עבור לתוכן

צפייה ישירה איטית ביותר

Featured Replies

פורסם

כמו חצי מדינה אולי, אני מנסה לצפות בעספור בצפייה ישירה.

זה בקושי זז, מתחילה הסדרה 5 שניות אני לוחץ PAUSE וממתין 20 דק' ואז יש לי רק בערך 3 דק' לראות!

ממש עלוב... יש לי 1.5 מהירות אינטרנט ובדקתי אצל חבר עם אותה מהירות זה זז לו הרבה יותר יפה ומהר.

אצלו יש שני מחשבים ברשת, ואני בבית שלי לבד על הרשת בלי שום אפליקציה פתוחה ובלי הורדות אחרות.

ההפתעה היא שיו-טיוב עובד יפה (ניסיתי פיירפוקס ואקספלורר 7).

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

מה זה צפיה ישירה?

עשיתי חיפוש והגעתי לאתר שמציג סרטים סדרות, אני משער שלזה אתה מתכוון?

מבדיקה מהירה ראיתי שאין בעיה לי לקפוץ לקטע כזה או אחר של הסרט. אולי יש לך בעיה בסרט מסוים?

יש לי מהירות 2.5

פורסם
  • מחבר

צפייה ישירה זה אפשרות לראות סרט/תוכנית/סידרה דרך האינטרנט בדפדפן מבלי להוריד אותו למחשב. ממש כמו שאתה רואה ביוטיוב (youtube), לזה אני מתכוון.

אין צורך לקפוץ לאמצע הסרט כי משם זה מתחיל טעינה מחדש מאותה נק' שאליה העברת. אתה אמור להתחיל לראות, ללחוץ PAUSE לחקות 5 דק' ואז להמשיך לראות בכיף. בזמן שזה ממשיך לטעון את הסרט אתה רואה את מה שהוא כבר טען. אצלי זה בקושי זז ולכן יש צפיה של 4 שניות וטעינה חדשה.

פורסם

באיזה שירות של צפיה ישירה אתה משתמש?

בmegavideo הכל עובד לי מצוין בלי תקיעות ובלי זמן המתנה בכלל.

יכול להיות שספק האינטרנט שלך מתעדף תעבורה

פורסם

עכשיו הבנתי אותך.

תבדוק שאין עוד תוכנות שמשתמשות ברוחב פס. שאתה לא מוריד או מעלה חוץ מאותו סרט.

ותוכל לבדוק עם תוכנה שמראה לך את המהירות בה תהליכים משתמשים, באיזה מהירות הסרט מוריד לך.

למשל יש לך דף בדפדפן שמוריד סרט, ובהנחה שאתה לא מוריד עוד משהו בדף אחר, תראה ש firefox משתמשת ב X רוחב פס.

אם זה קרוב לקסימום מהירות שלך 185KB/s, אז אתה יודע שאתה משתמש במקסימום מהירות להוריד את הסרט, ואולי זה הולך לאט משום שהסרט הוא באיכות גבוהה או משהו כזה.

אם המהירות יותר איטית, זה אומר שאתה לא משתמש בכל רוחב הפס שלך להוריד את הסרט. או שאתה מוריד או מעלה עם תוכנה אחרת או שפשוט אתה לא יכול להוריד את הסרט במהירות גבוהה יותר, שיכול להיות משלל סיבות שלא בשליטתך.

גם אני לא מקבל מהירות מקסימלית מאתרים מסוימים. וגם בשעות מסוימות.

פורסם
  • מחבר

http://www.views.co.il/info.php?id=2875

זה לדוגמא פרק שאני מנסה לראות, הוא גם משתמש ב-megaupload

אני לא יודע אם זה משתמש בכל רוחב הפס אבל כמו שאמרתי בדקתי אצל חבר (הוא אפילו עם נייד ברשת אלחוטית בבית ואני עם הנייח) ועדיין אצלו זה מצויין ואצלי טוען ממש לאט.

כשאני עושה המחשת גלישה אצל התשתית והספק שלי זה מראה לי מהירות הורדה מקסימלית של 186KB/s

פורסם

גם אני לא יכול לראות כרגע על כמה הוא מוריד אבל אם אני נותן לו לטעון דקה אני יכול לראות כ 2 דקות קדימה.

כפי שרשמתי יכול להיות שבאותו אתר אתה פשוט לא מוריד על המקסימום.

פורסם

רק תסביר לי איך אתה מצפה לראות חלק וידאו נניח ששוקל 600 מגה שזה בערך 5 מגה לדקה כשהקו שלך מסוגל להוריד במהירות של בערך 10 מגה לדקה ואתה לא משלם לאותו ספק וידאו... שיתן לך את מלוא רוחב הפס...

???

אגב אם יש לך חבר בספקית אחרת תנסו להחליף את המשתמשים שלכם ביניכם ולראות האם יש לזה השפעה...

אתם חברים לא?

תחליפו לכמה שעות\ יום ותראו מה קורה.

אם אתה רואה שאצלך עם הספק שלו הכל בסדר תגיע למסקנה שזה בעיה בספק ובמידה ולא הבעיה נובעת מכיוון אחר.

פורסם

אשתי עושה את זה המון וכשהייתי על 2.5 היא אמרה שמתי ששיחקתי משחקי רשת הstreaming היה מקרטע. זה כנראה ה traffic shaping שיש על חבילת גיימר . מאז העלתי את הקצב ל4 ואז אחרי שבועיים ל10 (ההבדל בין 4 ל10 היה כ20 שקל) . בנתיים היא לא מתלוננת וגם כשאני ניסיתי לראות כמה דברים זה עבד בסדר.

עדיין יכול להיות גם עומס מהצד השני ואתרים רחוקים במיוחד פשוט לא עובדים חלק בלי שום קשר למהירות או איכות הספק שלך. העומס באינטרנט הוא דבר גלובאלי ויש מסלולים שהם צרים מדי.

בתאוריה שלי בשדרוג היתה שאם אני שומר על % נמוך מרוחב הפס אני אקבל חיבור איכותי יותר. זה קצת יותר הוגן מ first come first serve ואני חושב שזאת הנטיה של הספקיות. עדיין יש ספקיות שמגבילות אתרים ופרוטוקולים במטרה לחסוך בכסף . זה נראה כאילו האתר לא עובד טוב אבל בפועל אנחנו מרגישים איזה מגבלה. יש גם זמנים כמו 19:00 שהעומס בשיאו והקצב הוא 10% במקרה הטוב. בשעות העומס רק ספק אינטרנט עם traffic shaping ומערך proxy טוב מוצלח יכול לספק חיבור אינטרנט סביר.

פורסם

באיחור אבל...

מערך שרתי פרוקסי ומערך "עיצוב תעבורה" הוא דבר לא פשוט בכלל.

במיוחד אם אתה רוצה שהוא לא יבוא לידי ביטוי בצורה כזאת שהלקוחות ידעו מזה או שכן.

יש לכל ספק אינטרנט מערכת מאד מורכבת..

לרוב שינויים במערכות כאלה הוא לא ממש דבר פשוט.

מהיסוד יש להם מערכות מובנות להגבלת רוחב פס וכו' כי הרי זה השירות שהם מספקים.. אתה משלם עבור מהירות מקסימום...

כל ספק אינטרנט בהתאם לכמות וסוג הלקוחות שלו מעמיד ומשדרג את המערכת שלו בהתאם ובד"כ זה לא עולה ממש הרבה.

בנוסף לזה יש חברות שנותנות שירותי פרוקסי ברחבי העולם כגון AKAMI על מנת לחפות על הפערים שקיימים בין מקומות שונים.

יש להם מערכות תקשורת ישירות לעמודי השדרה של האינטרנט בעולם והם מספקים מערכת פרוקסי מאד טובה שהרבה מאד אתרים ומערכות משתמשים\ות בהם לצורך ביזור וחלוקת עומסים.

רוב החברות שמחוברות אליהם איך שהוא .. לא נתקלים בקשיים של מהירות.

פורסם

HACK2003 אתה טועה, הקובץ הנ"ל באיכות גבוהה תופס 220 מגה, ואורכו 29 דקות זאת אומרת שלכל דקה זה 7.5MB. ועם 1.5MBIT אתה מוריד בדקה לפחות 10MB, ככה שהרוחב פס זה לא הבעיה אצלו.

קודם כל בשביל לנטר את מהירות ההורדה שלך תתקין NETLIMITER ואתה תראה שם מה המהירות.

אני עם 10 מגה וזה מוריד לי את הסרט של 1020KB\s ככה שזה אך ורק קשור לספק שלך.

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות שבאמת יפתור? לעבור לספק אחר שאתה יודע שאצלו זה פועל טוב. אבל לגביי 1.5? זה בסדר גמור בשביל מה שאתה רואה.

רוצה לראות את זה כמו שצריך? תתקין IDM ועם IE אתה יכול להוריד את מה שאתה רואה דרך IDM.

ושאתה מוריד דרך IDM זה יוריד לך את זה במהירות נורמלית- של הרוחב פס שלך. ואז תראה את זה שזה במחשב שלך :)

פורסם

העובדה היא כזאת:

וזה לא משנה אם אני טועה או לא...

אני לוקח כרגע אתר שנותן לי STREAMING לייב ב RTMP באיכות יותר גבוהה מאשר מגה וידאו.

2.5 מגה רוחב פס עם טורנט שפועל ברקע(130 חיבורים מקבילים)

עד לפה יש? רואה סטרימינג חלקק

בא לראות מגה וידאו... ספק אחלה... עובדה.. RTMP מגיע לייב...

מגה וידאו עובד זבל.. כל שניה "באפר"

למה?

קשור לספקית?

פורסם

אקדים ואומר שיש לי קו של 4 מגה (לא ממש יודע של מי השותף דואג להכל) ושבוע שעבר עשיתי מרתון עספור ראיתי 5-6 פרקים ביום . ;D

בד"כ תוך בערך 5 דקות זה היה מוריד לי את כל הפרק ולא הייתי צריך לחכות שניה, פעם בכמה זמן היו מקרים שבהם (רק מתחילת הפרק!) הסטרימינג פתאום היה ממש גרוע, במקרים כאלה הייתי מרפרש את העמוד 4-5 פעמים ופתאום זה היה טס.. הניחוש שלי הוא שזה היה מחבר אותי לפעמים לשרת איטי או רחוק..

אגב, עוד משהו מוזר עם מגה וידאו .. משום מה ההגבלה של ה72 דקות לא כל כך תקפה עלי .. הייתי רואה משהו כמו 4-5 פרקים רצוף לפני שהוא היה מנדנד לי לחכות, ולמיטב ידיעתי לא התבצע חיבור מחדש לאינטרנט ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים