פורסם 2010 במאי 1415 שנים שלום לכולם, יש לי בחדר שלי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL. הכל איתו עובד והכל מצוין, אבל יש לי גם מחשב בסלון והוא מתקשה לקלוט את הרשת שלי. שמעתי שיש "מגבר" שאני יכול לחבר בבית שיקלוט את האותות של הרשת שלי ויגביר אותם, כך שגם המחשב בסלון יוכל לקלוט את האות.רציתי לדעת האם יש "מגבר" שכזה שאינו מצריך חיבור חוטי למחשב או לראוטר, שאני יוכל להציב בנקודה שונה בבית, כך שיגביר את האות של הרשת האלחוטית שלי,אשמח לקבל המלצות,טלtalt13@017.net.il
פורסם 2010 במאי 1415 שנים פשוט, האם התקנת קושחה מיוחדת בנתב או שאתה לא נגעת בו מאז שקנית אותו?קושחה = מערכת הפעלה צד ג', במקרה של הWRT (פחות או יותר)אני לדוגמא מריץ על שלי TOMATO
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר נכנסתי לאתר dd-wrt.com והתקנתי משם: Mini-Build required for inital flashing via TFTP המתאים לדגם הראוטר שלי
פורסם 2010 במאי 1515 שנים אז תתקין מעל כבר את ה generic.אני כבר לא זוכר את כל התהליך מהתחלה עד הסוף...בכל מקרה יהיה לך ב wireless>advanced settings אפשרות של TX power.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מגבירה את עוצמת האות שלו... ממליץ לא להגזים כי אפשר להזיק לראוטרשוב, תעשה את המוד הקל שהבאתי לך
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר עשיתי את המוד, שיניתי מ-70 ל-150. כעת, בסלון אני יכול לראות אחרי כמה דקות, שהוא מגלה את הרשת הזאת, אבל הוא לא מצליח להתחבר אליה - Windows was unable to connect to linksys, ואין לי מושג למה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים תמחק את הפרופיל ותנסה מחדש.אני מזכיר שזה רק transmit power מצד הAP ולא מצד ה client.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים פרופיל של הרשת האלחוטית שלך שנשמר במחשב אחרי שאתה מתחבר אליה. איך חשבת שהסיסמא והשם של הרשת נשמרות למשל במחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.