עבור לתוכן

חריטה בפספקס שחור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

אני רוצה לעשות חלון ולשים שם פרספקס אם חריטה חשבתי לקנות פרספרס שחור (יד מאיפה לקנות זאת לא הבעיה) אבל אני חיפשתי שחור חצי שקוף והמוכר אמר לי שיש להם רק פרספקס שחור לגמרי אז הששאלה שלי היא כזאת :

אם אני קונה פרספקס שחור לגמרי ואני חוקט עליו משהו ומאיר את זה אם לדים אז יראו את מה שחרטטתי ?

תודה ושוב שבת שלום

שקד

פורסם

תלוי בחומר המדוייק

הוא יכול להיות קצת שקוף. כמות האור שתעבור תלויה בעומק החריתה. תצתרך לחרות ממש עמוק (עד שהפרספקש חלש ושביר במקום הזה) כדיי ליצור קונטרסט גבוה

הוא יכול להיות אטום לגמרי ואז לא יהיה אור בכל מקרה

יתכן שמה שאתה רוצה זה פרספקס שקוף אם ציפוי שחור. כך שאם אתה חורת אותו רואים את כל האור

ניתן להאיר לתוך פרספקס שקוף רגיל מהקצוות וזה מאיר איפה שיש חריתה. ניתן גם לצייר אליו אם צבע פלורסצנטי

פורסם
  • מחבר

חבל עד שמצאתי פרספקס שחור אבל הוא לא שקוף מישוה אולי מכיר מקום שמוככר פרספקהס שחור שקוף ?

חשבת על לעשות את זה אם פילים כמו שעושים לחלונות של אוטו אבל אם אני עושה כזה דבר אז ניראלי שאני לא יוכל לחרוט על זה כי אז הפיל ירד מה אתם חושבים ?

תודה רב הושבוע טוב

שקד

פורסם

ומה אם פרספקס + צבע זכוכית שקוף כהה ? (מישהוא ניסה ?)

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי הצבע זכוכית אבל עכשיו כשאני חושב על זה אולי בכלל אנ ייבחר בצבע אחר לפרספקס אבל אנ יעוד צריך לחושב על כמה דברים בקרוב מאוד אני ילך לחנות לקנות את הפרספקס אני רק צריך להתחיל לחשב באיזה כמות לקנות את הפרספקס ואיזה צבע.

עשיתי כמה חיפושים באינטרנט וראיתי כמה דברים יפים תא למשל יכול לראות פה מישהו שעשה את זה אם פילים של חלונות של אוטו הנה הפרויקט

http://www.bit-tech.net/modding/2005/09/01/macro_black/14

תודה רבה ושוב שבוע טוב

שקד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים