עבור לתוכן

קניית פלאפון בניו-יורק, שווה? משתלם?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בקרוב ההורים שלי טסים לניו יורק, ובהתאם למסורת של "קרוב משפחה טס לארה"ב אז הוא חייב לקנות לך איזה מוצר טכנולוגי" חשבתי שאולי הגיע הזמן שאני אשתדרג לסמארטפון עם אנדרואיד.

האופציה הראשונה שעלתה לי בראש היא לקנות אייפון,אבל בהתייחס לעובדה שיש לו מצלמה בינונית [וזה פיצ'ר שהוא משמעותי בשבילי.. אני כרגע עם סוני אריקסון C905 ואין מצב שאני יורד מרמת המצלמה שלו], ובהתייחס לעובדה שלפי השמועות בקרוב יוצא אייפון חדש+שיש בעיות עם אחריות, אני חושב שאני אוותר.

האם יש המלצות לפלאפונים? חשבתי אולי על הX10 של סוני אריקסון, שנראה מעולה. או על הNEXUS של גוגל?

אני מחפש משהו שיהיה מבוסס על אנדרואיד, ושיהיה במחיר סביר ועם מצלמה טובה ויכולות מולטימדיה טובות. אם יש לו מקלדת נשלפת [כדוגמאת הX2 של SE]

דבר נוסף, במידה ואני קונה מחו"ל, האם זה אומר שאני אצטרך לפרוץ אותו בארץ? איך עובדת הפרוצדורה? האם זה הורג לי את האחריות?

תודה לממליצים \ עוזרים...

פורסם

סלולרי בחול הכי משתלם ובנוסף יש מכשירים שאין בארץ ולא יהיו.

כשאתה מביא סמרטפון מחול קרוב לוודאי שתוכל להתקין עברית בארץ.

ובקשר לירידה באיכות המצלמה, אתה תצטרך לרדת ברמה.

אין אנדרויד עם יכולות מצלמה+פלאש XENON כמו ה-C905.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני מחפש משהו שהוא מעל התת-רמה של האייפון בתחום הצילום.

זה פשוט בדיחה...

לכן גם חשבתי על הX10...

אבל מבחינת SIM LOCK - תהיה איזה בעיה עם זה? או שזה לא כמו בעבר שהיה צריך לפרוץ אותו לאזורים?

פורסם

לא חושב שיש כרגע פריצה ל X10 שתאפשר להתקין עברית.

המכשיר עם התמיכה הכי טובה כרגע כמובן הוא הNEXUS ONE, גם בחו"ל וגם בארץ. אחריו מגיע הDESIRE בדומה שגם פופולרי מבחינת פריצות ותמיכה אבל הרבה פחות מהנקסוס.

פורסם

ישנם הרבה מכשירי אנדרואיד לא רעים כגול המילסטון, הנקסוס 1, דיזייר וכו' שעונים לך על המטרה. כמובן שגם קיים ה-HD המוכר.

אני חושב שמומלץ להביא מחו"ל מכשירים סלולארים בעיקר מבוססי מסע מגע כי ככה חוסכים תשלום על מקשים בעברית וגם טלפונים חכמים מבוססי מגע זה ה-עתיד (נעזוב כרגע את המקרן מגע שה-עתיד של ה-עתיד.).

לא יודע איך ה-X10, אבל המכשירים של SE לדעתי נפילה בשנתיים האחרונות. פלסטיקיים מדי, מלאים בבאגים וחומרתית גם דפוקים.

פורסם

הערה ספציפית בקשר לסלולרי מארה"ב.

חשוב לבדוק שהטלפון שאתה קונה עובד ב- GSM ובתדרים של ישראל.

עד לא מזמן ארה"ב די פיגרה מאחור מבחינה סלולרית, לכן יש שם עדיין רשתות שעובדות בשיטת CDMA (השיטה הישנה של פלאפון) וטלפונים המשווקים לרשתות אלה לא תמיד תומכים ב- GSM.

למשל מוטורולה דרוייד יעבוד לך בארה"ב, אבל עבור ישראל ואירופה נדרש דגם מיילסטון - שני הדגמים זהים מלבד שיטת השידור השונה.

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים שהנקסוס משתלם? שווה לקנות אותו?

פורסם

זה כבר תלוי בך.

לדעתי כל הטלפונים האלו שעולים 600 דולר הם לא זולים, זה הרבה כסף לצעצוע שמהר מאוד נהיה מיושן.

אתה צריך לקרוא ביקורות עליו - יש המון, ממש המון שיענו לך על כל השאלות. יש המון ביקורות וידאו שמאוד מאוד עוזרות.

המכשיר הזה קיבל עידכון תוכנה אתמול ששיפר את המהירות שלו באופן ניכר.

הדבר העיקרי שלא אהבתי בנקסוס זה שאין לו כפתורים פיזים, הכפתורי מגע שלו לא משהו (למרות שהמיקום שלהם ממש טוב).

האמת שגם אני חושב להביא מכשיר כזה (נקסוס או דיזייר), מחפש מקום משתלם לקנות בארה"ב. בכל מקרה עדיין קשה לי להיתעלם מהעובדה שזה הרבה כסף.

פורסם

אתם אומרים שהנקסוס משתלם? שווה לקנות אותו?

כן אבל שכח מביצועי מצלמה מעולים, הוא ממוצע וסביר.

פורסם
  • מחבר

well, אז איזה פלאפון הייתם ממליצים?

פורסם

התעלמת מההמלצות עלהנקסוס בהסתייגות על המצלמה.

פורסם

הMilestone דיי אדיר.

פורסם

ה milestone והנקסוס אלו 2 בחירות מצוינות. למיילסטון יש מקלדת (ומצלמה טובה יותר), לנקסוס חומרה חזקה יותר.

מצטרף להמלצות עליהם.

פורסם

המיילסטון זה מכשיר של 600 דולר שעולה 2200 שקל בסלקום אין שום סיבה שבעולם לקנות אותו בחו"ל בטח שלא בניו יורק שזאת העיר עם מיסי הקניה בין הגבוהים ביותר שיש בארצות הברית.

הנקסוס זה סיפור אחר(469 כרגע כמודומני), אבל הוא לא נמכר over the counter עד כמה שאני יודע, חוץ במקומות "מפוקפקים" קרי הגרסאות האמריקאיות לחנויות הסלולאריות של אזורי תעשיה, רחוב המסגר, ותחנות מרכזיות שונות בארץ...

פורסם

לא יודע לגבי קניה ישירה ב NY, אבל ב 1shopmobile וב buy.com בארה"ב המיילסטון עולה 480-490 דולר.

אני גם בהחלט לא רואה שום הצדקה בעולם לשלם 600 דולר עליו.

לגבי לקנות ב 2200 ש"ח בארץ- נעול, ובטח עם מסלול מסוים בסלקום, לא הכי אטרקטיבי אם יש אפשרות להביא מחו"ל, אבל האמת שהעלות לא היסטרית, פחות ממה שהייתי מצפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים