פורסם 2010 במאי 1415 שנים תופעה מוזרה ביותר,המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP.עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה.התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה.ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר.עצות?תודה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים לי זה קרה! (גם במסך T39D) אני הייתי ממליץ לך לממש אחריות ולהחליף ספק פנימי אצלי כשבוע אחרי שהתחיל הזמזום כול הספק הפנימי התפוצץ ולא הצלחתי לתקן אותו למרות המאמצים הגדולים (גם אין לי אחריות "סיפור ארוך")
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר מצאתי את החשבונית ומסתבר שיש לי עוד שנה של אחריות אז אני בבוקר אתקשר לKSP ואבדוק מה המצב עם זה ואני אעדכן אתכם מה הסיבה.עריכה:קמתי הבוקר והמסך מת לא מראה סימנים של קבלת חשמל בכלל אני אקח לKSP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.