עבור לתוכן

משדר FM לרכב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש משדר FM לרכב- זה מעין התקן כזה שמתחבר למצת של הרכב מצד אחד, לMP3 מצד שני, ומשדר את המוסיקה ב...FM בתדר מסויים שאפשר לקלוט ברדיו של הרכב.

אני רוצה המלצה למשהו סביר שלא מתפרק (כבר שמעתי על משדרים שהתפרקו מהם כבלים...) ומקום טוב לקנייה.

תקציב- 100+- ש"ח...

פורסם

לצערי זה באמת עניין של מזל, או שתמצא אחד ב-40 שקל שיעבוד נפלא או שתוציא על אחד 150 שקל שיהיה ממש מעפן.

פורסם

ב-DX יש מגוון של כאלה שאתה יכול לקנות.

לי אין ניסיון עם אף אחד מהם, אבל אתה מוזמן לנסות...

בכל מקרה, הם יחסית זולים שם, והם אותו זבל סיני שתמצא בארץ, רק שבארץ זה יעלה לך יותר.

פורסם

אל תטרח עם זה בכלל, מנסיון עם 3 שונים, (אחד מהם באמת עלה 150 ש"ח) הם כולם זבל.

הקליטה נעלמת וחוזרת כל הזמן במהלך הנסיעה, וגם כשיש קליטה טובה איכות הסאונד מאוד נמוכה.

פורסם

נכון, יחד עם זאת יש לי אחד שעלה 65 שקל מאיזשהי חנות בארץ שעובד דווקא לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

ואתה רוצה שאני אנחש את השם שלו בעצמי? ::)

65 ש"ח בשביל משהו שיש סיכוי טוב שיעבוד בסדר נשמע לי טוב.

לחבר שלי היה אחד כזה שעבד די בסדר ודי הרבה זמן... עד שהוא שבר אותו... והוא לא זוכר איך קראו לו או איפה הוא קנה אותו :P

פורסם

אין לזה שם, זה בדיוק כל העניין, והסיכוי שתמצא את מה שקניתי לפני כמה שנים הוא אפסי.

פורסם
  • מחבר

:(

באסה...

מישהו יכול לפחות להמליץ על מקום שיתן לי מכשיר שעובד ולא ידחוף לי זבל נוצץ?

פורסם

למה שתרצה להשתמש בזבל הזה?

יהיה לך הרבה יותר זול והרבה הרבה יותר איכותי פשוט לצרוב דיסקים..

אפילו אם הרדיו-דיסק שלך לא קורא MP3, זה עדיין יותר זול ויותר נוח (כל דיסק מכיל מעל שעה של מוזיקה, מה האורך של הנסיעות שאתה כבר עושה?). ואם הוא קורא MP3, אז בכלל. (אם הוא לא, ב-150 שקל אתה כבר קונה רדיו-דיסק חדש קורא MP3....)

פורסם

יש לך ב-eBay שלל משדרי FM מכל הסוגים ומכל הצבעים, והכל בהחל משני דולרים. בתקציב שלך תקנה 5-6 חתיכות שונות, ותראה מה הכי טוב לך. את השאר אתה יכול למכור בקלות ב-20 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

למה שתרצה להשתמש בזבל הזה?

יהיה לך הרבה יותר זול והרבה הרבה יותר איכותי פשוט לצרוב דיסקים..

אפילו אם הרדיו-דיסק שלך לא קורא MP3, זה עדיין יותר זול ויותר נוח (כל דיסק מכיל מעל שעה של מוזיקה, מה האורך של הנסיעות שאתה כבר עושה?). ואם הוא קורא MP3, אז בכלל. (אם הוא לא, ב-150 שקל אתה כבר קונה רדיו-דיסק חדש קורא MP3....)

נסיעות של יותר משעה ואני נוסע על שתי מכוניות ולא בא לי לחפש כל פעם את הדיסקים... מה גם שברכב אחד אין CD והשני לא קורא MP3...

פורסם

דווקא בשביל הרכב שאין לו CD, הייתי ממליץ על הקלטת שמתחברת לנגן, לא צורך חשמל וגם איכות מצויינת.

פורסם

אני קניתי ב EBAY לפני חודשיים משדר FM לרכב שעלה לי 10 ש"ח כולל משלוח.

הוא פועל מצוין, מסך דיגיטלי, בחירת ערוץ FM בלתי מוגבלת ברחבי הסקלה ועוד ועוד.

פורסם
  • מחבר

יש עוד כאלה במלאי?

אם כן אשמח לקישור...

אם לא, אז לפחות את השם שלו אתה יודע?

פורסם

לא זוכר בדיוק ממי קניתי אבל יש בערך מליון כאלו. צריך לעשות חיפוש פשוט ב EBAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים