פורסם 2010 במאי 815 שנים אני לא הייתי בטוח שזה כל כך קשור, אם לא, קבלו את התנצלותי ותעבירו את זה למקום המתאים.אני יודע שרוב המשתמשים בפורום זה מכירים קצת מקומות לקנות כלי עבודה וכאלו, אז אמרתי ננסה.לפני שאני נוסע לאיזה Ace קנה ובנה לבדוק, הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מקומות אחרים.אני נוסע לאיזה פסטיבל בחו"ל, ורוצה לקנות פוליטילן שיהיה מספיק גדול לכסות את האוהל שלי, שלא ייכנסו איליו מים ואין לי שמץ של מושג מאיפה להביא אחד כזה.אם למישהו יש מושג, מדובר על משהו בגודל של 5X5 בערך, אני מאוד אשמח לעזרה.תודה מראש, Ptyahoo.
פורסם 2010 במאי 815 שנים פעם מצאתי שקיות ניילון (ממש שקית אם פתח למעלה) בגודל כ 5 * 7 מטר באתר בנייה. קצת קרוע פה ושם (נזקים קטנים ביותר) וניתן לתקן אם סקוטצ גדול שקוף כמו של קרטונים. אין לי שמץ של מה הם היויש את הניילונים שמוכרים ל חדר אטום כמו של נשק כימיבד / רשת צל (להקטנת העוצמה של הטיפות) ומתחת אליה מערך של שקיות של סופר (חתוכות ומקופלות אחת אם השניה כמו גג רעפים + הדבקה אם סקוטצ) יכול להחזיק כמה לילות של גשם (בסוף מתחיל לטפטף) (ניסיון). מחייב תמיכה כי הרשת כבדה כשהיא מלאה מיםגג ניילון (מכל סוג שהוא) עושה מלא רעש כשיש גשם. ניתן להוריד את הרעש אם בד (במיוחד מגבות וכו) אבל זה עושה את הגג כבד מאוד ויהיו לך מגבות רטובות כבדות ביום אחריי
פורסם 2010 במאי 915 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות.דבר שני, הבנתי מה שרשמתם, אני עדיין תר אחר חתיכת פוליטילן אחת 5X5, אז אם מישהו נוסף מכיר, שמע, יודע שיציין את זה פה, תודה.
פורסם 2010 במאי 1015 שנים אתה מתכוון לפוליאתילןאני מציע שתבדוק את העניין עם חקלאיםאני בטוח שיש משתלות שמוכרות את זה ואם לא משטלה אז מישהו שקשור אלייה , אפילו גנן(מצפים עם זה חממות )בהצלחה.
פורסם 2010 במאי 1115 שנים מחבר בנוגע לחקלאות. קודם כל, תודה על התגובה.כבר שמתי לב לגבי זה שחקלאים מוכרים כאלו דברים, אני בהחלט יבדוק. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.