פורסם 2010 במאי 1315 שנים אהלן.רציתי לדעת מה דעתכם על הNEXUS ONE.פרטים כללים, פרטים לעומת הIPHONE, חסרונות משמעותיים וכו'המכשיר ניראה לי מאד איכותי וגם זול משמעותית מהאייפון (לפחות בארץ) וגם הקטע של הSIM FREE שיש באייפון לא קיים בנקסוס ככה שיותר קל.תודה על העזרה =]
פורסם 2010 במאי 1415 שנים מחבר האמת היא שכן חיפשתי וכן הגעתי לדף הזה אבל קראתי רק את העמוד הראשון ולא קיבלתי מספיק מידע.. בדפים הבאים יש כבר יותר מידע. צודקים =]שתי שאלות.1. ראיתי בנושא הזה ששלחתם לי שאחד הציע להזמין ישירות מGOOGLE את הפאלפון, נכנסתי לאתר שלהם ורשום "Sorry, the Nexus One phone is not available in your country or region."אז איך הוא התכוון להזמין ישירות מגוגל?2. הסתכלתי עכשיו בEBAY וראיתי כל מיני נקסוסים ובסוף רשום T-MOBILE לדוגמא "NEW GOOGLE PHONE NEXUS ONE UNLOCKED T-Mobile"מה זה אומר והאם זה בסדר?תודה רבה על התגובות!
פורסם 2010 במאי 1415 שנים 1. שאלה טובה, גם אני אשמח לברר איך אפשר לעשות את זה בלי "לעבוד" על גוגל2. T-MOBILE זאת ספקית סלולרית, זה אומר שהמכשיר נעול ל T-MOBILE בדיוק כמו שבארץ תקנה מכשיר שנעול לסלקום/אורנג'. אם כתוב UNLOCKED T-MOBILE יכול להיות שהוא הגיע מהם ונפרץ, או שמשום מה הם מוכרים אותם פתוחים.
פורסם 2010 במאי 1415 שנים האפשרות היחידה להזמין מהם "ישירות" היא או לבקש ממישהו שנמצא בארה"ב להזמין ולהביא את זה לך או להשתמש ב VPN או פרוקסי של US ולייבא בעזרת שרות כמו mustop או ushops....בקשר ל unlocked t-mobile, הכוונה שהמכשיר נרכש דרך רשת t-mobile, או שהוא עובד ברשת t-mobile (בארה"ב). הם כתבו גם unlocked כדי שאנשים לא יחששו שהוא נעול לרשת מסויימת, למרות שאין שום טלפון נקסוס בעולם שנעול לאיזושהי רשת. כל nexus one שנמכר כרגע פתוח לכל הרשתות.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מי שרוצה לקנות דרכם, כדאי שימהר, הם מפסיקים למכור ישירות את הטלפוןhttp://www.engadget.com/2010/05/14/google-changes-nexus-one-plans-will-stop-selling-handsets-onlin/אני הזמנתי עם פרוקסי דרך mustopכל הסיפור יצא בסביבות 2900 ש"ל (כולל מע"מ בחו"ל+מכס ומע"מ בארץ ומשלוח)עריכה:מצד שני, זה היה בינואר שהוא רק יצא (קניתי בשבוע הראשון)היום כשמסתכלים על המחירים בזאפ יותר משתלם לקנות בארץ.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מי שרוצה לקנות דרכם, כדאי שימהר, הם מפסיקים למכור ישירות את הטלפוןלמה למהר? עכשיו להפך היבוא שלו לארץ יהיה קל יותר
פורסם 2010 במאי 1515 שנים גוגל מכרו אותו 1 לאדם (יותר נכון לכתובת)ברגע שהמכירה שלו תהיה חופשית יותר אז היבוא האפור יהיה נוח יותר
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מה הקשר בין מה שכתבתי למה שאתה כותב?מי שרוצה לקנות ישירות מגוגל כדאי שימהר, כי עוד מעט הוא לא יוכלמה הקשר ליבוא אפור?בכל מקרה זה לא ממש רלוונטי, כי המחיר בקניה ישירות מגוגל זהה כבר למחיר בארץאלא אם מישהו מכניס לך אותו לארץ בלי מכס.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים OMRIJ הכתבה שהבאת מאוד מדאיגה מבחינת המכשיר הזה.הם העלו פה טענה מעניינת:We'd also say that Android as a whole will remain unaffected, since the Nexus One was never a huge seller, but it's still rare that a company simply gives up a business model like this, and we don't know if Google will ever follow up with a successor to the Nexus One. The Google Phone is dead, peopleגוגל בתגובה:On the future: We will continue working with our partners to bring cutting-edge new Android handsets to market, but we have nothing to announce right now.אז נכון שהם לא אמרו במפורש (מין הסתם) שהם ויתרו על הניסיון לשווק טלפון עם המותג שלהם, ושכנראה לא יצא בעתיד "גוגל פון v2", אבל זה דיי משתמע מהדברים.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים הבעיה היא שמכשירים כאלו (כמו הhero) מחכים הרבה זמן לעדכונים רשמייםהם גם עשו את החיים קשים (יחסית) לפריצה בdesireאבל חוץ מזה באמת מדובר בתאום (עם ממשק שאני אישת פחות אוהב, אבל זה כבר עניין של טעם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.