עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית אייפון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מסיבת איתונעים זה לא כל כך נעים.

חוצמזה האייפון הזה יעלה כמו הבית שלך לפי מה שאני חושב.

לחשוב זה טוב רק אל תזהם לי את התראד בספאם רק בגלל שגיאות כתיב

ולעניין: אני שומע תגובות מעורבות מה עוד נראה לכם אני צריך לדעת בקשר לסיפור? (4G ובכלל אייפון)

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי להיות ריגשי ::)

חוצמזה זה יעלה יקר מה ציפית? אתה יכול לחכות לקנות את ה 3GS כשהוא יצא, או לקנות עכשיו ולמכור לפני, בכל מקרה המכשיר הזה יעלה לפחות 4K בישראל, שלא לדבר על מתי הוא יגיע לארץ (ראה דוגמת 3G וחברי והמחירים הממש יפים שיש פה), או לחברות הסלולר... ::)

אם אתה בקטע של פריצות, תצטרך גם לחכות לפריצה.

בקיצור זה לא שווה את ההמתנה, לדעתי תוכל לקחת מכשיר אחר לבנתיים ולהסתפק בו לשנה הקרובה, או אם אתה ממש רוצה תחסוך ותשאר עם הטלפון שיש לך עכשיו, ותקנה את זה כשיצא.

פורסם
  • מחבר

דיי להיות ריגשי ::)

חוצמזה זה יעלה יקר מה ציפית? אתה יכול לחכות לקנות את ה 3GS כשהוא יצא, או לקנות עכשיו ולמכור לפני, בכל מקרה המכשיר הזה יעלה לפחות 4K בישראל, שלא לדבר על מתי הוא יגיע לארץ (ראה דוגמת 3G וחברי והמחירים הממש יפים שיש פה), או לחברות הסלולר... ::)

אם אתה בקטע של פריצות, תצטרך גם לחכות לפריצה.

בקיצור זה לא שווה את ההמתנה, לדעתי תוכל לקחת מכשיר אחר לבנתיים ולהסתפק בו לשנה הקרובה, או אם אתה ממש רוצה תחסוך ותשאר עם הטלפון שיש לך עכשיו, ותקנה את זה כשיצא.

תודה ;)

אני לא בעינייני פריצות אני אפילו לא יודע מזה

הקטע שאני פשוט כבר רוצה פלא חדש אני לא יכול לסבול את הישן שלי

ותמיד היה אייפון 5G 6G ו7G :)

אז הכי נראה לי ללכת עם זה וזהו

מה נראה לכם אני צריך לדעת בכללי על האייפון? (ובכלל על קניית אייפון)

פורסם

בכיף, :)

בוא אני יספר לך סיפור על המכשיר שלי (HTC TOUCH HD),

לפני שיצא, רציתי כל כך מכשיר כף יד אבל לא אייפון, כי אני לא מת על העניין של כל דבר סגור באפל, בכל מקרה, המכשיר יצא, הגיע לארץ כמובן בצורה פרטית לא לחנויות, עלה בהתחלה 6990 ש"ח :screwy:

אמרתי אני לא קונה, אחרי חודשיים ירד המחיר ל 4200, וקניתי אותו ממישהו פרטי ב 4K, היום? אני חושב שעשיתי טעות, עזוב את זה שנהרס לי המסך כרגע וחוץ מלהיות מודם הוא לא עושה הרבה עד שאני יקבל את ה HD2 (אגב יותר טוב ממנו גם יחסית לתמורה, פי 4 חזק ממנו לפחות ועלה לי 2500).

מטעויות למד... :P

4K זה הרבה כסף שאני חושב על זה היום, הרבה מאוד.

בכללי על אייפון? יש כל כך הרבה...כל יום נפתח תראד חדש על הנושא :P

אין הרבה מה להגיד עליהם הם לא השתנו מאז עדיין תוכנה (לרוב) סגורה ממשק טוב ונוח וכמובן אפל מכתיבים לך מה לעשות, אבל היי אנשים עדיין קונים את זה והאמת שכמעט אני גם :)

אני מחכה לראת שיפור באנדרואיד ובאייפון החדש, הכוונה היא למצלמה עם פלאש, באיכות גבוהה מ 3.2 מגה, לתוכנה פתוחה, לריבוי משימות במערכת ההפעלה, לסוללה נשלפת, וכמובן לקבצי MP3 ולא לאיזשהו סוג שאפל מכתיבה למכשיר שלה לקרוא...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

אני גם אשמח לעוד עצות על תכלס דברים שכדי לדעת לפני שאני הולך לאורנג'

:xyxthumbs:

פורסם

הנה עצה, אל תלך לאורנג' חח

עם כל החבילות שיחייבו אותך כשאתה בעצם יכול להסתדר בלעדיהן, תגלה שאתה משלם הרבה יותר מעבר לעלות המכשיר..

תבחר לך מכשיר, ותקנה אותו בחנות פרטית (אלא אם כן אתה חייב את אחריות התיקונים של אורנג'...)

פורסם
  • מחבר

צריך אחריות...

נו ובסדר פלאפון וסלקום לא רוצות לגנוב לי תכסף?

אבל ממה להזהר??

פורסם

מה נראה לכם אני צריך לדעת בכללי על האייפון? (ובכלל על קניית אייפון)

שזה חרא של סלולרי.

פורסם

בדיוק ^^

אגב גם אורנג', במקרה תרצה אינטרנט סלולרי תדע שהם מוגבלים למחשבים ניידים ל 5 גיגה וכ', כלומר אם עברת תשלם על כל מגה...והרבה!

אני כבר קיבלתי על איזה 100 מגה גלישת דאטה איזה 700 שקל קנס... \=

פורסם

סלולרי הכי משתלם שיש בשוק המעניק את חווית השימוש הטובה ביותר. ביום שאחליט לבזבז אלפי שקלים על סלולרי (בחיים לא יקרה, אבל נגיד) זה יהיה על אייפון. אתם יכולים לשמור לעצמכם את HTC superduper Extreme HD2 עם אלף אפשרויות שאף אחד לא צריך ומצלמה 8MP עם אופטיקה גרמנית "פיצוצית" שנופלת באיכות ממצלמה תוצרת צ'אנק צ'ונק Chine ב-200 ש"ח במחסני חשמל.

פורסם

מה אתה עוד רוצה לדעת ?

פורסם
  • מחבר

מה אתה עוד רוצה לדעת ?

כל תגובה פה זה מידע שאני צריך ומאוד עוזר כי אין לי כל כך מושג על העסק :)

ראיתי באמת שהחבילה של אורנג' נותנת לי איזה 50M גלישה לחודש ואחר כך אני באמת משלם איזה 100 שקל על קילובייט

אבל אולי יש איזה משהוא לעשות עם זה?

פורסם

אבל אולי יש איזה משהוא לעשות עם זה?

לקחת חבילת DATA גדולה ותר בתשלום נוסף

אגב, גירסה 4 של מערכת ההפעלה (BETA 3 כרגע) נראית טובה מאוד

יציבה, מהירה והמוליטאסקינג (למחצה) עובד טוב

פורסם

סלולרי הכי משתלם שיש בשוק המעניק את חווית השימוש הטובה ביותר. ביום שאחליט לבזבז אלפי שקלים על סלולרי (בחיים לא יקרה, אבל נגיד) זה יהיה על אייפון. אתם יכולים לשמור לעצמכם את HTC superduper Extreme HD2 עם אלף אפשרויות שאף אחד לא צריך ומצלמה 8MP עם אופטיקה גרמנית "פיצוצית" שנופלת באיכות ממצלמה תוצרת צ'אנק צ'ונק Chine ב-200 ש"ח במחסני חשמל.

תהנה.

אגב לפותח התראד, אםה אתה גולש הרבה, לא יודע אם שווה בכלל לקחת DATA בגלל הורדות, אני למשל מוריד מלא מהמחשב הנייד שלי, עובר את ה 30 גיגה לפעמים, ולפעמים לא עובר את ה 10, עדיין זה לא הרבה תחשןב שאם אתה רואה סרטונים ביוטוב וכדומה..או צפייה ישירה זה מכסח לך את הרוחב.

לדעתי הכי משתלם בקטע האיניטרנט זה סלקלום, מעבר לזה לגבי השיחות והשאר ירקות לא כל כך בטוח.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אפשר להסתדר לשמור על גלישה הכי בסיסית בעולם וכל השאר דרך WIFI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים