עבור לתוכן

כל המשפחה עוברת לאורנג' צריך לדעת איזה פלאפון לבחור עד מחר!

Featured Replies

פורסם

הי כולם,

היום הודיעו לי במפתיע שאנחנו עוברים לאורנג' ואני צריך להחליט מהר איזה פלאפון אני בוחר.

כמובן שאני בודק באינטרנט ביקורות ופרטים, אבל אשמח גם לחוות דעת שלכם, ובמיוחד ממי שיצא לו להתנסות במכשירים.

כרגע יש לי Nokia 6230i כבר כמעט 4 שנים ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו. בכלל אני מרוצה מנוקיה שהם נורא נוחים לשימוש, יש בהם את כל הפיצ'רים הבסייסים באיכות טובה, והם עמידים. אז אשמח לפלאפון כזה.

מוזיקה, מצלמה טובה, משחקים וגלישה נוחה באינטרנט זה נחמד, אבל לא על חשבון הנוחות של המכשיר.

אה וכמובן שעדיף בלי באגים מעצבנים.

האופציות שלי הן -

Sony Ericsson W705

Sony Ericsson W595

Sony Ericsson Yari

Sony Ericsson T707

Samsung Magic Touch

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson Naite

Nokia 2730

אשמח לתגובות מהירות :)

תודה!

דרור

פורסם

אין לך כאן ממש אפשרויות כול המכשירים הללו פשוט על הפנים!

J105 הוא טלפון בסיסי ביותר הרבה באגים (מניסיון!) וכולה (NAITE)...

W595 טלפון נפות מאוד לא הייתי מצפה ממנו לבאגים ולא שמעתי תלונות מיוחדות אך לך תגע בסה"כ טלפון בסיסי מאוד איכות 3.2 מגה פיקסל ירודה.

T707 *ערספון* טלפון שרק ערסים קונים כי חושבים שזה כמו הווקי טוקי של מירס בסיסי ביותר המון המון באגים (גם זה מניסיון) לא שווה את המחיר.

W705 טלפון נחמד בסה"כ יש WIFI עיצוב יפה, מצלמה פסדר, באגים? תאמת לא יודע אבל משו ברמה של ה595 כי זה אח שלו הגדול. נראה קצת כמו גרסא מופשטת של הN95

ל2730 אל תתקרב עצה שלי.

MAGIC TOUCH חסר אפשרויות הוא פשוט כמו ה595 רק שזה טאץ ובלי משחקים ונתקע הרבה.

C510 טלפון נחמד מצלמה נחמדה רמקולים בינוניים מבנה מתכתי נראה חזק אך אל תתעה הוא מאוד שביר.

YARI המומלץ ביותר סוג של גרסאת סוני אריקסון לN95 בסה"כ אותו הדבר כמו N95 קטן יותר פחות טוב במוזיקה

בין כולם הYARI והW705 נראים לי נכי טוב רק שלא הייתי קורא למה שיש פה "מבחר" הייתי ממליץ לך להתעקש קצת ולנסות להשיג SAMSUNG GALAXY טלפון שולט! עדיף בהרבה על הSATIO והN97 שלא נדבר על זה שהוא מתומכר בפחות.

פורסם

מכל אלה הייתי בוחר ב-Sony Ericsson W705.

ה-C510 גם לא רע.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות! בהחלט עזרו לי!

דבר שני - לקחתי בחשבון את מה שאמרתם וגם בדקתי באינטרנט.

באינטרנט מדווחים ש - W705 אמור להיות פלאפון טוב על הנייר, אבל הוא מלא בבאגים, קורס מלא, מוחק דברים.

חשבתי על ה- Yari כאופציה טובה אבל אז הבנתי שהרבה אנשים נתקלו בו בבעיות קליטה ובאיכות שמע בשיחות לא טובה - כנל גם לגבי ה- w595.

למיטב הבנתי ה- C510 עונה על הדברים הבסיסיים בצורה הטובה ביותר (קליטה טובה, איכות שמע טובה, אין באגים) אבל יחסית מוגבל בפיצ'רים שלו(מצלמה, GPS..).

אם הייתי יכול היייתי לוקח את ה- W995 אבל הוא יקר מדי.

נראה לי שיהיה הכי נחמד ה- Yari אבל אם אני אתבאס מבעיות קליטה ואיכות שמע גרועה זה לא יהיה שווה את זה. למישהו יש ניסיון ממשי איתם בארץ בנושא של קליטה ואיכות שיחה?

פורסם

למיטב ניסיוני (וצערי) כל המכשירים של SE פשוט נמצאים 900 שנה אחורה בכל הנוגע לאיכות שמע.

עוצמת הרמקול והספיקר הם פשוט מתחת לכל ביקורת.

מזל שאף אחד לא באמת משתמש בהם, יש אוזניה...

פורסם

אכן, באמת שלא ידעתי שזה עדיין קורה גם בגרסאות החדשות יותר של החברה.

פורסם

בתקופה של השנתיים האחרונות SE פשוט על הפנים. אולי המכשירים סבירים, אבל יש מלא באגים תוכנתיים וזה לא רק מכשיר אחד ספיציפי, אלא כמה וזה מה שמרתיח כאן.

עד כמה שאני SE FAN כנגד הישראלי הפשוט שהולך בעיניים עצומות רק נוקיה אני חייב לומר, יש מגוון אחר של מכשירים לנוקיה שהם לא פחות טובים ואף יותר (פאן נשכח גם את היצרניות האחרות).

כמו שאחד פה אמר, הגלקסי של סמסונג אמור להיות טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים