עבור לתוכן

מחפש לקנות יריעת פוליטילן גדולה

Featured Replies

פורסם

אני לא הייתי בטוח שזה כל כך קשור, אם לא, קבלו את התנצלותי ותעבירו את זה למקום המתאים.

אני יודע שרוב המשתמשים בפורום זה מכירים קצת מקומות לקנות כלי עבודה וכאלו, אז אמרתי ננסה.

לפני שאני נוסע לאיזה Ace קנה ובנה לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מקומות אחרים.

אני נוסע לאיזה פסטיבל בחו"ל, ורוצה לקנות פוליטילן שיהיה מספיק גדול לכסות את האוהל שלי, שלא ייכנסו איליו מים ואין לי שמץ של מושג מאיפה להביא אחד כזה.

אם למישהו יש מושג, מדובר על משהו בגודל של 5X5 בערך, אני מאוד אשמח לעזרה.

תודה מראש, Ptyahoo.

פורסם

פעם מצאתי שקיות ניילון (ממש שקית אם פתח למעלה) בגודל כ 5 * 7 מטר באתר בנייה. קצת קרוע פה ושם (נזקים קטנים ביותר) וניתן לתקן אם סקוטצ גדול שקוף כמו של קרטונים. אין לי שמץ של מה הם היו

יש את הניילונים שמוכרים ל חדר אטום כמו של נשק כימי

בד / רשת צל (להקטנת העוצמה של הטיפות) ומתחת אליה מערך של שקיות של סופר (חתוכות ומקופלות אחת אם השניה כמו גג רעפים + הדבקה אם סקוטצ) יכול להחזיק כמה לילות של גשם (בסוף מתחיל לטפטף) (ניסיון). מחייב תמיכה כי הרשת כבדה כשהיא מלאה מים

גג ניילון (מכל סוג שהוא) עושה מלא רעש כשיש גשם. ניתן להוריד את הרעש אם בד (במיוחד מגבות וכו) אבל זה עושה את הגג כבד מאוד ויהיו לך מגבות רטובות כבדות ביום אחריי

פורסם

אל תשכח לעשות חורים לאוויר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.

דבר שני, הבנתי מה שרשמתם, אני עדיין תר אחר חתיכת פוליטילן אחת 5X5, אז אם מישהו נוסף מכיר, שמע, יודע שיציין את זה פה, תודה.

פורסם

אתה מתכוון לפוליאתילן

אני מציע שתבדוק את העניין עם חקלאים

אני בטוח שיש משתלות שמוכרות את זה ואם לא משטלה אז מישהו שקשור אלייה , אפילו גנן(מצפים עם זה חממות )

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לחקלאות. קודם כל, תודה על התגובה.

כבר שמתי לב לגבי זה שחקלאים מוכרים כאלו דברים, אני בהחלט יבדוק. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים