פורסם 2010 במאי 2115 שנים שלוםיש לי בעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי.המעבד: AMD Athlon 64 X2 5000+2 ליבות13*200 = 2600 מגה הרץ2 ג'יגה זיכרות DDR2בIDLE הטמפ שלו היא ב45. במאמץ הטמפ' מטפסת עד ל70 פלוס מינוס והמערכת נכבית (הגנה מהביוס)הבעיה היא שהמעבד מתאמץ סתם. כשמשחק פועל לדוגמא מייפל סטורי. פעם (במחשב הישן AMD BARTON 2500) הייתי משחק בו בכיף,אבל היום (במחשב הנוכחי) אחרי כמה דק' משחק אני בודק את הטמפ' והיא כבר על 70. אני לא מבין למה המעבד מתאמץ יותר מדי.אין לי תוכנות אחרות שפועלות ברקע. כל מה שאני רואה לפי הSPEED FAN זה ש2 הליבות מתאמצות עד הסוף כשאני במשחק.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים עם הזמן יש אבק על הקירור של המעבד וגם במארז.. הטמפרטורות עולות, זה טבעי לחלוטין.חוץ מזה אפשר לבדוק אילו דברים פועלים ברקע- אולי יש עוד יישומים שצורכים משאבים מהמעבד.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר ניקיתי את כל המחשב מאבק היום (לקחתי את הפתרון הזה לתשומת ליבי כבר) וזה לא עוזר.אף יישום אינו פועל מלבד הSPEED FAN והאנטי וירוס. אני באמת מבין במחשבים. זה פשוט מוזר.מערכת ההפעלה, XP, עברה כל טוויק חשוב והרג'יסטרי נקי וגם המחשב.למה המערכת מתאמצת ולא מצליחה להחזיק מעמד להפעיל משחק (שוב- לדוגמא) כ"כ ישן שעבד בקלות על מערכת ישנה יותר.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר הבעיה היא לא למה המחשב מתחמם אלא למה הוא צריך להתאמץ מתוכנה פשוטה שרצה על מסך מלא. הוא אמור להיות מחשב חזק.מערכת XP שהיא ללא ויז'ואלים (the best performances)יותר פשוט? ליטל פייטר מאמץ את המחשב הזה
פורסם 2010 במאי 2315 שנים הטמפרטורה לאו דווקא מצביעה על צריכת המשאבים של המעבד. אתה יכול לבדוק ב-Task Manager או בתוכנה אחרת שרצה ברקע מהי הצריכה וכך תדע באמת. הטמפרטורה אולי גבוהה כי הרבה זמן לא תחזקת את המערכת. ולא הצעתי שתנקה את ה"מחשב", התכוונתי ספציפית לקירור של המעבד שכן זה הדבר החשוב ביותר. כמובן שכמו שהציעו גם רענון משחה תרמית לא יכול להזיק.בעניין טמפרטורות- יותר מתאים לפורום קירור. אם אתה מדבר על מאמץ נטו אז כמו שאמרתי כדאי שתבדוק זאת ולא את הטמפרטורה.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מחבר בדיוק, חבר... על זה אני מדבר - מאמץ נטו. הטמפרטורות נוסקות למעלה כשמעבד מתאמץ. בעבודה שוטפת הכל בסדר שם. זהו הבעיה!
פורסם 2010 במאי 2415 שנים הטמפרטורות גבוהות עד לכדי כיבוי המערכת? ישנה בעיית קירור.מועבר לפורום קירור. בהצלחה!
פורסם 2010 במאי 2415 שנים פותח התרד 70-75+- זה באמת הגבול של המעבד שלך..בדוק את הRPM של הקירור במנוחה ומאמץ..אתה עם קירור סטוק ?
פורסם 2010 במאי 2815 שנים אנחנו לא צריכים ממוצע..אנחנו צריכים RPM במנוחה+-..ובמאמץ+-..תבדוק אם הווא משתנה..
פורסם 2010 במאי 2815 שנים בדוק אם אופצית הSMART FAN מאופשרת בביוס (מה שלא נראה לי) שכן הRPM שלך קבוע במנוחה או מאמץ..
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מחבר אין לייש לי COOL&QUIET (enable/disable)בדיסייבל הוא שם את הכל על high speed (וניסתי בשניהם וזה לא משנה. אני עכשיו על דיסייבל)
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מה לא משנה ? בDISABLE המאווררים צריכים להיות על MAX תמיד..בENABLE הRPM צריך להשתנות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.