עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הNEXUS ONE של גוגל?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

רציתי לדעת מה דעתכם על הNEXUS ONE.

פרטים כללים, פרטים לעומת הIPHONE, חסרונות משמעותיים וכו'

המכשיר ניראה לי מאד איכותי וגם זול משמעותית מהאייפון (לפחות בארץ) וגם הקטע של הSIM FREE שיש באייפון לא קיים בנקסוס ככה שיותר קל.

תודה על העזרה =]

פורסם

קצת להשתמש יותר בחיפוש אנשים.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכן חיפשתי וכן הגעתי לדף הזה אבל קראתי רק את העמוד הראשון ולא קיבלתי מספיק מידע.. בדפים הבאים יש כבר יותר מידע. צודקים =]

שתי שאלות.

1. ראיתי בנושא הזה ששלחתם לי שאחד הציע להזמין ישירות מGOOGLE את הפאלפון, נכנסתי לאתר שלהם ורשום "Sorry, the Nexus One phone is not available in your country or region."

אז איך הוא התכוון להזמין ישירות מגוגל?

2. הסתכלתי עכשיו בEBAY וראיתי כל מיני נקסוסים ובסוף רשום T-MOBILE לדוגמא "NEW GOOGLE PHONE NEXUS ONE UNLOCKED T-Mobile"

מה זה אומר והאם זה בסדר?

תודה רבה על התגובות!

פורסם

1. שאלה טובה, גם אני אשמח לברר איך אפשר לעשות את זה בלי "לעבוד" על גוגל

2. T-MOBILE זאת ספקית סלולרית, זה אומר שהמכשיר נעול ל T-MOBILE בדיוק כמו שבארץ תקנה מכשיר שנעול לסלקום/אורנג'. אם כתוב UNLOCKED T-MOBILE יכול להיות שהוא הגיע מהם ונפרץ, או שמשום מה הם מוכרים אותם פתוחים.

פורסם

האפשרות היחידה להזמין מהם "ישירות" היא או לבקש ממישהו שנמצא בארה"ב להזמין ולהביא את זה לך או להשתמש ב VPN או פרוקסי של US ולייבא בעזרת שרות כמו mustop או ushops....

בקשר ל unlocked t-mobile, הכוונה שהמכשיר נרכש דרך רשת t-mobile, או שהוא עובד ברשת t-mobile (בארה"ב). הם כתבו גם unlocked כדי שאנשים לא יחששו שהוא נעול לרשת מסויימת, למרות שאין שום טלפון נקסוס בעולם שנעול לאיזושהי רשת. כל nexus one שנמכר כרגע פתוח לכל הרשתות.

פורסם

מי שרוצה לקנות דרכם, כדאי שימהר, הם מפסיקים למכור ישירות את הטלפון

http://www.engadget.com/2010/05/14/google-changes-nexus-one-plans-will-stop-selling-handsets-onlin/

אני הזמנתי עם פרוקסי דרך mustop

כל הסיפור יצא בסביבות 2900 ש"ל (כולל מע"מ בחו"ל+מכס ומע"מ בארץ ומשלוח)

עריכה:מצד שני, זה היה בינואר שהוא רק יצא (קניתי בשבוע הראשון)

היום כשמסתכלים על המחירים בזאפ יותר משתלם לקנות בארץ.

פורסם

מי שרוצה לקנות דרכם, כדאי שימהר, הם מפסיקים למכור ישירות את הטלפון

למה למהר? עכשיו להפך היבוא שלו לארץ יהיה קל יותר

פורסם

מה? :s05:

פורסם

גוגל מכרו אותו 1 לאדם (יותר נכון לכתובת)

ברגע שהמכירה שלו תהיה חופשית יותר אז היבוא האפור יהיה נוח יותר

פורסם

מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כותב?

מי שרוצה לקנות ישירות מגוגל כדאי שימהר, כי עוד מעט הוא לא יוכל

מה הקשר ליבוא אפור?

בכל מקרה זה לא ממש רלוונטי, כי המחיר בקניה ישירות מגוגל זהה כבר למחיר בארץ

אלא אם מישהו מכניס לך אותו לארץ בלי מכס.

פורסם

OMRIJ הכתבה שהבאת מאוד מדאיגה מבחינת המכשיר הזה.

הם העלו פה טענה מעניינת:

We'd also say that Android as a whole will remain unaffected, since the Nexus One was never a huge seller, but it's still rare that a company simply gives up a business model like this, and we don't know if Google will ever follow up with a successor to the Nexus One. The Google Phone is dead, people

גוגל בתגובה:

On the future: We will continue working with our partners to bring cutting-edge new Android handsets to market, but we have nothing to announce right now.

אז נכון שהם לא אמרו במפורש (מין הסתם) שהם ויתרו על הניסיון לשווק טלפון עם המותג שלהם, ושכנראה לא יצא בעתיד "גוגל פון v2", אבל זה דיי משתמע מהדברים.

פורסם

סה"כ הם הבינו ששיווק עצמאי של המכשיר לא נותן להם מספיק תפוצה, זה הכל

פורסם

או שאפשר לקנות את ה-HTC Desire במקום...

פורסם

הבעיה היא שמכשירים כאלו (כמו הhero) מחכים הרבה זמן לעדכונים רשמיים

הם גם עשו את החיים קשים (יחסית) לפריצה בdesire

אבל חוץ מזה באמת מדובר בתאום (עם ממשק שאני אישת פחות אוהב, אבל זה כבר עניין של טעם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים