עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקניית אייפון

Featured Replies

פורסם

שלום! :)

אנשים אני בבעיה חבל על הזמן ואני צריך שתעזרו לי!

אני בדיוק חשבתי להוציא את מיטב כספי ולהחליף את הפאלפון (המעפן) שלי באיזה איפון חדש דנדש 3GS 16G

ופתאום (!!!) אני רואה את כל הדבר הזה על ה 4G?!?

מה קורה פה?!?

מה לעשות????????

האם להמשיך להיות תקוע עם הפאלפון המעפן?????????????

הצילוווו

:xyxthumbs:

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לחכות ל22 ליוני

פורסם
  • מחבר

אבל יש אז רק מסיבת איתונעים לא???

פורסם

כן, לדעתי יקחו חודשים טובים עד שנרה אותו בשוק, ובהתחלה גם דיי בטוח שבמחירים מטורפים, לדעתי לפני ספטמבר לא תראה אותו.

פורסם
  • מחבר

כן, לדעתי יקחו חודשים טובים עד שנרה אותו בשוק, ובהתחלה גם דיי בטוח שבמחירים מטורפים, לדעתי לפני ספטמבר לא תראה אותו.

תודה על התגובה :xyxthumbs:

אז מה ללכת על זה? אין טעם לחכות? (בכל זאת הרבה כסף כל העניין)

פורסם

לדעתי הוא יכנס בדיוק לנעליים של קודמו (מבחינת מחיר) אבל כמו כל דבר של אפל פשוט נצטרך לחכות ולראות

פורסם
  • מחבר

חח אני מבולבל מה לעשות?

פורסם

לא מדוייק, רב הדיווחים טוענים שיחד עם ההכרזה עליו הוא גם יגיע למדפים, שזה בשביעי ליוני בעצם.

פורסם

נאלץ לחכות ולראות גם אילו שיפורים הוא יביא איתו. כרגע חוץ מעיצוב חיצוני שלדעתי פשוט פחות טוב ומערכת הפעלה שגם תגיע ל-3GS לא ידוע עוד הרבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבההה על העזרה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אני אשמח לעוד תגובות כי אני עכשיו במצב שאני באמת לא בטוח מה מי ומו ;)

פורסם

בכל זאת כדי לחכות ל-22 ביוני בשביל ירידת המחירים של ה3GS.

פורסם

גם אם הוא יצא ביוני עד שהוא יגיע לארץ או עד שתצא לו פריצה לשימוש ברשתות בארץ ועד שבארץ ישתמשו במיקרו סים יכולים לעבור חודשים רבים אני לא היתי מחכה והאמת שכן עשיתי לא חיכיתי וקניתי אחד עכשיו אם הוא היה שווה את ההחלה מוכרים וקונים את החדש

פורסם
  • מחבר

גם אם הוא יצא ביוני עד שהוא יגיע לארץ או עד שתצא לו פריצה לשימוש ברשתות בארץ ועד שבארץ ישתמשו במיקרו סים יכולים לעבור חודשים רבים אני לא היתי מחכה והאמת שכן עשיתי לא חיכיתי וקניתי אחד עכשיו אם הוא היה שווה את ההחלה מוכרים וקונים את החדש

מוכרים יד שניה או מוכרים לרשת?

פורסם

תלוי מה מצב המכשיר אפשר למכור כחדש ואז ההפסד על המכשיר קטן יחסית בתנאי שאין שריטות או תקלות כלשהן והוא לא היה בשימוש מסיבי מדי

מכרתי פעם את ה5800 שלי ב1500 וקניתי אותו ב1800 מאיבי כך שההפסד היה מזערי

פורסם

אבל יש אז רק מסיבת איתונעים לא???

מסיבת איתונעים זה לא כל כך נעים.

חוצמזה האייפון הזה יעלה כמו הבית שלך לפי מה שאני חושב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים