עבור לתוכן

הוכרז Android 2.2 Froyo

Featured Replies

פורסם

רק אני מוכרח להגיד שלהסתכל בשוק האמריקאי לא עוזר הרבה

או שאתה לא שם לב לשליטה של RIM?

• תגובות 50
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה אתם אומרים, עכשיו האנדרואידים עוברים את הN900 בחויית גלישה בדפדפן?

פורסם

רק אני מוכרח להגיד שלהסתכל בשוק האמריקאי לא עוזר הרבה

או שאתה לא שם לב לשליטה של RIM?

בלקברי יותר גדולים גם בשוק העולמי מאפל/אנדרואיד

אבל אם אתה מתעקש

http://techcrunch.com/2010/05/19/iphone-android-25-percent/

While Android is rising faster than the iPhone in relative share, it is still trailing in absolute numbers. Gartner estimates consumers bought about 8.4 million iPhones in the first quarter, compared to 5.2 million Android phones.

Apple sold 4.9 million more iPhones in the first quarter than the year before, while Android sales were up by 4.6 million units.

אז מה היה לנו? אפל מכרו ברבעון הראשון של 2010 8.3 מליון מכשירים ומנגד מכשירים מבוססי גוגל נמכרו 5.2 מליון

אז כן, המכירות שלהם עלו מאוד ביחס לשנה שעברה, צריך להיות נאיבי (או עיוור) לחשוב שהם ימשיכו בצמיחה בקצב כזה

הרבה יותר קל לעלות ממליון ל5 מליון (500%) מאשר לעלות מ5 מליון ל10 מליון (רק 200%)

אני מציע לך לחזור לת'רד הזה עוד רבעון, עוד שניים, עוד שלושה ועוד ארבעה

ונראה מי צדק (אין לי ספק שרבעון 2 של אפל יהיה יחסית חלש מצד שני אין לי שום ספק שרבעון שלישי שיכלול מכירות של הדגם החדש יותר מיפצה על זה)

עכשיו יש סיבה לשים את הת'רד הזה במועדפים...

פורסם

נחיה ונראה...

בקשר למרקט, אנדרואיד אמנם צובר כמות אבל האיכות של רוב התוכנות נופלת מאלו של האייפון

שלא לדבר על משחקים.

בוא נחזור לת׳רד הזה עוד 3 חודשים ונהיה יותר חכמים.

נכון לעכשיו משחקים זה עסק טיפה בעייתי, רוב המשחקים הרציניים באמת אלו פורטים מאוד לא מושקעים ממשחקים לאייפון OS.

ומצד שני, בזמן האחרון קצב יציאת המשחקים הרציניים עולה, מה שהייתי צריך זה proof of concept לעובדה שהמכשירים אכן יכולים להריץ משחקים ברמה מאוד גבוהה.

קיבלתי את זה בצורת המשחק ExZeus, קניתי אתמול, ואני חייב להגיד שאלו 4 הדולר הכי טובים שבזבזתי בחיים שלי.

(על הדרך יש לי על הנקסוס את HAWX, Real soccer, hero of sparta ורוב המשחקים של גיימלופט. אספלט, שיצא ראשון, רץ מקוטע, האחרים רצים חלק, אבל היה יכול להיות טוב יותר. אופטימזציה לא מושקעת בגרוש)

נראה אם המפתחות יקחו את מכשירי האנדרואיד ברצינות. החומרה הדרושה קיימת, שיעשו עם זה משהו.

אני חייב להגיד, זה היה אחד השיקולים שלי בקניה של הנקסוס- אם כבר אני מבזבז סכום כ"כ גבוה על מכשיר, אני רוצה (ובצדק) שגם יריץ משחקים וישומים ברמה גבוהה. בינתיים רואים מגמת התפתחות, אבל זה עדיין לא ממש "שם". כמו שאמרת, נראה מה קורה אחרי יציאת האייפון החדש, נחכה עוד חודשיים-שלושה ונהיה חכמים יותר בעניין הכיוון שאליו השוק מתפתח.

פורסם

תוריד את HOMERUN BATTLE 3D

משחק כיפי וממכר בטירוף.

בקשר לשאר, אין ספק שתוכנות ויישומים איכותיים רבים יגיעו לאנדרואיד (וברור שכבר היום יש כאלה)

גם תוכן ישראלי יגיע (ערוצי טלוויזיה, אתרי חדשות כמו YNET בגירסה נוחה, אתרי בנקים וכו')

אין ספק שלפלטפורמה הזאת יש עתיד ורוד

פורסם

כבר חורש על Homerun battle 3D, אחד הדברים הראשונים שעלו על הנקסוס שלי :xyxthumbs:

לגבי העתיד של הפלטפורמה אני ממש לא דואג, הנקודה היא פרק הזמן. מן הסתם הייתי מעדיף שיצאו עוד ישומים איכותיים בקרוב, ולא, נגיד, עוד חצי שנה...

על הדרך, וידאו של ExZeus, שאנשים יבינו על מה אני מדבר ;D

גרפיקה מעולה, משחקיות מצוינת, סאונד טוב, סיפור? למי איכפת. כל המרכיבים של משחק ארקיידי מוצלח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים