לחודש) וה140 שקל שתחסוך על הנתב (אני מניח שזה דגם Edimax 6424) לא שווים את ההתחייבות הזאת ומעבר לחייגן.

פורסם

תתקשר להוט ותשאל אותם למה הם התחילו לשווק נתבים של TPLINK במקום ה AMBIT..

פורסם

אני בכלל לא מדבר על הambit, מה הקשר?

אני לא אומר שלא צריך להחליף נתב, אני רק אומר שלא כדאי לרכוש אותו מאחת הספקיות או הוט/בזק.

פורסם

אין דבר כזה, הם לא יכולים ולא יחייבו לקוחות לעבור לחייגן.

אני בטוח שקבלת הנתב מ014 כרוכה בהתחייבות (לפי מה שאתה אומר אני מנחש ש3 שנים בשקל לחודש) וה140 שקל שתחסוך על הנתב (אני מניח שזה דגם Edimax 6424) לא שווים את ההתחייבות הזאת ומעבר לחייגן.

ברוך הבא למציאות.

014 יכולים לחייב את הלקוח (תראה לי בחוזה שלך איתם איפה כתוב שאסור?) והם גם עושים את זה. הם לא ילכו איתך ראש בראש אם תתעקש אבל ממש ממש בקרוב כל מי שיהיה מחובר ללא חייגן יגלה שהוא לא יכול לגלוש או יכול לגלוש רק ב1.5MB.

ההתחייבות היא ל36 חודשים - שקל לחודש. אתה יכול להתנתק מהם בזמן ההתחייבות ופשוט תמשיך לשלם שקל בחודש. ההתחייבות היא לא לאינטרנט רק לנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים