עבור לתוכן

מסך LG W2486L מרצד

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני כשבוע רכשתי מסך LG W2486L (כפי שנאמר כבר בכותרת) ולאחר שהתחלתי לראות סרטים ולשחק משחקים על המסך שמתי לב לתופעה מוזרה מאוד:

המסך מרצד בעת תנועות מהירות.

מוזר, כי חשבתי שמסכי LCD מציגים תמונה בצורה שונה מ-CRT (כלומר, לא מציגים תמונה על גבי תמונה) אבל אני לא יכול להתכחש למה שאני רואה.

המסך מוגדר על 60Hertz ב-Windows 7 x64 (יש גם אופציה ל-59Hertz, שנראה לי היא בשביל תאימות ל-NTSC או משו), מחובר ל-Sapphire Radeon HD5850.

עדכנתי דרייבר כרטיס מסך, התקנתי דרייבר למסך עצמו (בתצורת W2486 digital), החלפתי חיבור מ-DVI ל-HDMI... כלום לא עוזר!

בשימוש שוטף הכל נראה בסדר, אבל ברגע שיש תזוזה מהירה על המסך אני מתחיל לראות ריצוד ושבירת תמונה בתנועה, כאילו המסך על 10Hertz ולא 60.

גם כשאני לוחץ על כפתור Auto/set במסך עצמו הוא מדווח לי על תצוגה של 1080P ב-60Hertz.

הצלחתי לצלם את התופעה באמצעות המצלמה הדיגיטלית שלי ולהעלות כקובץ לאינטרנט (השתמשתי בסרט הפתיחה של The Witcher, שמדגים יפה את התופעה- הריצודים מתחילים משנייה מס' 24).

http://www.mediafire.com/file/3jjijzwm2tw/witcher example.MOV

שכחתי להגדיר משהו או שהמסך (או כרטיס המסך?) פשוט מקולקל?

פורסם

היה בעבר דברים דומים לזה עם מסכים אחרים ,אני אישית ממליץ שתחליף את הכבל שמתחבר מהמסך למחשב כאילו כבלים איכותים אחרים ואולי זה יעזור לך

פורסם

שלום Fexor,

נשמח לבדוק את התקלה שאתה מתאר לעומק.

לכן אודה לך אם תשלח מייל לכתובת Online@hye.co.il ונציג טכני מטעמנו ייצור איתך קשר בהקדם.

בברכה,

אורי, נציג קבוצת ח.י, יבואנית מסכי LG בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים