פורסם 2010 במאי 2215 שנים שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין?בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
פורסם 2010 במאי 2215 שנים תגיד אתה רציני?איך אפשר לענות לך מבלי לדעת מה הדגם של הציוד? ל Level One יצאו עשרות דגמים של נתבים בשנים האחרונות.אם אתה מצליח לקבל תקשורת החוצה רק בחיבור קווי (רושמים כבל) אז כנראה אתה בכלל לא מתחבר לרשת האלחוטית שלך או מתחבר לא נכון מבחינת אימות.
פורסם 2010 במאי 2215 שנים מחבר אני לא יודע בדיוק מה הבעיה של האלחוט אבל אני חושב שאם אני יאפס אותו ויגדיר מחדש אני ידע בדיוק מה לא בסדר שם אבל ליפני שאני מאפס אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותו מחדש... הראוטר זה level one wbr 3406tx ואם תוכל לענות לי אם זה תקין שהסטאטוס מהבהבת קבוע?
פורסם 2010 במאי 2215 שנים למה לאפס?תוצאה ראשונה בגוגלSTATUSSystemstatusindicatorsGreen BlinkingSTATUS is flashed once per second to indicate system isalive.כמו שכתבתי, בחיבור אלחוטי אימות לא נכון יחבר אותך לרשת אבל לא יתן לך לצאת דרך ה gateway לכן תבדוק את פרופיל הרשת שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.