פורסם 2010 במאי 2215 שנים שלום פירמטתי את המחשב הנייח שלי ושחכתי לגבות את הדרייבר של הכרטיס רשת -עכשיו אני לא יכול לגלוש באינטרנט במחשב הנייחאני כרגע מתחבר עם המחשב הניידאין לי דיסק התקנה של הכרטיס רשת - כנראה נעלם לי דיפדפתי כאן בפורום וראיתי שעוד אנשים נתקלו בזה ושהפתרון זה להוריד תוכנה ובעזרת לגלות את החומרההורדתי את התוכנה CPUZהתקנתי אותה במחשב הנייח בישביל לראות את הנתונים של הלוח אם וזה מה שמראה לייצרן - gigabyteמודל- GA-M55PLUS-S3GNvidia Nforce 410/430חיפשתי בגוגל דרייברים מתאימים ללוח עם המודל הזה ומה שמצאתי זה מלא גירסאות שאני לא יודע איזה להוריד ובכלל אני לא חושב שיש שם דרייבר לכרטיס רשתאשמח לעזרה ממכם יש לי ווינדוס XP 64 ביט תודה ..אשמח להסבר מה אני צריך בידיוק להוריד בישביל כרטיס רשת
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מה שעושים במקרים כאלו הוא נורא פשוט: נכנסים לאתר של יצרן הלוח אם ומורידים דרייבר משם.הדרייברים שקבילת בדיסק לא שווים כלום גם כשאתה קונה את הלוח בגלל שהם מזמן לא מעודכנים.האתר של Gigabyte כרגע למטה אז תנסה יותר מאוחר לגשת לפה או למצוא את הגרסא בתוך cache של מישהו אם יוצא לך.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר כן האתר לא עולה כרגעאבל תראה רשמתי חיפוש בגוגול ואלה התוצאותhttp://www.google.co.il/search?hl=iw&q=gigabyte+GA-M55PLUS-S3G+drivers&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=הקישור הראשון לוקח אותי לדרייברים אבל זה לאודיו ועוד כמה דברים אבל אין של NETWORK אשמח ללינק
פורסם 2010 במאי 2215 שנים http://download.gigabyte.us/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_nvidia_c51_xp64.exe
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר זה התקין לי איזה משהו אבל לא את הדרייבר לכרטיס רשת אולי זה לא כרטיס רשת מובנה על הלוח אם ...איך אני יודע של איזה חברה הוא?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים זה לא משנה מי ייצר את הבקר שיש על הלוח.אתה צריך להוריד את הדרייברים מיצרן הלוח אם.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים הכרטיס נמצא מאחורה במלבן עם שאר החיבורים?או שהוא נמצא בנפרד בסלוטים של המחשב?אם הוא יחד עם השאר (חיבורים של מקלדת,עכבר, USB( אז זה הדרבייבר של הלוח למערכת XP64תבדוק שזה באמת הלוח אם שלך באמצעות הCPUZ, ותבדוק את המיקום של הכרטיס.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים דווקא מה שירח אפל הביא לך בקישור היה אמור להספיק.הכרטיס עדיין לא מזוהה ב device manager?
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר לא מזוהה ..בקיצור עכשיו חזרתי מטכנאי שלקח לי 100 שקל לסדר את זהלמרות שזה ממש פשוט אני לא הצלחתי אז וויתרתי והבאתי לו ..רק מחר הוא יחזור בדרך הוא ישים לי את הדרייבים שאני צריך מה אני יגיד למדתי שצריך לגבות את הדרייבים לפני שעושים פירמוטמה שם התוכנה איתה אני יכול לשמור את כל הדרייבירים שיש על המחשב ואז לגבות אותם למקרה של פירמוט?
פורסם 2010 במאי 2315 שנים Oh my....100 ש"ח על להתקין דרייבר לכרטיס רשת?אני חייב לציין שמצב אוכלוסיית משתמשי המחשבים מחמיר קשות עם השנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.