פורסם 2010 במאי 1815 שנים אלהן, אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי בתקן N (300MB/s) עד 250 ש"ח.ראיתי את הנתב ש Chief בדק ב Dealextreme והוא ניראה לי די טוב.יש אולי אופציות אחרות, או שהנתב הזה הוא האופציה הכי טובה ל"הרפתקנים"?ראיתי את ה DIR615 ו ה DIR300N של D-Link, איך הם?תודה.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים לדעתי לא שווה לרכוש את הנתב מDX, בעוד 70 שקל ניתן לרכוש את הD-Link DIR-615 שגם כן תומך בDD-WRT ולקבל שנתיים אחריות ונתב נורמלי מבית טוב.בכל אופן, אם תעלה מעט את התקציב תוכל לרכוש את הTP-Link 941 המעולה.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים מחבר זו לא רק שאלה אם יכול להריץ DD-WRT או לא. האם החומרה של ה DIR615 חזקה מספיק בשביל להריץ 4 מחשבים + שרת? אני לא יודע אם הוא יציב מספיק ויכול להחזיק אותו מס' Connections כמו זה מ DX.
פורסם 2010 במאי 1915 שנים בנתיים לא אבל יש נתבים עם חומרה זהה שכן נתמכים, ככה שסביר להניח שזה יקרה מתישהו בעתיד. כרגע גירסאות V1 וV2 שלו מסומנות באתר של DD-WRT כ"work in progress".
פורסם 2010 במאי 1915 שנים מחבר בנתיים לא אבל יש נתבים עם חומרה זהה שכן נתמכים, ככה שסביר להניח שזה יקרה מתישהו בעתיד. כרגע גירסאות V1 וV2 שלו מסומנות באתר של DD-WRT כ"work in progress".איפה ראית את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.