פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים !try this oneChris DeBurgh - Lady In Redיש עוד מלא אולי יותר מאוחר אני ירשום עוד
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים depeche mode - personal jesusdepeche mode - you spin me roundM.C Hammer - Hammer Timeוהשירים של מיקל ג'קסון ...michael jackson - badmichael jackson - billie jeanקיצר רוב השירים שלו פצצות.עריכה: יש עוד אחד יפהAce of base - all that she wantsזה כל מה שעולה לי בראש עכשיו
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים !try this oneChris DeBurgh - Lady In Redיש עוד מלא אולי יותר מאוחר אני ירשום עודמצטרף, שיר מדהים...
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר נחמד, נחמד, תמשיכו שירים טובים, בחלק אני נזכר כשאני שומע אותם, חלק אני שומע פעם ראשונה ACE OF BASE - אין צורך להזכיר כנל מייקל ג'קסון, איירון מיידן, ACDC, PINK FLOYD, QUEEN וREM. ונירוונה בכלל של שנות ה90 לא?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אוו ויש את האלבומים הראושנוים של ינגווי מלמסטיין Yngwie malmsteen איך שחכתי :-\ אההה וגם השיר שלפני שניה סיימתי לנגן europe - the final countdown
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר ועוד כל מיני שירים שלו יש לך שמות של עוד שירים ממש טובים שלוכי הורדתי כמה אבל הם לא היו טובים כמו POISON
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אולי אני אחזור על מה שכבר אמרו פה אבל בכל מקרה...dire straits -- האלבומים Brothers in arms ו Alchemy.שיר נחמד של מייקל ג'קסון - Billy JeanPolice - So Lonely
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש לך שמות של עוד שירים ממש טובים שלוכי הורדתי כמה אבל הם לא היו טובים כמו POISONיש לי רק את השיר הזה ואת האלבום school's out...אלבום נחמד תנסה אותו
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים יש לך שמות של עוד שירים ממש טובים שלוכי הורדתי כמה אבל הם לא היו טובים כמו POISONנסה את:Alice Cooper & Ozzy Osbourne - Hey stoopidAlice Cooper - Dangerous Tonightאבל זה כבר תחילת ה90 -91
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים At last! ת'רד איכותי! יש לי כ"כ הרבה שירי אייטיז על המחשב. ובגלל שזה כ"כ הרבה, זה הרבה סגנונות שונים. יש את ה-scorpions כמובן, duran duran, פיל קולינס הענק, ועוד המוווון... אבל בשביל להמליץ לך על שירים אני די צריך לדעת על איזה שירים כבר יש לך ואיזה סגנון פחות או יותר אתה אוהב. דבר איתי באייסיקיו או משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.