עבור לתוכן

התייעצות על מסך Dell או Eizo

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח

השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים

חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת,

חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס.

מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410

קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי.

אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי

תודה!

פורסם

בשם עצמי,אני יכול להמליץ על הדל,מאז שרכשתי אותו אני נהנה מכל רגע,מסך מצויין,כמה דרגות מעל המסכים הזולים בקטגוריה של ה 24.

בגלל השימוש שלך בגרפיקה,הייתי ממליץ לך לעשות מאמץ ולנסות למצוא חנות שהמסך נמצא שם בתצוגה ולהתרשם.

פורסם

קחי בחשבון, אם את קונה U2410, את משתתפת בהגרלה. דבר נוסף, במיוחד לצרכים שלך, תצטרכי כיול עם COLORIMETER. אני לא הצלחתי לכייל בצורה סבירה ובסוף קניתי את ה-I1 DISPLAY 2.

עם 3500 ש"ח ביד הייתי בודק את EIZO.

פורסם

יש לי חבר שקנה את הדל ולא מרוצה מכיול הצבעים שלו. המון התעסקות, וזה לא כמו שהוא היה רוצה.

נראה לי שעבור מה שאת עושה שווה להשקיע ב- EIZO שהוא מסך מקצועי. אבל תבדקי איזה דגם ספציפי ותראי מה הביקורות אומרות עליו.

פורסם

כצלם העוסק בעיבוד תמונה וכבעליו של שני מסכי Eizo הראשון בן שש שנים L568 17 והשני בן שנה 2232W אני ממליץ רק על Eizo מהסיבות הבאות.

1.איכות תמונה מעולה

2.אפשרות כיול גם ללא חומרה (רצוי אך לא חובה)

3. והחשוב מכל איכות בנית המסך והרכיבים עצמם ברמה גבוהה מאוד ובקרה המבטיחה שאיכות התמונה תשאר מעולה בציר הזמן ללא שינוי עם "הזדקנות" המסך .אחריות ל 30,000 שעות עבודה או חמש שנים .במסך הראשון שלי איכות התמונה גם היום ברמה גבוהה לפחות כמו המסך השני כך שההשקעה כדאית מכל הבחינות וללא עוגמת נפש בעתיד הקצר והרחוק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים