עבור לתוכן

בזב"ל מנסים לאלץ לקוחות לעבור לחבילת הגיימרים בכוחניות וסחטנות.

Featured Replies

פורסם

כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה.

זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו?

כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!!

על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה??

אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד אצל בזב"ל שכנראה נוותר עליהם עם המצב ישאר כך...) יש חברות אחרות מומלצות (משהו שמתאים גם למשחקים היות ואח שלי משחק די הרבה במחשב).

חשבנו על 12MB ב UFI . כרגע אנחנו עם 5MB ADSL..

תודה

ולמי שחושב לעבור לבזב"ל: המצב אצלם לא טוב יותר מספקיות אחרות, אז תחשבו פעמיים לדעתי.

פורסם

הבעיה שלך היא לא המהירות אלא הספק

פורסם

היי greenvector,

לא ידוע לי על תקלה גורפת ואני מעוניינת לבדוק את הנושא,

אני מזמינה אותך לשלוח לי פרטים (שם מלא, מספר טלפון, שם משתמש בבזק בינלאומי, ושעות נוחות לחזרה),

בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net

ואדאג לחזרת נציג טכני מטעמנו לביצוע מספר בדיקות.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

בשביל לבדוק אם יש בעית תשתית תעשה tracert לאיזה שרת ואחרי שהוא מגיע לשרתים של בזק בינלאומי תעצור אותו. זה נחשב ל"קפיצה הראשונה" שלך מהבית שלך דרך הרשת של בזק אל הספק שלך (014 במקרה שלך). הפינג הזה צריך להיות 20-30 מילישיות מקסימום אם זה אז יכול להיות שהבעיה בתשתית (קרה לי פעם וזה בכל השכונה ). אפשר לעשות פשוט בדיקת מהירות אצל בזק גם שם אפשר יהיה לראות את זה . זה מה שיעשו דבר ראשון כשתתקשר לכל ספק אינטרנט (לבדוק שזה לא בעיה של תשתית).

הסיבה השניה יכולה להיות פשוט עומס. בלי שום traffic shaping זה הופך ל"first come first serve " שזה דופק פינגים . בחשבון גיימר יש תיעדוף של פינג וUDP . המשחקים לרוב לא דורשים הרבה רוחב פס והספק שירות צריך פשוט לזהות שאתה משתמש במשחקים ומרים לך את העדיפות. פעם היתה לי בעיה של http streaming ביחד עם משחקים שהוא נתן בעיקר עדיפות למשחקים ואשתי סבלה מזה . בנתיים הרמתי את המהירות מ2.5 ל4 ואז ל10 וכנראה שהם משנים קצת את התיעדוף כדי להקל על multi user .

הבעיה כמו שצינת היא שיש סיכוי שהספק שירות רוצה שאנשים ישלמו על גיימר ע"י traffic shaping גרוע במשחקים וככה בזמני עומס אתה מרגיש את זה "טוב מדי". עדיין חבילת גיימר היא הפתרון הכי טוב כרגע לאנשים שרוצים יציבות בפינג למשחקים בכל שעות היממה. יש שתי סיבות עיקריות שיש לי חבילה כזאת , השרת שאני משחק עליו מרוחק והזמנים שיש לי לשחק מוגבלים ולא קבועים. אני רוצה שכשיש לי זמן לשחק שיהיה לי גם את האפשרות לשחק משחקי online . יש חוסר שקיפות בקשר לtraffic shaping וזאת הבעיה העיקרית.

באמת באיזה יום שישי אחד ניסיתי להשתמש בחשבון 014 רגיל (אצל ההורים של אשתי) לשחק במשחק שאני משחק בדרך כלל . זה היה ביום שישי בצהרים (די עמוס עד כמה שידוע לי) וקיבלתי פינג 360. בבית הפינג לאותו משחק היה 240 גג באותו יום. עדיין לא בדקתי את זה באותה שעה ואני לא יודע מה תנאי הרשת אחרי כניסת השבת.

פורסם
  • מחבר

זו לא בעיה של תשתית, כבר היה כאן טכנאי של בזק ועשה כל בדיקה אפשרית כולל החלפת ראוטר וכרטיסיה במרכזיה שלהם..

זה בדוק בעייה של עומס (כמו שציינתי כשהעבירו באופן זמני לחבילת גיימרים הבעיה נפתרה). לא בא לי להיכנע לסחטנות הזו ולשלם להם עוד, גם ככה ההורים שלי משלמים יחסית הרבה לחבילה של 5MB.

הבעייה היא שאי אפשר כלל להתחבר לסרברים בשעות העומס, ולא רק איטיות.. אחרי שעות העומס אין כלל בעייה.

דיברתי מספיק עם טכנאים של בזב"ל שעשו את ה"בדיקות" שלהם וחוץ מ"להמליץ" להתחבר לחבילת הגיימרים (ולשלם עוד כמובן) אין להם רעיונות. אני כבר הגשתי תלונה למשרד התקשורת אבל זה לוקח יחסית הרבה זמן עד שהם מטפלים בעיניין.

אם יש למישהו רעיון כלשהו מה עוד אפשר לעשות כאן אשמח לשמוע..

פורסם

כמו שאמרו לך מעליי, וגם אתה ציינת את זה בעצמך, ה GAMER פתר לך את התקלה זמנית, זה לא קשור להגדרות מחשב / תשתית נאדה.

נטו ניתוב לחו"ל של ספק האינטרנט שלך, משמע תנסה שוב להתחבר ל GAMER תראה אם המצב משתפר במידה ולא (וגם זה מאד אפשרי) יש עומס על הקווים לחו"ל ואם יש לך כוח לסאגה של להעביר אליהם פרטים כמו ש Niseg אמר לך.

צריך להעביר לבזבל TRACERT ועוד שלל מטעמים שיעבירו את הבקשה שלך ואולי אחרי חודשיים משהו ישתנה (מבלי שהם יגעו בכלום גם ככה)

או לעבור ספק, לשחק בכיף עד שגם בספק האחר זה ידפק ואז לחזור.

פורסם
  • מחבר

האופציה של לעבור ספק ניראית לי הכי טובה כרגע.. יש ספק מומלץ? איך ה- UFI של הוט ועם איזה ספק כדאי?

פורסם

לא מאמין שהבעיה שלך היא עומס , זו פשוט בעיה אצל בזק בינ"ל, אם לגניבת רוחב פס מלקוח אפשר לקרוא בעיה.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאני כבר עוד מעט שנתיים איתם ועד לפני חצי שנה היה לי 4 מגה ולא היו לי שום בעיות במשחקים והיום אחרי שהם

"שידרגו" לי ל12 מגה המצב בקנטים.

הם פשוט לא נותנים לך את מה שאתה משלם עליו , במלים אחרות - הם גונבים ממך.(וממני , אבל זה לא הנושא)

פורסם
  • מחבר

לא מאמין שהבעיה שלך היא עומס , זו פשוט בעיה אצל בזק בינ"ל, אם לגניבת רוחב פס מלקוח אפשר לקרוא בעיה.

אני יכול להגיד לך מנסיון אישי שאני כבר עוד מעט שנתיים איתם ועד לפני חצי שנה היה לי 4 מגה ולא היו לי שום בעיות במשחקים והיום אחרי שהם

הם פשוט לא נותנים לך את מה שאתה משלם עליו , במלים אחרות - הם גונבים ממך.(וממני , אבל זה לא הנושא)

אני מסכים לחלוטין, זו פשוט סחיטה כדי לעשות עוד כמה שקלים על חשבונינו.. כמו שאמרתי, אני כבר הגשתי תלונה למשרד התקשורת. נקווה שיצא מזה משהו.

פורסם

לעשות traffic shaping כדי לחלק טוב את רוחב הפס זה לגיטימי אבל אם הם מקדמים את חבילת הגימרים שלהם ע"י פגיעה במשחקים בעזרת traffic shaping (זה אפשרי) זה כבר בעיתי. כבר אמרתי שאין שקיפות? כשקונים היום אינטרנט מה שמקבלים זה חתול בשק.

לי יש חבילת גיימר כי זה עובד טוב כבר המון זמן ואני לא רוצה להגיע למצב שאני לא אוכל לשחק בגלל עומס. אני אשלם כמה שצריך כדי שהאינטרנט יעבוד טוב. אני לא מחפש לחסוך כמה שקלים אלא לקבל את מה שאני משלם עליו. לי בכלל אין אינטרס שידחפו אנשים לחבילת גיימר אם הם לא משתמשים בה למשחקים . עדיין זה מסתדר כי ראיתי שגם על חבילת gamer יש traffic shaping .

פורסם

בפורומים של BC2 היו עשרות דיונים על העניין הזה.

כל מי שהיה מחובר בחיבור רגיל דרך בזב"ל היו לו כל הזמן ניתוקים בשעות הערב.

מעבר לחברה אחרת או שידרוג לגיימר פתר את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שהם חוסמים פורטים למרות שאי אפשר להיות וודאי בעיניין. אצלי המשחק מצליח בדרך כלל להתחבר רק בפורט 80 (למרות שכל הפורטים פתוחים) . לדוגמה אם אני מפעיל דפדפן ברקע (שתופס את פורט 80) אז המשחק לא מצליח להתחבר כלל. בנוסף, גם אצלנו אח שלי אומר שיש כל הזמן ניתוקים גם כשהוא מצליח להתחבר לסרברים שלא בשעות העומס.

פורסם

דפדפן לא תופס את פורט 80

פורסם

בפורומים של BC2 היו עשרות דיונים על העניין הזה.

כל מי שהיה מחובר בחיבור רגיל דרך בזב"ל היו לו כל הזמן ניתוקים בשעות הערב.

מעבר לחברה אחרת או שידרוג לגיימר פתר את הבעייה.

לפי דעתי כדאי לעבור ספק שירות אם הם לא מספקים את הסחורה ואתם לא מוכנים לשלם על גיימר. עדיף ללא התחיבות. פעם הם היו בסדר כנראה שהמצב השתנה.

כשקונים אינטרנט בארץ מקבלים חתול בשק - אני לא מבין איך אפשר בכלל להתחייב לחבילה רגילה. לפחות בחבילת גיימר אני יודע בערך מה אני מקבל.

פורסם

היתה לי בעיה דומה לפני זמן מה (פינגים של 4000+ וניתוקים במשחקים). גם אז בזב"ל "ניסו" לפתור לי את הבעיה הטכנית שכביכול היתה לי, ואחרי שכל הנסיונות נכשלו הציעו לבדוק מה קורה אם מחברים אותי (זמנית, רק לצורך הבדיקה) לגיימר והפלא ופלא - הכל הסתדר מיידית. ולמה בלי "גיימר" זה לא עובד? "אין מה לעשות, באזור שלך כנראה יש ניתוב בעייתי". מיותר לציין שהניתוב לא היה בעייתי כלל וכלל לפני שהם החלו לשווק את החבילות האלה...

כמובן שבשלב הזה הועברתי לשירות הלקוחות לצורך רכישת החבילה, אלא שאז אמרתי שמבחינתי יכול לקרות רק אחד מהשתיים: או שהם נותנים לי את השרות שבגינו התחייבתי (כלומר, ללא פינגים מטורפים) ובמחיר שלו התחייבתי, ומצידי שישברו את הראש איך הם עושים את זה, גיימר או לא גיימר - או שהם מנתקים אותי לאלתר מהשירות שלהם ושרק יעזו לנסות ולגבות קנס ניתוק מוקדם שכן הם אלה שהפרו את החוזה בינינו בזה שהם הפסיקו לספק את השירות הנדרש, ולא אני.

ונחשו מה - יצאתי מזה עם תוספת "גיימר" ללא תוספת מחיר, ועכשיו הכל עובד מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים