פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2790935,00.htmlomg :veryangry:עונש מוות!And i will strike down upon thee with GREAT VENGANCE and FURIOUS ANGER those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is THE LORD, when i lay my vengance upon thee. ezekiel 25:17
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים PARPAR, אם היינו רוצים לקבל את כל החדשות שיש בYNET היינו גולשים לשם לבד.תפסיק לפתוח תראד חדש על כל כתבה שניה שהם כותבים
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים PARPAR, אם היינו רוצים לקבל את כל החדשות שיש בYNET היינו גולשים לשם לבד.תפסיק לפתוח תראד חדש על כל כתבה שניה שהם כותביםתפסיק לנסות לנהל את הפורומים באתר ולהגיד לכל בנאדם שני מה לעשות, זה התפקיד של המנהלים, ואם הם היו רוצים הם היו אומרים לו את זה בעצמם, ואם אתה כל כך רוצה תמיד אפשר לשלוח הודעה פרטיתעכשיו לכתבה, זה רק חשד, ואם זה נכון אפשר לשפוט אותו בבגידה שהוא בין העונשים היחידים שהמקסימום עליהם הוא מוות (אפילו לרצח אין עונש מוות)
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים פשוט שיא החזירות אני לא יודע כמה שנות מאסר לתת לו, אבל לשלול לו את האזרחות הישראלית על בטוח!
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מחבר PARPAR, אם היינו רוצים לקבל את כל החדשות שיש בYNET היינו גולשים לשם לבד.תפסיק לפתוח תראד חדש על כל כתבה שניה שהם כותביםמכוון שעוד לא השכלת לקרוא את חוקי הפורום אני מביא אותם לך , שיהיה לך יותר נוח,פורום זה נועד בשבילכם, בכדי שתוכלו להביע את דיעותיכם בכל נושא אקטואלי זה או אחר. אין לי בעיה לקבל תגובות מעליבות כאלה אבל הרצוי הוא שתשלח לי לפרטי,למה אתה מדבר בגוף שלישי ? מי זה "אם היינו" ?
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים לא איכפת לי שאתה מביא כתבה ולא איכפת לי לדון בה אם אתה מביא אחת אבל אתה מביא כמה כתבות ביום וכולן מאותו אתר.
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים לא איכפת לי שאתה מביא כתבה ולא איכפת לי לדון בה אם אתה מביא אחת אבל אתה מביא כמה כתבות ביום וכולן מאותו אתר.ואין בזה שום פסול, להיפך, זה דבר מבורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.