עבור לתוכן

המלצה לראוטר אלחוטי - תשתית כבלים - עידכון!

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך בבקשה המלצה לראוטר אלחוטי. יש לי מודם THOMSON מהלבנים הישנים, הספק הוא בזק בינלאומי התשתית כבלים והמהירות 12MB.

יש לי כרגע EDIMAX חוטי מלפני כמה שנים והוא מגביל את המהירות אינטרנט(יש בערך 7 MB במקום 12MB), בנוסף יש לי צורך באינטרנט אלחוטי - מחשב נייד (בית שתי קומות אם זה חשוב)

תקציב לא ממש מוגדר אבל אני מאמין שלא יותר מ 300 ש"ח.

תודה רבה, דניאל.

פורסם

תקנה ראוטר חדש של edimax

גם חבר שלי היה לו את אותה הבעיה והוא קנה חדש והכל עובד אצלו

פורסם

TP-Link 941.

פורסם
  • מחבר

אוקי.. קצת פירוט.. יש לו חיבורים חוטיים גם? כי ראיתי ראוטרים גם בלי.. ובטוח שהוא לא יגביל את המהירות אינטרנט?

תודה.

פורסם

4 חיבורים קווים וחיבור אלחוטי תקן N, הוא לא יגביל את המהירות. יש לי אותו ואינטרנט של הוט 12Mbps ואני מקבל את מלוא המהירות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! שלחתי לך שאלה קטנה בפרטי אם תוכל לענות לי אני אשמח.

פורסם
  • מחבר

אוקי, לפי המלצת NuNaTaK ואנשים נוספים רכשתי היום את הTP LINK 941 וכרגע סיימתי לחבר ולהתקין אותו.

הגעתי לשלב שבו אני צריך להגדיר את האינטרנט האלחוטי והסיסמא שלו, יש כמה אפשרויות ורציתי שתעזרו לי לבחור. - WEP, WPA/WPA2 או WPA-PSK/WPA2-PSK.

מה ההבדל בין כולם ובמה כדאי לבחור?

תודה =]

פורסם

אוקי, לפי המלצת NuNaTaK ואנשים נוספים רכשתי היום את הTP LINK 941 וכרגע סיימתי לחבר ולהתקין אותו.

הגעתי לשלב שבו אני צריך להגדיר את האינטרנט האלחוטי והסיסמא שלו, יש כמה אפשרויות ורציתי שתעזרו לי לבחור. - WEP, WPA/WPA2 או WPA-PSK/WPA2-PSK.

מה ההבדל בין כולם ובמה כדאי לבחור?

תודה =]

תבחר בWPA2

פורסם
  • מחבר

מה אני אמור לרשום ב "Radius Server IP "??? :S

פורסם

כלום

פורסם
  • מחבר

הוא מחייב אותי לשים משהו \=

עריכה. יש לי כמה בעיות עם האינטרנט עכשיו שאני עם הראוטר החדש.

מה שעשיתי כשקיבלתי אותו זה לחבר הכל (בזה אין בעיה בטוח אני יודע איך מחברים זה בסדר), נכנסתי לדף של הראוטר, הגדרתי סוג חיבור L2TP כמו שבזק בילאומי אמרו לי וגם ככה היה לי עד היום, שמתי את ה GATEWAY, שם משתמש, סיסמא וזהו.

האם הייתי צריך להגדיר דברים נוספים? ???

אני לא מצליח להוריד קבצים והבעיה לא בשרת ההורדה כי הם עובדים עם הראוטר הקודם.

תודה.

פורסם

תוודא שההצפנה שאתה משתמש בה היא WPA2-PSK + AES ולא שום דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי השאלה השניה? אני צריך להדגיר משהו נוסף בראוטר חוץ מהL2TP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים