עבור לתוכן

שאלה l מעבד E7500 (מתחמם)

Featured Replies

פורסם

אני חדש כאן מצטער אם אני עובר על חוק מסויים

אממ אז ככה יש לי מעבד E7500 קניתי מחשב חדש לפני שבוע

עכשיו הקטע ההוא ששאני עושה בדיקה דרך התוכנה TEMP CORE או כל תוכנה אאחרת הטמפרטורה יושבת אאצלי בבמנוחה על 45 מעלות ולפעמים גם 50

עשיתי בדיקת מאמץ דרך התוכנה OCCT והחום הגיע ל 73 =\ וגם ששאני מאמץ קצת את המעבד הוא מגיע ל 65 כמו רענן רצוף בשולחן עבודה

שהבאתי אאת זה אחרי הקניה למוכר שממנו קניתי הוא הסתכל ואמר ששזה תקין לחלוטין והתעקש שלא צריך קקירור רציתי ללכת על ההזלמן ב 200 שקל

הוא אאמר שזה מיותר עעכשיו אחרי שהבנתי ממכמה חברים הבנתי שזה לא הכי משתלם במחיר ואפשר להביא הרבה פחות זול ויותר טוב

כמו מוגן 2 ופריזר 7

יש לי כרגע ששלושה ממאווררים שמכניסים אוויר ומאחורה אאין לי ככלום יש לי שתי מקומות למאווררים ששיוציאו אוויר אבל אין לי שם ככלום

חשבתי ללכת מחר ולהגיד לו שיזמין לי קירור פרו 7 ולהוסיף מאוורר ששיוציא אוויר מה דדעתכם זה ייספק אאותי ?

OC אני לא חושב שכדי לי לעשות כרגע (לאבד אחריות) אבל אאולי כן אם זה יהיה בסדר

השאלה שלי בGTA IV המשחק קקצת נתקע רק כשיש הרבה מכוניות ועומס בבמשחק זה יעבוד לי אם אנ יקנה קירור חדש ?

תודה ררבה רבה לעוזרים !!! שבוע טוב

פורסם

פותח התרד לפני הכל ברוך הבא..קרא בבקשה את חוקי הפורום על מנת שתדע מה כן ומה לא ;D

לגבי הבעיות שלך..בוא נתחיל מההתחלה :xyxthumbs:

מה המפרט שלך (מעבד/לוח אם וכו) ? מארז ?

פורסם
  • מחבר

מארז מפואר LED 1692

ספק כח 450W SATA 24 PIN EZCOOL

לוח אם GIGABYTE G41MT ES2L DDR3 1066

מעבד INTEL 2.93GHZ 7500

שני זיכרונות DDR3 2GB/1333KINGSTON

כרטיס מסך HD 4770 1GB

דיסק קשיח WD 500GB SATA 2 16MB

צורב X22 DVD SATA LG GH22NS50

הנה ההמארז

http://up203.siz.co.il/up2/mbztiyfkbmtt.jpg

http://up203.siz.co.il/up1/gyna45m2yxyt.jpg

יש לי שלושה מאווררים כמו שאתם רואים אחד מקדימה מכניס אאוויר מקרר זכרונות השני בצד מכניס אאוויר מוהשלישי של ההמעבד הוא לא שם לי ממאוורר אחורי שמוציא אוויר =\

פורסם

"מפואר" :kopfpatsch: אני אוהב את הפירוט של החנויות השונות..

בכל מקרה כמו שאני רואה מכן..יש לך מאוורר קידמי שמכניס אוויר..מאוורר בצד שמכניס אוויר (תוודא שהוא באמת מכניס אוויר)..

אבל בחלקו האחורי של המארז אין שום מאוורר...

את המאוורר של הרכיבים מעבד/ספק וכו לא מכניסים כחלק מהסירקולציה ;D

כמו שרואים מהתמונות אתה עם קירור סטוק..בודק על כמה RPM הוא נמצא בטמפ' שציינת וגם במאמץ..

יש לך אפשרות לשנות את ההגדרות RPM בביוס..בדוק את זה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים