עבור לתוכן

הוכרז Android 2.2 Froyo

Featured Replies

פורסם

יש HD2 עם אנדרויד, קוראים למכשיר HTC Supersonic. הבעיה שכרגע לא קיימת גרסת GSM שלו

• תגובות 50
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMRIJ, תסכים איתי שכרגע HTC עומדת קדימה בטכנולוגיה עם מכשיריה ועם האנדרואיד?

העניין הוא שלאנדרואיד יש פחות זמן שוק, לאט לאט היא תתיצב ותהיה טובה ואהודה יותר, המכשירים של HTC תופסים שוק והם לרוב יותר טובים מהאייפון ואני מתאר לעצמי שברגע שהאייפון יצא הם גם יקפצו מעליו. זה כמו תחרות שכזה כאשר אנדרואיד מובילה ונעקפת ביישורת פה ושם על ידיי אפל עם האייפון. (גילוי נאות- הכותב בעל אייפוד טאץ' ו"נאבק" למען דברים בסיסיים כמו בלוטות', אופציה להיתממשקות חופשית עם המחשב ועוד...)

מה שכן, זה שאני לא אשקר שהאייפון לא רע, יצא לי לנסות אותו אין ספור פעמים וקצת שימוש באנדרואיד (לצערי גרסאות ישנות) ודיי היתלהבתי מהגמישות של המערכת לעומת הקיבעון של IPHONE OS (יש לומר שלכל צד יש דברים טובים ופחות טובים, לא נכנס עכשיו לדיון מה יותר טוב ומה פחות..).

וביננו כשהשורה התחתונה בעיקרה היא כמה עולה כל מכשיר ומי מציע יותר ביחס למחיר- פה המבחן האמיתי! :xyxthumbs: (כרגע מכשיריי אנדרואיד יותר זולים ומציעים יותר ביחס למחיר)

פורסם

אני לא מוצא כל רע ב 6.5 או חסרון שאין באנדרואיד למשל...תוכנה פתוחה וכיפית אפשר לנסות עליה אין ספור דברים, מישהו יאיר את עיניי אחת ולתמיד :P

מה יש שם שאין פה?...יש תמיכות כלשהן שחסרות במובייל?

ייתרון אחד גדול אני יודע לגבי האנדרוייד והוא האפליקציות, אבל האם זה שווה את זה?

לא הכל זה אפליקציות, למרות שכיום זה בהחלט נתח גדול. זה עניין של גמישות מכשיר ועידכונים למשל. כמו שנאמר מבחינת חומרה הוא בשורה הראשונה, מבחינת מערכת הפעלה הוא הרחק מאחור, וינדוס 6.5 היא באמת שחקן עתיק.

פורסם

אני דווקא אתבאס מהעדכון האוטומטי, כל הכיף הוא הסקרנות להכנס כל פעם למרקט ולגלות אולי אולי יוציאו WIDGET נורמלי לASTRID או מימשוק נורמלי יותר לRTM, שINSTAFETCH יחזור לעבוד כמו בנאדם, שהשעון המעורר לא יזייף לי וDROPBOX יעשה סנכרון חיי... אבל זה רק אני וההנאות הקטנות שלי עם המיילסטון :)

פורסם

OMRIJ, תסכים איתי שכרגע HTC עומדת קדימה בטכנולוגיה עם מכשיריה ועם האנדרואיד?

לא מדוייק, לפי דעתי סמסונג הרבה יותר מתקדמת טכנולוגית מ-HTC, מסכי AMOLED, צילום וכו...

מסכי ה-AMOLED של סמסונג טובים יותר מה-AMOLED של HTC מנסיון השוואתי שערכתי לאחרונה.

ובנוסף:

http://www.unwiredview.com/2010/02/14/display-wars-samsung-wave-super-amoled-vs-google-nexus-one-nokia-x6-samsung-s8000/

HTC כרגע מובילה בשוק האנדרואידים עם מבחר מכשירים גדול יותר שגם זה הולך ומצטמצם.

פורסם

מסכי ה-AMOLED של סמסונג טובים יותר מה-AMOLED של HTC מנסיון השוואתי שערכתי לאחרונה.

:facepalm:

אתה יודע ש-HTC משתמשים במסכי AMOLED מתוצרת סמסונג כן? (HTC לא מייצרים מסכים).

אתה כנראה מתכוון למסכי ה-Super AMOLED של סמסונג... שאכן נראים הרבה יותר טוב ממסכי AMOLED רגילים (במיוחד בתנאי חוץ, אור שמש).

נותר רק להמתין שסמסונג יחליטו להתחיל למכור את המסכים הללו לחברות מתחרות :pissed:.

פורסם

אני יודע ש-HTC לא מייצרים מסכים, אתה לא מחדש לי.

מסכי AMOLED של סמסונג ומסך ה-SUPER AMOLED נראים בדיוק אותו הדבר, ההבדל היחידי זה הציפוי החיצוני של מסכים אלה.

וגם נוספו אחוזי בהירות גבוהה יותר(שאת זה ניתן לכוון) שנותן ראיה טובה יותר בתנאי שמש.

^

את זה אתה יכול לראות בקישור שצירפתי, סמסונג ג'ט ליד גלקסי S.

אין הבדל בינם אך יש הבדל בינם לבין הנקסוס והשאר.

פורסם

לא בדיוק שינוי בציפוי, אבל בערך...

הם שילבו את חיישן המגע בשכבת התצוגה ולמעשה ביטלו את אחת משכבות המסך (תצוגה, מגע וכיסוי). כתוצאה מכך עובר יותר אור והמסך יותר בהיר (ונראה טוב יותר תחת השמש).

מה שכן, אתה צודק, לא שמתי לב להשוואה עם ה-JET, ואכן נראה שלסמסונג יש מסכי AMOLED רגילים טובים יותר (מעניין אם היא לא מוכרת אותם לחברות חיצוניות, או ש-HTC משתמשים במסכים פחות טובים משיקולי עלות).

פורסם

אף פעם לא התלהבתי ממש ממכשירים של סמסונג, אולי זה היה בגלל הצורה :P אבל אני בהחלט זוכר שעשיתי השוואה בין ה HD הראשון לפני שקניתי אותו, אל מול האומניה, ולא התלהבתי מהאומניה בגלל הרבה דברים, בעיקר מסך המגע הקשה והתגובה של המכשיר, אבל היי אולי זה נפתר ע"י התקנת רום שונה כמו שעזר לי הרבה עםה HD הראשון...

פורסם

אני יודע ש-HTC לא מייצרים מסכים, אתה לא מחדש לי.

מסכי AMOLED של סמסונג ומסך ה-SUPER AMOLED נראים בדיוק אותו הדבר, ההבדל היחידי זה הציפוי החיצוני של מסכים אלה.

וגם נוספו אחוזי בהירות גבוהה יותר(שאת זה ניתן לכוון) שנותן ראיה טובה יותר בתנאי שמש.

^

את זה אתה יכול לראות בקישור שצירפתי, סמסונג ג'ט ליד גלקסי S.

אין הבדל בינם אך יש הבדל בינם לבין הנקסוס והשאר.

טכנית אולי אתה צודק בהקשר לזה שמכשירי סאמסונג מוביים בטכנולוגיית מסך\צילום, יחד עם זאת סדרה של בחירות מוזרות במערכות הפעלה כמעט לכל מכשיר בשנים האחרונות מונעים מהחברה לפרוח לדעתי, הטאצ'ויז (כמערכת הפעלה) הקודמות, וינדוס מובייל וגם כעת ה-BADA שהיא עדיין עוף מוזר וחדש בעליל.

פורסם

נקווה שגם הם יעלו על הגל של האנדרויד, עד כה מערכות הפעלה פתוחות זה לא היה הצד החזק שלהם.

פורסם

סמסונג כבר מזמן על הגל של האנדרויד אך הם מתעקשים לשלב אנדרויד יחד עם ה-Touch Wiz שלהם, אלוהים יודע למה...

פורסם

אכן הטאצ'ויז הוא לא אחת העטיפות המוצלחות לדעתי לאנדרואיד. הגאלאקסי S סנונית ראשונה טובה, אבל אם הם ידבקו ב-BADA לא בטוח שסמסונג תמשיך להוציא אנדרואידים מובילים.

פורסם

לא בדיוק שינוי בציפוי, אבל בערך...

הם שילבו את חיישן המגע בשכבת התצוגה ולמעשה ביטלו את אחת משכבות המסך (תצוגה, מגע וכיסוי). כתוצאה מכך עובר יותר אור והמסך יותר בהיר (ונראה טוב יותר תחת השמש).

היתרון האמיתי היחיד של SUPER AMOLED הוא שהוא קריא יותר תחת השמש. מבחינת בהירות, הדיזייר/נקסוס כבר בהירים בצורה די מגוחכת, לא כאן טמון היתרון...

יש הבדל די נראה בין AMOLED ל SUPER AMOLED, אבל הוא מתגמד לעומת ההבדל בין TFT ל AMOLED.....

אם אפל חשבה שהיא צמודה במרוץ לכיוון אנדרואיד, אז אנדרואיד עכשיו נתנה בוסט רציני והחזירה לעצמה את הפער.

אני צופה את השוק המערכות הפעלה הסלולאריות כמו בשוק המחשבים- אפל הייתה ותשאר מוצר נישה שיש אותו למעטים (לרוב בעליי ממון) ואילו אנדרואיד תהיה כמו ווינדוס- הפופלארית והמוכרת בשוק (אין פה תחרות בכלל כשאנדרואיד מגיעה עם כמעט כל מכשיר חכם כיום ואילו אייפון OS יש רק למכשיריי האייפון- בדיוק כמו במקינטושים למינהם..).

כל שנותר הוא לחכות להצפה של שוק המכשירים החכמים בעליי אנדרואיד בארץ ולתמיכה רישמית מטעם גוגל בעברית עם יישור לימין והכל. נראה כמה זמן זה יקח ביחס לאפל.

אל תשלה את עצמך. יש עוד פער עצום בין אנדרואיד לאפל. למרות שיש עדר הולך וגדל של מכשירי אנדרואיד ועכשיו הרימו קמפיינים גרנדיוזים (באמת, אי אפשר כרגע לפתוח את העיניים בארה"ב בלי שאחת הפרסומות של AT&T או VERIZON קופצים לעין) למכשירים השונים ולמערכת ההפעלה עצמה, אפל עם האייפון OS תישאר פה, ועם נתח שוק גדול. ממש לא כ "נישה". יודע למה?

כי יש לאפסטור כרגע ישומים הרבה יותר איכותיים (ברובם), ויש בערך פי 4 ישומים באפסטור לעומת האנדרואיד מרקט (50 אלף ומשהו למרקט לעומת מעל 200 אלף לאפסטור). בנוסף, למרות שזה עניין פחות רציני, גוגל צריכה לתת את האפשרות להריץ ישומים מהכרטיס זיכרון, כי 512 מגה- 1 ג'יגה זו לא פחות מבדיחה עצובה. למרות שהישומים הגדולים יותר תוקעים מין pointer במכשיר ששוקל בערך מגה והשאר מאוחסן על הכרטיס, אני רוצה לראות פתרון מלא וגורף מגוגל. מניח שזה יקרה בקרוב גם ככה.

גם אם המרקט יעקוף את האפסטור בסיבוב (ולפי הקצב הגדל במהירות של ישומים שיוצאים למרקט זה גם אולי יקרה בשנה וחצי הקרובות) זה לא משנה את העובדה שהאייפון הוא מכשיר חזק עם ממשק נוח מאוד שיש לו ישומים איכותיים.

אז לנגוס לו באופן ניכר בפלח השוק? אפשרי בהחלט, וגם יקרה לדעתי. לדחוף אותו לנישה? not going to happen.

*כ sidenote, לא לשכוח את צבא הזומבים של אפל שיקנו גם שקית אוכל ב 900$, כל עוד היא צבועה בלבן ויש עליה תפוח.

פורסם

בנוסף, למרות שזה עניין פחות רציני, גוגל צריכה לתת את האפשרות להריץ ישומים מהכרטיס זיכרון, כי 512 מגה- 1 ג'יגה זו לא פחות מבדיחה עצובה. למרות שהישומים הגדולים יותר תוקעים מין pointer במכשיר ששוקל בערך מגה והשאר מאוחסן על הכרטיס, אני רוצה לראות פתרון מלא וגורף מגוגל. מניח שזה יקרה בקרוב גם ככה.

קיים בפרויו :)

אפשר לבחור אם להתקין יישום על כרטיס הזכרון או על המכשיר (ויש אפשרות להעביר אותם מתי שרותים בין השניים)

בקשר למה שכתבת על הIPHONE OS VS ANDROID אני בהחלט מסכים ומחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים