עבור לתוכן

ירידה דרסטית במהירות האינטרנט לאחר שידרוג חבילה מ3 מגה ל5 מגה,חלונות 7.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK.

המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am.

יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה.

הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת 014 (לטענתם) גם הכל תקין.

אני המשתמש היחיד שגולש על הרשת,והראוטר מוצפן בססמה WPA2 ובנוסף גם המחשב מוגדר על IP סטטי כך שאני שולל כל פריצה לרשת שלי.הנתב מראה אך ורק אותי בתוך הרשת.הראוטר מעוכן לגרסת הFIRMWARE האחרונה וכך גם הדרייברים של כרטיס הרשת.

חיפשתי פה בפורום וראיתי TWEAK שמערב NETSH.הTWEAK העלה את המהירות ל500 אך עדיין ישנה איטיות ניכרת בהורדה (אני מוריד משרת המכללה שלי שנמצא 4 ק"מ מפה ולא מוריד על הכל).

בנוסף,אני גולש עם FIREWALL בתוכנה של COMODO החינמי.

בניסוי שעשיתי-סגרתי את הFIREWALL בתוכנה וגלשתי עם הראוטר-לא עזר.

גלישה ישירות מהמודם-עדיין קצב של 325 גג 500 (הראוטר נותק).בנוסף גלשתי גם ישירות מהמודם ללא FIREWALL בכלל וגם ללא ראוטר ועדיין לא עזר.

אני מחובר בחיבור ללא חייגן MPLS.

נתוני הכרטיס שלי הם:

wake on magic packet מאופשר

wake on pattern match מאופשר

בקרת זרימה מאופשר

העברת סיכום ביקורת IPV4 מאופשר

העברת סיכום ביקורת UDP ו TCP IPV4 וגם IPV6 מאופשר

בקרת שליחה גדולה TCP ו UDP V2 מכובה

(נקרא גם "העברת שליחה גדולה"

התאמת גודל בצד הקליטה מכובה

מהירות קישור 10mbps דו כיווני מאופשר

צמצום פסיקות מאופשר

עדיפות ו VLAN מבוטלים.

האם ניתן עוד לעשות משהו כדי לשפר את מהירות החיבור?אני מרגיש שיש איזושהי בעיה בהגדרות אך איני מצליח להניח את האצבע עליה...

כתובת ה MAC במחשב שלי מוגדרת ב ADDRESS RESERVATION של הראוטר שלי כך שאין שום דבר שעולה עליה.

האם ניתן לעשות עוד משהו?הגדרות ב NETSH שלא ביצעתי?אשמח לעזרה,וערב טוב.

פורסם

אני בבעיה כמו שלך, לדעתי זה בגלל הוט השר**** האלו.

היום בבוקר שידרגתי ל7 מגה אינטרנט הכל טוב ויפה, נהנה מהמהירות החדשה והכל, אחרי כמה שעות המהירות יורדת ל5 מגה, עכשיו לפני כמה דקות המהירות שלי עמודת על 2.5MB(המהירות לפני השדרוג)

התקשרתי אליהם 3 פעמים,שהמהירות ירדה ל5MB ה*ת ז**ה אומרת לי יש לך "איבוד מידע" זה יכול להיות בעיה בראוטר או במודם צריך טכנאי, סבבה אמרתי נביא טכנאי(אני לא מאמין שזה יעזור).

אחרי זה ממש התעצבנתי שזה ירד למהירות של ה2.5 התקשתי להוט שוב, אמרתי להם הורדתי על 7 מגה לפני שעתיים מה קרה? ההם בשלהם ההוא אומר לי"אין לי מה לעשות אתה צריך להיות סבלני". אמרתי טוב באמת אין לי מה לעשות עם שירות לקוחות מסריח כמו שלהם...

זה לא בעיה בראוטר בדוק! זה משהו אצלהם, אני לא מאמין שבזק בינאלומי(ספקית) היא הבעייתית כי אצלהם באמת הכל בסדר...

פורסם

בהחלט יש מה לעשות

לעזוב את בזק בין לאומי, ולעבור לכל ספק אינטרנט אחר.

פורסם

אז הבעיה היא בבזק בינאלומי?

אני עושה בדיקות מדי פעם זה עולה ל3, 4 לפעמים 5.5 אבל מעל לא...

דיברתי איתם אמרו לי שאצלהם הכל בסדר ואני מוגדר על 7

פורסם

תנסה להוריד כמה קבצים במקביל, ותראה אם זה מגיע למהירות הנקובה בחבילה שלך

פורסם

בזק הורידות אותי ל2.5 מגה מ10 מגה בלי להגיד לי כלום. :pissed:

רק אחרי שהתקשרתי הם אמרו שזה היה בטעות,ממש בטעות.

מי יודע לכמה אנשים הם עושים את זה והם לא יודעים בכלל.

יש בזמן האחרון איטיות נוראית בבזק.

אני על קו של 10 מגה ומוריד בקושי על 300 ק"ב.

הייתי איתם על הקו שעה ומשהו והם כאילו עושים בדיקות ובסוף אומרים לך שאין בעיה מצידם.

ב SPEED TEST אני לא תמיד מקבל 10 מגה,לפעמים 7-8 וזה הוכחה שהם מגבילים מהירות.

גם באתר שלהם ,בדיקת הורדת קובץ לא מגיעה למקסימום.

פעם הם היו באמת טובים אבל היום הם על הפנים.

ברגע שנגמרת לי ההתחיבות אני עוזב אותם.

פורסם
  • מחבר

תנסה להוריד כמה קבצים במקביל, ותראה אם זה מגיע למהירות הנקובה בחבילה שלך

ירח אפל שלום וחג שמח,

ניסיתי להוריד כמה קבצים במקביל (הרצאות משרת של המכללה שלי שנמצא 4 קילומטר ממני) אך מהירות ההורדה לא עזרה.

מה שהכי תפס זה הטריק עם NETSH וכמובן כיוון של כמה פרמטרים בכרטיס הרשת שלי-אך זה לא נתן את המהירות המקסימלית.הגעתי ל500 ק"ב ובזה נגמר העניין.

כתבתי תלונה למשרד התקשורת ולמועצה לצרכנות שנשלחה במקביל גם ל014 ולהוט.התלונה נשלחה אתמול-וכבר היום בבוקר חזרו אלי נציג שירות ונציג טכני של הוט בועידה ואישרו לי לצאת מההתחייבות ללא שום קנס כספי ולהוריד אותי ל2.5 מגה. אני מקווה שגם בזק בינלאומי יתעוררו ויחזרו אלי ביום חמישי. :bash:

מה שמפליא הוא שלמשך יום קיבלתי את המהירות הרצויה.לאחר מכן האינטרנט גווע. :pissed:

פורסם

איזה שירות מגעיל זה לא ייאומן, העבירו אותי לחייגן בלי שידעתי בכלל!

אני לא מבין למה אין לי אינטרנט, רק אחרי שיחות הבנתי שיש לי חייגן וקיבלתי את השם משתמש והסיסמה. שהתחברתי במפורש אמרתי שאני לא רוצה L2TP, עכשיו בכוח אני על TOMATO ולא על DD-WRT :(

כעיקרון אצלי יש פעמים שאני מוריד על 7 ולפעמים על 4, זה משתנה, כנראה עניין התעדוף

פורסם

שלום matanfr

איטיות יכולה לנבוע מכמה גורמים.

כיוון שהינך מחובר בחיבור ללא חייגן, את בדיקת המהירות יש לבצע מול הוט.

אני ממליצה לעבור לחיבור עם חייגן (חיבור המקנה קישור לשרתים החדשים שלנו המאובטחים יותר).

לצורך כך השאר לי פרטים מלאים (שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה),

בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net ואדאג לחזרת נציג מטעמנו.

tamos ,

אני מעוניינת לבדוק את הנושא,

אנא שלח לי פרטים בהודעה פרטית או לאותה הכתובת הרשומה מעלה,

ואבדוק זאת.

המשך גלישה מהנה

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

ניסית לבדוק חיבור עם מחשב אחר ? (למרות שזה לא נראה לי... אבל עדיין).

יצא לי לראות המון לקוחות , שהעלו את מהירות האיטרנט שלהם ואז החלו ניתוקים ותקלות.

לפעמים הקו עצמו אינו תומך במהירות גבוה יותר (לא כ'כ ידוע לי מינוח מתאים לתופעה, אני משער שפשוט בגלל עצם הרכיבה על גבי תשתיות קיימות יכול להווצר מצב כזה).

עצם זה שנותנים לך לצאת מהתייחבות בצורה שכזאת רק מראה שאכן יש בעיה שלא קשורה אלייך, אבל לפעמים יש אפשרות שהם מעדיפים שכך יסתיים המצב.

BTW - ירח אפל, למה אתה כ'כ סולד מבזק בינ"ל?

פורסם

מה המצב אצלך בבדיקות כמו

speedtest.net

pingtest.net

?

פורסם

אתה מודע לזה שאפילו אם השרת של המכללה שלך יהיה בערך שני סנטימטר מהמחשב שלך... ואתה מחובר אליו דרך האינטרנט החיבור שלך אליו יעבור דרך בערך סוף העולם ומשם רק יגיע אליו?

כתבתי על חיבור כבלים באחת ההודעות הקודמות שלי על הבעיתיות שקיימת בו לעומת חיבורים מסוג שונה כמו DSL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים