עבור לתוכן

בעיה בחיבור רשת אלחטית בIBM T43

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי נתן SMARBOX של אורנג'

אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות.

בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב.

עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה.

למישהוא יש מושג מה הבעיה כי יש לי מחשב נייח ישן מאד עם כרטיס TPLINK PCI וWIN 7. וגם כרטיס רשת אלחוטי USB EDIMAX ש4 שנים לא עושה צרות ואפילו עבד יפה על פנטיום 1 ו2 LOL.

תודה.. ד"א אני לא רוצה כל כך להתעשק בהגדרות של הIBM כי זה מחשב של עבודה של אבא שלי.

פורסם

כל מה שכתבת מצביע על משהו ברשת האלחוטית...

זה יכול לבוא מצד המחשב ומצד הנתב.

מחשבים אחרים עובדים בסדר אלחוטית בזמן שזה לא?

אם כן אז זה מצמצם את העניין לכיוון של המחשב בלבד ואם זה רק בו אז מנסים עם כרטיס USB חיצוני במחשב הזה.

במידה וזה עובד טוב עם כרטיס אחר פונים לתמיכה של IBM ומסבירים להם את התקלה וכל מה שעשית והם אמורים לעזור לך למצוא את הגורם לתקלה ולפתור אותה.

אגב באיזו מערכת הפעלה מדובר? חלונות XP?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים