עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית אייפון

Featured Replies

פורסם

שמע, אם בא לך טלפון ממש מגניב כמו איזה אייפון - אל תקנה אייפון! האייפון מאכזב. יש בו הרבה מינוסים והגדולים שבהם הם:

1. אי אפשר להריץ מספר תוכנות במקביל. נראה מה יקרה כשתקבל שיחה באמצע משחק אחרי שבדיוק הרגת את הבוס הקשה...

2. אי אפשר להעביר קבצים דרך BT. אתה יכול לשכוח מרינגטונים / תמונות / סרטונים שראית אצל חבר. לך חפש אותם באינטרנט ותוריד בעצמך... אה, בעצם גם את זה אי אפשר מה שמוביל אותי ל:

3. אפל. רק אפל. כל מה שאי פעם תרצה להוריד / להתקין / לחבר למכשיר יהיה חייב להיות מקורי של אפל, שזה סבבה כי יש להם אחלה של מוצרים במחיר משתלם (משתלם לאפל הכוונה).

4. אחריות ותיקונים לא קיימים בארץ. אתה יכול לשכוח מזה שחברת הסלולאר שלך תתקן לך את המכשיר או חס וחלילה תחליף אותו במקרה שנשבר / נסרט לו המסך או כל חלק אחר לצורך העניין, כולל חלקים פנימיים וסוללה. ומה יקרה אם בטעות יפול למים?!

5. אי אפשר להחליף סוללה / כרטיס סים בלי לפרק את המכשיר לגורמים במעבדה. קורה הרבה פעמים שסוללות נדפקות ודופקות את המעגלים של המכשיר עצמו.

אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי. ועכשיו להמלצה: לך על Nexus One, הטלפון של Google.

http://www.google.com/phone/?hl=en&s7e=

יש בו את כל היתרונות של אייפון, בלי החסרונות. מניסיון אישי, הוא לא רואה את האייפון מסנטימר ויותר זול ממנו. אז נכון, הוא לא משווק בארץ ותצטרך לקנות אותו מחנות בחו"ל או מ eBay, אבל שמע לי, אתה לא תצטער. מניסיון.

כנס ללינק שצירפתי ותראה בעצמך.

בהצלחה, אח יקר!

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה!

התגובה הזאת גרמה לי קצת לחשוב על כל העניין כי אני בכלל לא אוהב את הריח של מכשיר שעובד סגור רק עם APPLE...

למשל לא היה לי שמץ של מושג שIPHONE לא יודע לנגן ישירות MP3 זה פשוט מצחיק

בכל זאת אני די נעול על האייפון אבל אולי אני צריך לשחרר :)

יש לאורנג' אופציות אחרות מכיוון NOKIA אולי?

פורסם

לסיפור הזה אתה קורא:

"...אני בבעיה חבל על הזמן ואני צריך שתעזרו לי..." ? ? ?

תפסיק להמציא בעיות, אתה לא בשום בעייה, העזרה היחידה שתוכל לקבל היא ניתוק המחשב מהחשמל וסגירת החשבון בחברת הסלולר. יש כמובן גם עזרה מקצועית אבל חבל על הכסף...

בקיצור - אני רושם את מה שאני רושם כי הבאת לתרד כותרת לא עניינית שלא מתארת את תוכנו וזה ממש לא דיון על אייפון דור 4 כמו שאני ורבים אחרים חשבנו.

יש חוקים באתר הזה לגבי כותרות ותפקידם למנוע חוסר סדר וביזבוז זמן של אנשים בקריאות מיותרות.

לגבי קניית טלפון חכם (ומה הקשר לניסוח הכותרת אלוהים יודע), אם אתה לא מדבר המון באופן קבוע אז ממש לא כדאי לקנות מחברת סלולארי (וגם בהרבה מקרים אחרים לא כדאי). בכלל - לא בטוח שזה זמן טוב לקנות מכשיר חכם במחיר מלא.

הנקסוס1 - מכשיר חמוד עם חומרה טובה. בפועל הוא לא ממש מביא את החווית שימוש של האייפון שזה בערך היתרון העיקרי של האייפון ביחד עם זמינות אדירה ותמיכה הכי טובה של אפליקציות לסלולארי.

פורסם
  • מחבר

ice2k תודה על התגובה אבל אל תהרוג אותי ׁ(בבקשה) :)

פורסם

למשל לא היה לי שמץ של מושג שIPHONE לא יודע לנגן ישירות MP3 זה פשוט מצחיק

ברור שהוא יכול...[br]פורסם בתאריך: 11.05.2010 בשעה 08:14:44

שמע, אם בא לך טלפון ממש מגניב כמו איזה אייפון - אל תקנה אייפון! האייפון מאכזב. יש בו הרבה מינוסים והגדולים שבהם הם:

1. אי אפשר להריץ מספר תוכנות במקביל. נראה מה יקרה כשתקבל שיחה באמצע משחק אחרי שבדיוק הרגת את הבוס הקשה...

קיים בגירסה 4 (כרגע בבטא ועובדת מצויין)

2. אי אפשר להעביר קבצים דרך BT. אתה יכול לשכוח מרינגטונים / תמונות / סרטונים שראית אצל חבר. לך חפש אותם באינטרנט ותוריד בעצמך... אה, בעצם גם את זה אי אפשר מה שמוביל אותי ל:

אפשר עם אייפונים אחרים ואם פורצים אפשר עם כל מכשיר (כנ"ל לגבי אנדרואיד, שבלי פריצה חסר בה המון דברים)

גם tethering על גבי bt קיים באייפון (בלי פריצה) ובאנדרואיד צריך לפרוץ בשביל זה

3. אפל. רק אפל. כל מה שאי פעם תרצה להוריד / להתקין / לחבר למכשיר יהיה חייב להיות מקורי של אפל, שזה סבבה כי יש להם אחלה של מוצרים במחיר משתלם (משתלם לאפל הכוונה).

4. אחריות ותיקונים לא קיימים בארץ. אתה יכול לשכוח מזה שחברת הסלולאר שלך תתקן לך את המכשיר או חס וחלילה תחליף אותו במקרה שנשבר / נסרט לו המסך או כל חלק אחר לצורך העניין, כולל חלקים פנימיים וסוללה. ומה יקרה אם בטעות יפול למים?!

ומה יקרה אם הנקסוס יפול למים? מי יתן לו אחריות? הוא הרי מוותר עליה מראש כשהוא פורץ את המכשיר

5. אי אפשר להחליף סוללה / כרטיס סים בלי לפרק את המכשיר לגורמים במעבדה. קורה הרבה פעמים שסוללות נדפקות ודופקות את המעגלים של המכשיר עצמו.

סוללה אי אפשר להחליף אבל כרטיס סים אפשר

אני חושב שהבהרתי את הנקודה שלי. ועכשיו להמלצה: לך על Nexus One, הטלפון של Google.

http://www.google.com/phone/?hl=en&s7e=

יש בו את כל היתרונות של אייפון, בלי החסרונות. מניסיון אישי, הוא לא רואה את האייפון מסנטימר ויותר זול ממנו. אז נכון, הוא לא משווק בארץ ותצטרך לקנות אותו מחנות בחו"ל או מ eBay, אבל שמע לי, אתה לא תצטער. מניסיון.

כנס ללינק שצירפתי ותראה בעצמך.

בהצלחה, אח יקר!

פורסם

LOL שמת לב בכלל לתירוצים שלך?

"יהיה קיים בעתיד"

"אם פורצים אפשר"

"מה יקרה אם הטלפון של מתחרה יפול למים.. והרי פרצת אותו.." (רגע לא אמרת בסעיף הקודם לפרוץ את האייפון בשביל לאפשר דבר בסיסי כמו העברת קבצים ב-BT?)

פורסם

הבנת הנקרא אף פעם לא היתה החלק החזק שלך

איזה תירוצים?

אתה לא מכיר כנראה את מערכות ההפעלה

אנדרואיד פתוחה, אבל אם לא פורצים אותה:

1.אין לך עברית

2.אין לך גישה לקבצים של מערכת ההפעלה

3.אין לך אפשרות לשלוח קבצים בBT

איזה קטע?

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=1725

4.אין לך TETHERING

5.המון תוכנות מהמרקט לא שימושיות

6.בקיצור, אתה חייב לפרוץ את המכשיר כדי שיהיה שמיש בארץ ובמקום אתה מאבד את האחריות (וזה לא הפיך, בניגוד לאייפון שבו רסטור מבטל את הפריצה שעשית, בנקסוס הבוטלודר נשאר פתוח לתמיד)

לעומת זאת באייפון:

יש לך מולטיטאסקינג כבר היום (גם בלי פריצה, אבל עם מערכת הפעלה בגירסה BETA 3)

יש לך אפשרות להעביר קבצים בין אייפונים בBT בלי פריצה או עם כל משיר עם פריצה

יש לך עברית בלי פריצה

יש לך TETHERING בלי פריצה

ובקשר ל"יפול למים"?

אמרו לו לא לקנות אייפון כי לא יתנו לו אחריות אם הוא יפול למים

אני אמרתי שהטיעון הזה תופס גם על הנקסוס (ולמעשה על כל מכשיר)

לסיכום, שניהם מכשירים מצויינים, אני משתמש בשניהם ונהנה משניהם

לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו

רוב הזמן אני עם הנקסוס כי אני אוהב את מערכת ההפעלה שלו יותר

ועדיין יש מספר תחומים שבהם האייפון פשוט טוב יותר.

פורסם

אגב מן הסתם אייפון ינגן קובץ MP3.

פורסם
  • מחבר

אגב מן הסתם אייפון ינגן קובץ MP3.

איכשהוא סיפרו לי שהאייפון צריך להמיר קובץ MP3 לפורמט מיוחד של אייפון כדי לנגן את זה אבל כנראה זה סתם :)

פורסם

הוא קורא MP3 ו AAC

מוגבל למדי

פורסם

ואיך אתה מעביר את ה-MP3ים שלך לסלולרי?

כמו נגן MP3 רגיל, מעביר קבצים בין כוננים? לא, נכון?

אתה צריך להעביר את הקבצים דרך ה-itunes המסריח הזה, ואם אני זוכר נכון אתה אפילו לא יכול אח"כ להעביר אותם בחזרה למחשב (נגיד בשביל לתת אותם לחבר שלך או סתם לשחזר קבצים שנמחקו לך במחשב). נכון?

פורסם

עם itunes כמובן (באייפון) ובגרירה (בנקסוס)

מצד שני איך אני מסנכרן אפליקציות בין הנקסוס למחשב?

איך אני מסנכרן notes? או אנשי קשר? או יומן?

אגב, באובונטו, כשהאייפון מחובר יש לי גישה למידע הזה, אני יכול להעתיק לשם (ומשם) שירים

אין ספק שזה ממש לא אידיאלי, אבל זה עדיף מהחוסר פתרון שיש לגוגל בסנכרון.

פורסם

Let's face it....

אם אתה לא מתכוון לפרוץ את האייפון אין לך סיבה אמיתית לקנות אותו.

בתור אחד עם 3gs פרוץ אנייכול להגיד כך שכל ההנפצת פה זה חירטוטים., בהתחשב בזה שמדובר באייפון פרוץ. בפרוץ אין שום מגבלה. אפשר להוריד הכל ולראות הכל )divx/wmv). שלא יבלבלו לך תשכל האייפון מכשיר מושלם יש בו פאק אחד וזה - מרוב שהוא כיף ומשתמשים בו הרבה אז הבטריה גמרת מה כי משתמשים בו פשוט הרבה יותר מפתרון רגיל.

אני זוכר שהוא רק הגיע לארץ והוא היה בתצוגה של פלאפון ונגעתי בו לא הבנתי כל כך כמה הוא נוח זה היה נראה כמו המחשבי touch ענקים האלה של hp, כאילו זה שווה רק בתצוגה. ובכל זאת קניתי מההתלהבות וגם כי הפלא שלי היה v3 ככה שבאמת עבר זמנו. מה שמדהים במכשיר הזה זה שהוא באמת כמו המחשבי hp האלה רק שהוא שווה גם במציאות. משחקים יחסית מטורפים (יש משחקים מעל 250 מגה) מולטי טאסקינג מושלם ונוח ברמה של וינדוס. Tweaks בלתי מוגבלים וכל יום יוצאים חדשים. אפשר לערוך כל שטות הכי מפגרת במערכת ההפעלה בעזרת האפליקציות שאנשים יוצרים.

קיצר מה התקציב שלך? והאם את מתכנן לפרוץ אותו?

הפריצה הנוכחית של היום לא מורידה אחריות כי תמיד אפשר לעשות ריסטור ואז אי אפשר כלעת שפרצו אליו.

אגב כתבתי את ההודעה מהמכשיר. שזה עוד מיתרון מטורף, המקלדת הכי נוחה שנגעתי בה לפלאפון... אני מקליד בה מהר יחסית בטירוף..

** עריכה**

כל שאלה בקשה עצה בקשר לאייפון אתה מוזמן אשמח לעזור מנסיון :-)

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לא לפרוץ את המכשיר כי אני אפילו לא יודע מה זה פריצה (חח אן לי מושג בפאלפונים)

אני אשמח להסבר מה זה פריצה :)

פורסם

http://www.iphones.co.il

פה תוכל למצוא הסברים על כל אשר כרוך באייפון ואפל בכללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים