עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית אייפון

Featured Replies

פורסם

מצד שני איך אני מסנכרן אפליקציות בין הנקסוס למחשב?

איך אני מסנכרן notes? או אנשי קשר? או יומן?

בקלות ובפשטות מכל מחשב בעולם דרך ה gmail שלך. אה, בעצם אפילו לא צריך לחבר אותו למחשב. כל מה שצריך זה חיבור לאינטרנט וללחוץ על כפתור סנכרון בנקסוס.[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 17:25:54

אגב, האפליקציות השוות באמת לאייפון עולות כסף ואפשר להשיג אותן רק דרך ה istore לעומת הנקסוס שבגלל שהוא קוד פתוח הוא מאשפר מגוון רחב בהרבה של תוכנות שאפשר להתקין עליו והוא דורש קובץ התקנה שאתה יכול להביא מכל מקום, אפילו דרך טלפון של חבר עם BT.

הנקסוס נמצא בשוק בקושי שנה והאייפון כבר כ- 4 שנים. תן גם לו קצת זמן והוא ייצבור הרבה יותר אפליקציות שימושיות בזמינות ונגישות גבוהה אפילו יותר מהאייפון.

לגבי האחריות לתיקונים, האייפון הוא המכשיר היחידי היום שנמכר באופן סטנדרטי בארץ שאי אפשר לקבל עבורו אחריות לתיקונים. כל מכשיר אחר שתקנה אפשר לקבל אחריות מלאה. אבל מן הסתם, מכשיר שאתה מביא באופן פרטי מחו"ל לא תהיה לו אחריות בארץ.

ולגבי העברית - יש אפליקציה שאפשר להתקין שמכניסה עברית ברמה גבוהה לנקסוס גם בלי לפרוץ את המכשיר, כך שהאחריות עדיין נשמרת.

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מזאתומרת אין אחריות לאייפון?!?

פורסם

בקלות ובפשטות מכל מחשב בעולם דרך ה gmail שלך. אה, בעצם אפילו לא צריך לחבר אותו למחשב. כל מה שצריך זה חיבור לאינטרנט וללחוץ על כפתור סנכרון בנקסוס.[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 17:25:54

אגב, האפליקציות השוות באמת לאייפון עולות כסף ואפשר להשיג אותן רק דרך ה istore לעומת הנקסוס שבגלל שהוא קוד פתוח הוא מאשפר מגוון רחב בהרבה של תוכנות שאפשר להתקין עליו והוא דורש קובץ התקנה שאתה יכול להביא מכל מקום, אפילו דרך טלפון של חבר עם BT.

הנקסוס נמצא בשוק בקושי שנה והאייפון כבר כ- 4 שנים. תן גם לו קצת זמן והוא ייצבור הרבה יותר אפליקציות שימושיות בזמינות ונגישות גבוהה אפילו יותר מהאייפון.

לגבי האחריות לתיקונים, האייפון הוא המכשיר היחידי היום שנמכר באופן סטנדרטי בארץ שאי אפשר לקבל עבורו אחריות לתיקונים. כל מכשיר אחר שתקנה אפשר לקבל אחריות מלאה. אבל מן הסתם, מכשיר שאתה מביא באופן פרטי מחו"ל לא תהיה לו אחריות בארץ.

ולגבי העברית - יש אפליקציה שאפשר להתקין שמכניסה עברית ברמה גבוהה לנקסוס גם בלי לפרוץ את המכשיר, כך שהאחריות עדיין נשמרת.

סנכרון עם ג'ימייל אפשר גם באייפון מן הסתם

אבל זה לא מסנכרן הכל (למשל NOTES) ולא אפליקציות

כן, זה גם לא מסנכרן שירים וסרטים ופלייליסטים וכו'

האנדרואיד בשוק מ2008, עדיין אין אפליקציות ברמה של אייפון, בטח לא ישראליות.

ולגבי העברית - אין אפשרות להחליף את הפונטים במכשיר ללא פריצה, אי אפשר לקבל עברית, רק דרך תוכנות (כלומר להעתיק הודעה בג'יבריש שקיבלת בSMS ולהדביק אותה בתוכנה צד ג')

פורסם
  • מחבר

חשוב לי להבין מה הייתה הכוונה ב"אין אחריות לאייפון"

וגם מזה בידיוק לפרוץ אייפון? מזה עושה?

פורסם

אחריות לאייפון הכוונה היא:

שגם אם שברת את המסך במסגרת "האחריות" עדיין תשלם על תיקון, וזה לא זול,

האחריות של החברות זה רק על תוכנה, כולל סלקום ואורנג' עפ"י מה שאמרה לי המוכרת בשירות לקוחות.

ופריצת האייפון גורמת למכשיר שלך להיות קצת יותר פתוח וקצת יותר נוח, לא כל דבר צריך אייטונז ויהיה אפשרי להשתמש במכשיר כ DOK, מה שאפל לא מאפשרת בדרך כלל (חוצפה).

כמו כן להתקין משחקים שהורדת מהרשת במקום לקנות באינטרנט.. (למרות שזה שולי כמה כבר עולה משחק דולר 2?)

בכל מקרה, היום לקחתי את ה HD2, אני ממליץ לך לנסות אותו לפני, פשוט תענוג של מכשיר :)

פורסם
  • מחבר

DOK?

DiskOnKey?

אחריות תוכנה?!? (מזה?!?)

פריצה של המכשיר מורידה אחריות?

וראיתי שיש JB ויש משהוא פריצה מלאה? יש כמה דרכים לפרוץ מכשיר?

ושאלה אחרונה- אם כשיצא אייפון חדש או משהוא אני ארצה לשדרג (ואני בהתחייבות ל36 חודשים) אך זה ילך?

תודה על כל העזרה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 13.05.2010 בשעה 05:29:44

שונא ככה להקפיץ אבל אני שנייה לפני קניה והשאלות למעלה ממש חשובות :xyxthumbs:
פורסם

Dok = diskonley

אחריות תוכנה = האחריות הניתנת על כל הפלאפונים הקיימים היום. כלומר אם נשבר לך המסך תצטרך לשלם כדי לתקן אותו כי אתה שברת. חוץ מאורנג אף חברה לא נותנת ביטוח על המכשיר.

לגבי פרצותוכאלה אסור לדבר על זה פה אז בוא נימנע מאזהרות מיותרות. אוכל רק לומר שהפריצה לוקחת 5 דקות בדיוק.

אני אשוב ואשאל כמה התקציב החודשי שלך? כי זה מאוד מאוד משנה.

ולגבי השאלה האחרונה תצטרך לשלם על שניהם במידה ותחליט לקנות אותו. אגב זה ייקח זמן עד שהוא ייצא.. אין בארץ מיקרו סים..

פורסם
  • מחבר

תודה!

תקציב? מה שאני כנראה הולך לשלם בחודש על האייפון זה משהוא כמו 220 שקל (חבילת חיילים+הזמן דיבור שלי+מכשיר+אינטרנט)

וכמה בידיוק אני אשלם לדוגמה על מסך שבור?!?

סליחה על הדיבור בקשר לפריצה (:

אבל אולי אפשר בכל זאת לקבל הסבר מה זה פריצה מה זה JB מה ההבדל בין סוגי פריצות (אם בכלל יש כזה דבר) באופן כללי לא ספציפי :xyxthumbs:

עריכה: אה שכחתי לשאול אם פריצה זה דבר הפיך ואם זה מוריד אחריות

פורסם

יש שלוש סוגי פריצה.

1. אחת למודם שהופכת כל מכשיר ל-סימפרי, כרגע לא עובד על גרסאת מודם 5.12 החדשה.

2. פריצה JB מלאה כדוגמאת ה-SPIRIT החדשה שמתאימה לגרסאות החדשות, פותחת את המכשיר לסידייה ועוד.

3. פריצת JB שמחייבת פריצה מחדש כל כיבוי או הפעלה מחדש של המכשיר, מה שהיה קיים עד לא מזמן בשביל הגרסאות החדשות.

פורסם

זה שמעליי הסביר טוב.

הפריצות הקיימות למכשירים החדשים כיום הינן הפיכות ואם משהו נדפק אפשר תמיד לעשות ריסטור דרך האייטונס. כלומר איפוס של המכשיר ומחיקת הכל.

לך על זה שיהיה לך בהצלחה כי התקציב מאוד מוגבל ובקושי יהיו כך שיחות.

בכל מקרה הפריצות וזה ממש קלות ככה שזה לא צריך להפחיד אותך.. בצלחה.

מסך שבור עולה בערך 409 שקל תיקון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!

נראה לי עכשיו אני יודע בערך כל מה שאני צריך לדעת ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים