עבור לתוכן

OC למעבד E5200 דרך התוכנה SetFSB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וצהורים טובים,

אני מעוניין לעשות OC למעבד E5200 שליי שעכשיו עומד על 4GHz ולשבור כמה שיאים ב Super PI 1M אז אני מעוניין להגיע לתדר כמה שיותר גבוה עם המעבד. דרך ביוס יש ליי קצת בעייה לעבור את ה 4.1GHz (לא עולה לי הווינדוס מעל התדר הזה כנראה זה בגלל שהלוח אם שלי לא מעודכן וקצת בעייה לעדכן אותו) אז נראליי עם התוכנה הזאת אני יצליח להגיע יותר רחוק.

בנתיים היצלחתי להגיע ל 4.1Ghz במקסימום והשיא הכי גבוה שהיה לי ב Super pi 1M זה היה בתדר 4.05GHz כאשר הזיכרונות היו על תדר 960MHz ועל יחס של 2:3

הנה כמה תמונות.

oe2gd4zdzynj.jpg

4cmz42znwmqt.jpg

mj4kyjttmjvu.jpg

ymnmmyixmtyd.jpg

ובקיצור יש לי לוח אם Abit IP35 Pro ובתוכנה הזאת אני צריך להשתמש במחולל השעון שצוין, מישהו בבקשה יכול לבדוק לי איזה אני צריך. תודה !

עריכה:

עכשיו מצאתי את המחולל השעון והוא ICS9LPR501HGLF שמתאים ללוח אם שלי, ועכשיו יש ליי בעייה נוספת כאשר אני לוחץ על Get FSB התוכנה כותב לי אירוע שגיאה ולפי מה שקראתי בפורמים בחול כתוב שם שאין תמיכה או משהו כזה בתוכנה הזאת בנתיים ללוחות אם ABIT, האם זה נכון ..?

וגם שמעתי על תוכנה אחרת בשם AI Abit שהיא גם נועדה ל OC ללוחות אם ABIT. השאלה שליי האם מישהו פעם שמע על התוכנה הזאת האם היא אמינה וכדאי לעשות דרכה OC. ועם כן אז אשמח לקבל הורדה, תודה .!

פורסם

בעיקרון אפשרי לעשות דרך התוכנות OC כן השאלה עד כמה יציב הא יהיה והאם ניתן יהיה להגיע לאותם תוצאות כמו שאפשרי דרך הביוס ,לזכרוני אני אישית לא הצלחתי כל כך בזה כי זה לא היה יציב ,ולדעתי יותר בטוח מהביוס .

אחלה לוח יש לך !!הלוחות של פעם חח

פורסם

לשבור שיאים בOC עם תוכנה לא הולך ביחד..OC הכי יציב והכי טוב שתוכל לבצע הוא דרך הביוס..

עם תוכנה תוכל להרוויח עוד כמה MHZ וזה רק לשם תוצאה X..לא יציבות לאורך זמן..

ולכן תמשיך את הOC בביוס..לא עובד ? יש סיבה..המערכת לא יציבה..תעלה מתח NB/FSB וכו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התגובות, אני לא מחפש שהמחשב יהיה יציב. אני פשוט רוצה לשבור כמה שיאים שליי ולא יותר מי זה.

taotao - הבעייה שהביוס לא נותן לי לעבור את ה 4.1GHz לא משנה מה אני עושה אפילו כשאני מעלה את המתח מעל ל 1.6V

לפי דעתי זה בגלל שהלוח אם לא מעודכן ואני לא רוצה גם לעדכן אותו כי אין לי ממש ניסיון בעידכון של לוח אם.

אז חשבתי אוליי תוכנה תעזור לי קצת לשבור את השיא שלי ב super pi.

וכשנכנסתי לתוכנה set fsb שמתי את המחולל השעון על ICS9LPR501HGLF וכשאני לוחץ get fsb זה פשוט כותב לי שגיאה. מה לעשות ? והעם כדאי לעשות OC דרך תוכנה אחרת ??

פורסם

שיאים שלך ? במה בSUPER PI ?

ותוכנה לא תביא ואתך לשום מקום..המתח וההגדרותה שונות הם מה שמגילבים אותך..

אתה יכול לעות עוד באס אבל לא משנה מה זה לא יעזור לך..התוכנה לא מעלה מתח !

וכמו שציינתי כבר מלבד מתח למעבד העלאת עוד מתחים ?

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל אתה יודע אני צריך רק להריץ את התוכנה super pi לכמה שניות זה לא חייב להיות יציב. ומקסימום אפשר לעלות את המתחים בביוס לפני.

תוכל להביא לי בבקשה תוכנה שמעלה את הבאס ומתאימה ללוח אם שליי.? תודה.

ובעיקרון העלאתי רק את המתח של המעבד, ניסיתי גם פעם לעלות מתח ICH אבל לא כזה עזר..

פורסם

תבדוק את התכונה שמסופקת עם לוח האם שלך..מעבר לזה אין לי שום תוכנה להמליץ עליה בOC..

רק הביוס..

וכמו שציינתי מלבד הMCH יש עוד מתחים לעלות (FSB וכו) לעלות רק את המתח של המעבד...ולהגיד לוח האם מגביל אותי..זה לא בדיוק נכון..

במיוחד לא שפונים לתוכנה שהעדפה ראשונית..

OC מהביוס יביוא אותךה כי רחוק נקודה..

איך כמו שציינו..לעלות מתחים לרכיבים השונים לאט לאט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים