עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר 80mm שקט ב50 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב ישן בעל מאוורר 80mm קדמי רועש, והייתי רוצה להחליף אותו באחד שקט יותר.

המאוורר הזה הוא המאוורר היחידי במארז (חוץ מהקירור של המעבד והספק כמובן).

התקציב הוא עד סביבות ה50 ש"ח, כי אין טעם להשקיע יותר מדי במחשב הזה.

מפרט המחשב:

P4 2.6Ghz Northwoord

1G RAM

6600GT עם קירור פסיבי

עריכה: מצאתי את המאוורר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=17766

כדאי ללכת עליו?

פורסם

בחירה שקטה..יש לך את המאווררים של AC שיתאימו גם ובמחיר נורמלי..בחירה שלך מבחינת חנות וכו..

פורסם
  • מחבר

זה בסדר שהוא יהיה המאוורר היחיד במארז? אני הולך לשים אותו בקדמת המארז להכנסת אוויר.

פורסם

יחיד ? לא ממש..

אתה צריך מינימום שני מאווררים..אחד מכניס אוויר בקידמת המארז..השני מוציא בחלקו האחורי של המארז ;D

פורסם

לא!

אם יש בעיה כספית אז אפשר שיהיה מאוורר אחד במארז אבל לא מומלץ!

אם כן שים אותו מאחורה כדי שיוציא אוויר!

מאוורר דפוק! מה שהבאת @

תיקח את הP8 של ארטיק קולינג..מניסיון של 2 כאלה ועוד אחד סליפ סטרים 1900 לא שומעים כלום!

פורסם

בני אתה מוכן בבקשה להפסיק להטעות אנשים ?

המאוורר שהוא הביא הוא לא דפוק !

וכדי שתהיה סירקולציה מינימלית צריך 2 מאווררים, אחד בחלקו הקדמי של המארז, ואחד בחלקו האחורי.

פורסם

בני אתה מוכן בבקשה להפסיק להטעות אנשים ?

המאוורר שהוא הביא הוא לא דפוק !

וכדי שתהיה סירקולציה מינימלית צריך 2 מאווררים, אחד בחלקו הקדמי של המארז, ואחד בחלקו האחורי.

'

אתה רוצה להתערב איתי?

קודם כל אין פרטים עליו אז לפי דעתי ובטח שהוא ג'ינרי לא? 25 בשביל מאוורר? :o נשמע מפתה אבל דפוק באותו דבר..

אני מכיר אולי 10 אנשים אשר שנתיים פועל אצלהם המחשב על מאוורר אחד אז אל תלמד אותי אני נהלתי בעברי 3 פורומים העוסקים באוברקלוקינג וקירור אז..!

פורסם

להתערב איתך ? :bash::s07:

לקרוא למאוורר של NEXUS ג'נרי זה פשוט :kopfpatsch: המאוורר שהוא הציע ממש לא ג'נרי..

כמו כן בלי קשר לבעיה כספית/כלכלית או מה שלא יהיה..סירקולציה מינימלית היא לפחות שני מאווררים...

אחד מכניס אוויר..השני מוציא..

להגיד שאם יש רק אחד אז להתקין אותו בחלק האחורי זה שטויות ! כל מארז/מערכת מתנהגת אחרת...

פורסם

להתערב איתך ? :bash::s07:

לקרוא למאוורר של NEXUS ג'נרי זה פשוט :kopfpatsch: המאוורר שהוא הציע ממש לא ג'נרי..

כמו כן בלי קשר לבעיה כספית/כלכלית או מה שלא יהיה..סירקולציה מינימלית היא לפחות שני מאווררים...

אחד מכניס אוויר..השני מוציא..

להגיד שאם יש רק אחד אז להתקין אותו בחלק האחורי זה שטויות ! כל מארז/מערכת מתנהגת אחרת...

תראה לי תפרטים של המאוורר הזה ואולי טעיתי לא יודע..

במחשב של אחותי יש מאוורר אחד,מהצד הוא היה מכניס אוויר אז ניסיתי לשנות שהוא יוציא מאחורה וירד בסביבות 5 עד 8 מעלות לכל רכיב..אז אל ..

פורסם

אהבתי..."אז אל..."... :s07: :s07: :bash:

אף אחד לא אמר שזה לא נכון..אם תקרא טוב ותבין מה שאתה קורא..אז הייתה מבין שזה משתנה ממערכת למערכת..

ולכן להגיד תתקין במערכת שלך מאוחרה זה לא נכון..

לגבי המפרט..אתה מדבר על זה ?

http://www.nexustek.nl/NXS-nexus80mmrealsilentcasefan.htm

לא כזה קשה למצוא ברשת..או יותר נכון באתר של החברה המוכרת הזאת.. ;D :yelclap:

פורסם

'

אתה רוצה להתערב איתי?

קודם כל אין פרטים עליו אז לפי דעתי ובטח שהוא ג'ינרי לא? 25 בשביל מאוורר? :o נשמע מפתה אבל דפוק באותו דבר..

אני מכיר אולי 10 אנשים אשר שנתיים פועל אצלהם המחשב על מאוורר אחד אז אל תלמד אותי אני נהלתי בעברי 3 פורומים העוסקים באוברקלוקינג וקירור אז..!

ואיפה הם עכשיו? :jump: אם אתה קוראה לפורום ב FXP פורום קירור אז...

סורי אבל אני חייב....

הממ אם אתה צריך מאורר ג'נרי פשוט יש לי אחד בשבילך חדש דנדש,תלויי מאיפה אתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים